No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
núm. 234. Dimecres, 27 de febrer del 2018 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Mai caminaràs sol: assessorament especialitzat per a la teva empresa
 

Potser penses que innovar, vendre a nous països o trobar finançament per la teva empresa són coses que sonen molt bé, però que a l’hora de la veritat, ningú t’ajudarà a fer-ho, oi? Tot el que no facis tu, per la teva empresa, qui ho farà?
 
I tens raó. Ho has de fer tu. Però no cal que ho facis sol. Nosaltres t’hi podem acompanyar. Volem caminar amb tu des del minut zero. Per això avui et parlem dels nostres serveis més introductoris: els serveis d’assessorament especialitzat, que et permetran conèixer quins instruments tens a la teva disposició per impulsar de debò la teva empresa.

 
 
Assessorament en internacionalització
 

Sabem que és molt fàcil dir que el mercat és el món, però no ho és tant començar a vendre a fora o saber com aterrar a un nou país. Vols saber quins són els mercats més adients per a tu? On té més oportunitats el teu sector? Quines són les millors eines i ajuts per travessar fronteres? El Servei d’assessorament en internacionalització et fa de guia en aquest procés. Prova’l!

 
 
 
Assessorament
en innovació
 

També escoltes sovint que no innovar és la manera més ràpida de desaparèixer. Que el món canvia ràpidament i també ho ha de fer l’empresa. Però com et poses a innovar si no ho has fet mai? Com fas que la innovació deixi de ser una anècdota i es converteixi en un atribut clau de la teva empresa? Qui et pot proporcionar la tecnologia o la recerca per desenvolupar el nou producte que tens al cap? No, no és tan difícil. El Servei d’assessorament en innovació i projectes d’R+D posa a l’abast de qualsevol empresa aquest procés. Apunta’t al futur!

 
 
 
Assessorament
financer
 

Vendre a l’exterior i innovar. Genial. Però tot això com es paga? No pateixis pels diners perquè si tens un projecte de creixement empresarial, el Servei d’assessorament financer t’ajudarà a trobar-los. En menys de 10 dies, els nostres consultors et faran una proposta sobre com estructurar les teves finances i amb quins instruments fer-ho. Sol·licita-hi una reunió, explica’ls el teu cas i troba la fórmula perquè els diners no siguin una excusa.

 
 
 
 
Assessorament
i punt
 

També escoltes sovint que no innovar és la manera més ràpida de desaparèixer. Que el món canvia ràpidament i també ho ha de fer l’empresa. Però com et poses a innovar si no ho has fet mai? Com fas que la innovació deixi de ser una anècdota i es converteixi en un atribut clau de la teva empresa? Qui et pot proporcionar la tecnologia o la recerca per desenvolupar el nou producte que tens al cap? No, no és tan difícil. El Servei d’assessorament en innovació i projectes d’R+D posa a l’abast de qualsevol empresa aquest procés. Apunta’t al futur!

 
 

Ah! I com les millors coses de la vida, els nostres serveis d’assessorament especialitzat també són gratuïts. Així que... per on comencem? Internacionalització? Innovació? Finançament? Una mica de tot?

 
 
 
No t'ho perdis
 
Serveis de contractació pública internacional
 
 

Vols conèixer el potencial de la teva empresa per guanyar licitacions internacionals? T’agradaria formar-te per millorar les teves ofertes tècniques? T’ha sorgit alguna consulta o dubte puntual en el procés de licitació? Des d’ACCIÓ posem al teu abast una oficina tècnica de contractació pública internacional que t’obre una finestreta d’atenció integral per ajudar-te a accedir a totes les oportunitats que t’ofereixen els clients públics. Contacta-hi ara!

 
 
 
International Business Days
 
 
 

Perquè coneguis algunes de les principals tendències del teu sector i les oportunitats de negoci emergents dels mercats d'arreu del món, s'estan celebrant els International Business Days. A través de tallers sectorials i d'entrevistes individuals amb experts en mercats concrets, pots eixamplar les fronteres de la teva empresa. Encara queden algunes places per als dies centrats en els mercats d'Àsia i ja estan obertes les inscripcions per als dies d'Àfrica & Pròxim Orient.


 
 
 
 
Descobreix
 
Licitar a la regió andina, oportunitats de pel·lícula
 
 
 

Colòmbia i l’Equador no només comparteixen una part de la regió andina, sinó que també ofereixen un entorn propici per a les empreses catalanes interessades en el negoci de la contractació pública internacional. Et presentem l’aposta del nou president colombià per les indústries creatives i les noves oportunitats en energia i infraestructures a l’Equador. Descobreix-les!

 
 
 
Els 7 punts que oblidem a l’analitzar una inversión internacional
 
 

Per créixer cal invertir. I cal realitzar projectes d’expansió que ens portin a explorar i aprofitar nous mercats. Però la il·lusió d'anar endavant no ens ha de fer oblidar la necessitat d’una anàlisi completa i exhaustiva, especialment quan hi ha tants factors que poden influir en una inversió internacional. Jordi Fabregat, director de l’Executive Master en Direcció Financera d’ESADE, n’ha parlat en un dels Esmorzars de Finançament d’ACCIÓ. Amb ell descobrim els 7 punts que sovint oblidem a l’analitzar una inversió internacional. Descobreix-los!

 
 
 
Agenda
 
 
  Missió per a startups a
The Next Web
 
Inscripcions fins a l’11/03/19
Amsterdam
 
 
 
 
 
  Fine Food Business Forum  
Inscripcions fins al 15/03/19
Barcelona
 
 
 
 
 
Futurebuild Matchmaking 2019
 
 
Inscripcions fins a l’1/03/19
Londres
 
 
 
 
International Business Days. Focus Àsia
 
Del 4 al 08/03/19
Consulta les ciutats
 
 
 
 
 
 
 
Investor Pitch Coaching
 
 
08/03/19
Barcelona
 
 
 
 
 
International Business Days. Focus Àfrica & Pròxim Orient
 
 
Del 18 al 22/03/19
Consulta les ciutats
 
 
 
 
 
 
Oficina Exterior = Negoci
 
3 raons per fer negoci a Istanbul
 
  • Turquia és una bona destinació de negoci per a les empreses catalanes dels sectors de les infraestructures i la construcció, el químic i els plàstics, les energies renovables, i la salut i els equipaments mèdics, entre d’altres.
  • L'economia turca acumula 17 anys de creixement consecutiu i l’FMI fa unes previsions molt favorables per als propers anys. El país gaudeix d'un acord de lliure circulació de productes industrials amb la Unió Europea.
  • Hem detectat 6 oportunitats de negoci concretes a Turquia i Azerbaidjan que et poden interessar. Les trobaràs al Banc de Coneixement d'ACCIÓ.

A què esperes per fer negoci a Turquia? Sol·licita una entrevista amb el director de l'Oficina Exterior a Istanbul i explora-hi les teves oportunitats!

 
 
 
Ajuts
 
 
 
 
 
 
 
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 


La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l\’Agència per a la Competitivitat de l\’Empresa (d\’ara endavant, “ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d’ACCIÓ d’idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l’adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l’adreça postal indicada anteriorment.”