No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 233. Dimecres, 13 de febrer del 2019 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
 
Connexió amb el món
Fes negoci amb
Amèrica, Àsia, Àfrica i el Pròxim Orient
 

No sempre resulta fàcil concentrar-se i posar el focus on és necessari. Passa amb la família, amb els amics i també amb la feina. En el terreny personal no hi entrarem, però en el professional sí que et podem ajudar a enfocar els esforços amb els International Business Days. Aquest febrer i març posem el focus a Amèrica, Àsia, Àfrica i Pròxim Orient, amb setmanes temàtiques de cada continent. Podràs reunir-te amb els directors de les nostres Oficines Exteriors i conèixer de primera mà les oportunitats que han detectat sobre el terreny. Posa el focus als mercats amb més oportunitats!

Del 18 al 22 de febrer ens concentrem en l’altra banda de l’Atlàntic amb el Focus Amèrica: encara ets a temps de sol·licitar la teva entrevista amb els nostres experts en 24 països diferents. A més, durant aquests dies també et presentarem les oportunitats de la regió andina, el potencial a l’alça de l’automoció a Mèxic o com treballar en el sector salut a l’Amèrica Llatina. T’hi apuntes?

Si el teu interès s’enfoca més a Àsia o Àfrica i Pròxim Orient, ja pots reservar la teva cita amb els directors de les Oficines Exteriors en aquests continents durant el mes de març. Als seus Focus sabrem com explorar el sector de l’alimentació al Japó, l’increment de l’interès pel sector de la bellesa a països com l’Índia i ens endinsarem en el fenomen de la Silicon Savannah. Posa el focus cap als nous mercats de la teva empresa!

 

 
 

Connexió amb el MWC 2019

Al febrer també tenim una cita amb el Mobile World Congress, que torna a Barcelona amb el focus posat en el concepte de connectivitat. Per anar fent boca, et proposem conèixer les 5 tecnologies que marcaran aquesta edició. I si ja tens la teva entrada per accedir-hi, per què no aprofitar-ho per fer xarxa amb agents clau de l’ecosistema innovador de països com Israel, Corea del Sud, Polònia, Argentina o el Brasil? Els trobaràs en els workshops que hi organitza ACCIÓ. Aprofita-ho i reserva alguna de les últimes places!

Un any més, el MWC també farà d’aparador per a moltes empreses catalanes des del pavelló de la Generalitat. Hi seran companyies amb softwares tan innovadors com Kompyte, que et permet analitzar en temps real qualsevol moviment a la xarxa de la teva competència; i també fabricants tradicionals com Taurus, que han entès i aplicat la necessitat de digitalitzar-se i fer productes connectats. Alhora, el 4 Years From Now (4YFN) reunirà les startups més innovadores amb la presència de companyies catalanes als estands d’ACCIÓ. Una d’elles és Talentier, la xarxa intel·ligent per trobar el millor talent digital. La vols conèixer?

 
 
 
No t'ho perdis
 
Recomanador d’oportunitats de negoci internacionals
 
 

No saps amb quin dels nostres directors d’Oficines Exteriors et convé entrevistar-te? Cap problema! Juga amb el Recomanador d’oportunitats de negoci internacionals i en tres clics descobriràs quin negoci t’està esperant i en quin mercat. Prova-ho ara i sabràs amb quin dels nostres experts t’interessa més fixar una entrevista.

 
 
 
Esquiva els obstacles en el negoci exterior
 
 

T’ha sorgit algun imprevist fent negoci internacional? Et demanen un document que no esperaves? Un tràmit que alenteix les operacions? Per a qualsevol dubte o incidència recorda que pots comptar amb l’Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització. Un equip d’experts et respondrà de forma ràpida i personalitzada perquè superis qualsevol obstacle. Contacta-hi!

 
 
 
 
Descobreix
 
Totes les xifres del sector TIC a Catalunya
 
 
 

A les portes d'un nou MWC, a Catalunya el sector TIC ja reuneix un total de 15.757 empreses. Totes elles conformen un dels sectors més dinàmics de l'economia del país amb més de 106.000 treballadors i una facturació que frega els 17.000 milions d’euros. Si vols saber-ho tot sobre el sector TIC a Catalunya i al món, consulta aquesta píndola sectorial. La tens disponible en català i anglès. No te la perdis!

 
 
 
11 empreses que ja ofereixen solucions en Indústria 4.0 a Catalunya
 
 

La Indústria 4.0 avança ràpidament per millorar processos i productes de les fàbriques del futur. Les últimes solucions que s’estan implementant a Catalunya, amb casos reals de proveïdors punters, s’han presentat a la sessió "Marketplace de solucions Indústria 4.0 d’ACCIÓ" amb l’objectiu d’oferir una fotografia actualitzada del que està passant al nostre país a principis del 2019. Descobreix-los!

 
 
 
Agenda
 
 
 
  Missió del sector salut
a Sud-àfrica
 
Inscripcions fins al 20/02/19
Sud-Àfrica
 
 
 
 
 
La internacionalització de les pimes vitícoles
 
Inscripcions fins al 15/02/19
Sant Sadurní d’Anoia
 
 
 
 
 
Oportunitats per al sector automoció a Mèxic
 
20/02/19
Barcelona
 
 
 
 
 
 
Com finançar el creixement i les inversions
 
22/02/19
Barcelona
 
 
 
 
 
Tallers TIC al
Mobile World Congress
 
25/02/19
Barcelona
 
 
 
 
 
 
Oficina Exterior = Negoci
 
3 raons per fer negoci a l'Argentina
 
  • L'Argentina és el segon país més gran de l'Amèrica del Sud.
  • La seva important reserva de recursos naturals i una base industrial diversificada genera oportunitats per a les empreses especialitzades en TIC i energies renovables.
  • Tens 4 oportunitats de negoci concretes a l'Argentina, detectades sobre el terreny per l'Oficina Exterior d’ACCIÓ a Buenos Aires. Les trobaràs al Banc de Coneixement d'ACCIÓ.

A què esperes per fer negoci a l’Argentina? Sol·licita una entrevista amb el director de l'Oficina Exterior a Buenos Aires i explora-hi les teves oportunitats!
 

 
 
 
Ajuts
 
 
 
 
 
 
 
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 


La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l\’Agència per a la Competitivitat de l\’Empresa (d\’ara endavant, “ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d’ACCIÓ d’idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l’adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l’adreça postal indicada anteriorment.”