No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 232. Dimecres, 30 de gener del 2019 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Dona força a la teva startup
 

Donar a conèixer la teva startup davant de 650 persones en un sol dia, bona part d’elles inversores, no és gens fàcil. Hauries d’aconseguir un espai on reunir-les i el poder de convocatòria suficient perquè s’hi presentessin. Abans que comencis a buscar-lo, tenim una bona notícia: ja hem preparat aquesta oportunitat per a tu en la nova edició del Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ, el millor lloc per donar força a la teva startup!

Enguany se celebrarà el 8 de maig, però des d’ara comencem a buscar les millors startups del país perquè expliquin el seu projecte davant d’un auditori ple de gent interessant. T’hi atreveixes?

Amb més de vint anys de trajectòria, el Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ és l’esdeveniment de referència per a startups i inversors. En un sol dia, 21 empreses emergents tindreu l’oportunitat de donar-vos a conèixer i rebre feedback de 18 inversors. Tot plegat amanit amb un networking continu, amb més de 400 reunions concertades i moltes més d’espontànies. Vols ser una de les startups que pugen a l’escenari?

A més de les 21 finalistes que podran presentar el seu pitch, les 50 millors candidatures protagonitzaran el "Catàleg de startups amb potencial de creixement", un document que es difondrà en català i anglès a través de les plataformes, butlletins i xarxes socials d'ACCIÓ, i que es farà arribar als principals fons de capital risc i xarxes d'inversors privats de Catalunya. Necessites més raons per presentar la teva startup al Fòrum d’Inversió?

Ser protagonista del Fòrum implica visibilitat i networking; però què seria un Fòrum d’Inversió sense diners? Les startups que han participat en les darreres nou edicions ja han aixecat fins a 214 milions d’euros.

No t’adormis! Dona força a la teva startup i presenta la teva candidatura abans del 17 de febrer!

 

Descobreix el Fòrum d'Inversió en un minut
 
 
 
No t'ho perdis
 
Tot el finançament al teu abast
 
 
 

No perdis més temps. Si tens clar quants diners necessites i per a què els vols, el Recomanador de finançament alternatiu d’ACCIÓ t’indicarà on anar-los a buscar. Amb la resposta a cinc senzilles preguntes descobriràs el proveïdor de finançament més adequat a les teves necessitats. Més de 100 opcions de tota mena t’esperen al recomanador! Prova’l ara!

 
 
 
Últims dies per apuntar-te al Brokerage del MWC
 
 

Si treballes en el sector mobile no hi ha cap lloc millor per fer negoci que el Brokerage Event del Mobile World Congress que organitza ACCIÓ. Si ja tens entrada per al congrés, no dubtis a apuntar-t'hi i crear la teva agenda de reunions per conèixer, conversar i fer negoci amb altres organitzacions, empreses i entitats d'arreu del món. No et despistis i aprofita els últims dies per inscriure't al Brokerage Event del MWC!

 
 
 
 
Descobreix
 
TravelPerk: com obtenir 55M€ i revolucionar el sector dels viatges de negoci
 
 

TravelPerk, una startup global nascuda a Barcelona, ha desenvolupat una plataforma en línia que permet gestionar els viatges de negocis amb pocs clics. En un any ha obtingut dues rondes de finançament que sumen 55 milions d’euros. Descobrim per què els inversors segueixen confiant en el seu model de negoci i quins avantatges ha trobat TravelPerk a l’hora d’operar des de Barcelona. No et perdis el vídeo!

 
 
 
Els 5 principis de la banca amb valors
 
 
 

L’entitat Global Alliance for Banking on Values reuneix 54 entitats bancàries de tot el món que impulsen una economia més sostenible. Un model de banca transparent, centrat en els seus clients i que incorpora criteris ètics a la seva gestió. El seu director executiu, Marcos Eguiguren, ens presenta els cinc principis de la banca amb valors. Descobreix-los!

 
 
 
Agenda
 
 
  Missió del sector salut i ciències de la vida a la Xina i Hong Kong  
Inscripcions fins al 08/02/19
Xina i Hong Kong
 
 
 
 
 
ASICS Investor's day
 
31/01/19
Barcelona
 
 
 
 
3r Fòrum d'Inversió CAT SUD
 
31/01/19
Tarragona
 
 
 
 
 
Investor Pitch
Coaching
 
08/02/19
Barcelona
 
 
 
 
GoingDigital: Lidera la transformació digital
 
De l’11/02/19 al 21/02/19
Barcelona
 
 
 
 
 
Brokerage Event del Mobile World Congress
 
Inscripcions fins al 12/02/19
Barcelona
 
 
 
 
BREXIT i REACH
 
 
15/02/19
Barcelona
 
 
 
 
 
Oportunitats per al sector automoció a Mèxic
 
Inscripcions fins al 15 de febrer
Barcelona
 
 
 
 
Sales Pitch
Coaching
 
18/02/19
Barcelona
 
 
 
 
 
 
Oficina Exterior = Negoci
 
3 raons per fer negoci a Panamà
 
  • Panamà és la porta d’entrada a l’Amèrica Central. Una ubicació privilegiada amb una economia oberta i monetàriament estable.
  • La construcció i la logística són dos dels principals atractius de Panamà.
  • Tens 7 oportunitats de negoci concretes a Panamà i a la resta de països de l’Amèrica Central, detectades sobre el terreny per l'Oficina Exterior d’ACCIÓ en aquella zona. Les trobaràs al Banc de Coneixement d'ACCIÓ.

A què esperes per fer negoci a l’Amèrica Central? Sol·licita una entrevista amb el director de l'Oficina Exterior a Panamà i explora-hi les teves oportunitats!

 
 
 
Ajuts
 
 
 
 
 
 
 
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 


La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l\’Agència per a la Competitivitat de l\’Empresa (d\’ara endavant, “ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d’ACCIÓ d’idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l’adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l’adreça postal indicada anteriorment.”