No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 231. Dijous, 17 de gener del 2019 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Si poguessis viatjar al futur...
 

El futur és incertesa. És ple d’oportunitats i, també, d’amenaces. En el futur, la teva empresa haurà crescut. O s’haurà mantingut. O haurà tancat. En qualsevol d’aquests escenaris, la innovació i la disrupció hauran tingut molt a veure. Tan si vols com si no vols.

Si poguessis viatjar al futur, podries assabentar-te de quines són les tecnologies, els models de negoci i les tendències que marcaran l’evolució del teu sector. Si poguessis viatjar al futur, series el rei del mambo. A partir d’ara, amb el nou servei Antena d’Innovació d’ACCIÓ, t’ajudem a viatjar al futur.

L’Antena d’Innovació d’ACCIÓ és un servei personalitzat que et connecta directament amb el pol mundial de la innovació de Silicon Valley. Des de l’oficina exterior d’ACCIÓ a Silicon Valley, analitzem el teu sector, els teus clients i ho contrastem amb les tendències i les tecnologies que estan transformant-lo abans que t’arribin a afectar. Obtindràs un informe exclusiu per a la teva empresa, on descobriràs com avançar-te al futur, com continuar-hi connectat i com treure’n partit per al teu negoci.

Aquest servei s’emmarca en la nova iniciativa Catalonia Exponential, que va presentar-se ahir en exclusiva a Silicon Valley. Catalonia Exponential té l’objectiu d’accelerar els processos de transformació de les startups, pimes i grans empreses i impulsar el paradigma de l’exponencialitat i la innovació disruptiva al teixit empresarial català.

Sol·licita el servei Antena d’Innovació, anticipa’t a les innovacions que canviaran les regles del joc del teu sector i exponencialitza la teva empresa!

 
 
 
No t'ho perdis
 
Oportunitats de negoci a la Xina i Hong Kong
 
 

Si vols descobrir les oportunitats de negoci que t’ofereixen els mercats de la salut i de les tecnologies mèdiques a la Xina i a Hong Kong, afanya’t a reservar-te una plaça a la propera missió empresarial d’ACCIÓ. La missió tindrà lloc en el marc de dos dels esdeveniments més importants del sector de la salut i ciències de la vida: la Health Industry Summit de Xangai i la Hong Kong International Medical and Healthcare Fair. Més informació i inscripcions

 
 
 
Programa Reindustrialització
 
 
 

Si tens una empresa industrial i vols iniciar una nova activitat de producció, et vols traslladar, vols modernitzar les línies de producció o tens pensat d'implentar noves tecnologies, pots acollir-te al Programa Reindustrialització. Es tracta d'una nova línia de finançament del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme per a empreses industrials que facin una inversió mínima de 100.000 euros. Trobaràs tota la informació al Cercador d'ajuts i serveis d'ACCIÓ.

 
 
 
 
Descobreix
 
Tecnologies exponencials: què, qui, com, on...?
 
 

Diu Robert Pearlstein, des del SRI (Stanford Research Institute), que “no innovar és la manera més ràpida de desaparèixer”. Saps quines són les tecnologies més disruptives? La connectivitat 5G, la impressió 3D i la fabricació additiva, la Internet de les coses, el blockchain, la ciberseguretat o les ciències òmiques són alguns dels ingredients tecnològics de la nova revolució exponencial. Pots veure’ls tots a la Diana de tendències tecnològiques.

 
 
 
Coneixement clau sobre finançament
 
 

ACCIÓ t'apropa al món del finançament no bancari oferint-te eines perquè aconsegueixis els recursos financers per fer créixer el teu negoci. Una de les eines són els Esmorzars de finançament, sessions mensuals perquè reflexionis sobre la millor estratègia de captació de fons. Com a exemple, aquí tens el contingut dels dos darrers Esmorzars de finançament: Què busquen els inversors de la xarxa Economistes BAN?  -  De què parlen els directors financers de les startups? 

 
 
 
Agenda
 
 
  Brokerage Event del
Mobile World Congress
 
Inscripcions fins al 12/02/19
Barcelona
 
 
 
 
 
  Missió del sector salut i ciències de la vida a la Xina i Hong Kong  
Inscripcions fins al 08/02/19
Xina i Hong Kong
 
 
 
 
 
Sales Pitch
Coaching
 
18/01/19
Barcelona
 
 
 
 
 
Investor Pitch
Coaching
 
25/01/19
Barcelona
 
 
 
 
 
ASICS
Investor's day
 
31/01/19
Barcelona
 
 
 
 
 
III Fòrum d'Inversió CAT SUD
 
 
31/01/19
Tarragona
 
 
 
 
 
Ajuts
 
 
 
 
 
 
 
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 


La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l\’Agència per a la Competitivitat de l\’Empresa (d\’ara endavant, “ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d’ACCIÓ d’idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l’adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l’adreça postal indicada anteriorment.”