No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 235. Dimecres, 13 de març del 2019 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Aquesta primavera, posa’t la innovació a l’agenda
 

Quan arriba la primavera no només apareixen les flors. Amb el bon temps l’Agenda d’ACCIÓ s’omple de propostes arreu del territori català perquè l’aroma de la innovació impregni la teva empresa amb la frescor de les noves metodologies, dels processos renovats o amb l’accés al finançament que et permetrà desenvolupar els projectes més trencadors.

 
Impulsa la teva innovació

TECNIOspring, Nuclis Internacionals, Manunet... Són molts els programes oberts o que es posaran en marxa les properes setmanes i que et permetran participar en projectes d’R+D internacionals, incorporar talent especialitzat o cercar socis tecnològics. Consulta les diverses sessions programades arreu de Catalunya i descobreix totes les convocatòries d’ajuts i serveis per al 2019.

 
 
Juga, participa, aprèn

Com que resulta difícil acabar qualsevol dia sense aprendre res, molt millor si el que aprenem són coses de profit. Aquestes properes setmanes descobrirem què és el People Analytics, gestionar talent humà amb el Big Data; en què consisteix la innovació circular o a pensar de forma diferent per obtenir nous resultats. Deixa que creixi el teu esperit innovador amb les moltes i diverses jornades formatives que trobaràs per tot el país.

 
 
No perdis el tren

Innovar també significa estar al dia de les noves tendències que impactaran al teu negoci. Vols aprendre-ho tot sobre la indústria 4.0? Tenim un curs per a tu! Has sentit a parlar de les exigents demandes de compliance per a empreses innovadores que implica l’última modificació del codi penal? També en tenim una jornada completa perquè no deixis escapar cap detall. Prepara’t perquè aquesta primavera la innovació omplirà la teva agenda!

 
 
 
 
No t'ho perdis
 
Connecta la teva pime al món
 
 
 

La xarxa Enterprise Europe Network (EEN) és l’espai per a les pimes innovadores que busquen socis internacionals. Ser-ne usuari et permet beneficiar-te d’una gran xarxa mundial, obtenir un millor accés al coneixement i multiplicar la teva capacitat innovadora. Descobreix els 10 motius per fer-te usuari de l’EEN i dona't d'alta a la xarxa que et connectarà al món.

 
 
 
Troba compradors per a la teva innovació
 
 

Si ets una empresa innovadora que pot aportar noves solucions al mercat, per què no presentar-les a les millors ofertes? El servei de Compra pública d’innovació t’ajuda a identificar les licitacions on les teves solucions poden tenir més oportunitats, t’assessora en la redacció de la proposta i et facilita la recerca de socis per dur-la a terme. Consulta totes les licitacions obertes i no perdis cap possibilitat de negoci!

 
 
 
 
Descobreix
 
Tot el que has de saber del sector salut a l’Amèrica Llatina
 
 

El context és especialment rellevant en un sector com el de la salut. Els registres i les certificacions —més exigents com més s’endinsa en el cos humà el dispositiu o la solució mèdica—, són un repte diferent a cada mercat. Més enllà de trets comuns, els sistemes de salut o els canals farmacèutics disposen a cada país de característiques pròpies i específiques que obliguen a conèixer-los al detall per operar-hi amb èxit. No te’n perdis cap detall!

 
 
 
La nova vida de l’alimentació al Japó
 
 

L’acord d’associació econòmica entre la UE i el Japó, que ha entrat en vigor el 2019, elimina pràcticament totes les barreres aranzelàries en un sector on especialment els productors catalans de vins, caves i carn de porc se’n poden beneficiar. Descobreix la nova realitat d’aquest sector al país nipó i aprofita’n les noves oportunitats!

 
 
 
Agenda
 
 
  Curs Indústria 4.0  
Inscripcions obertes!
Barcelona
 
 
 
 
 
Fine Food Business Forum

  
 
Inscripcions fins al 15/03/19
Barcelona
 
 
 
 
 
International Business Days.
Focus Àfrica & Pròxim Orient
 
Del 18 al 22/03/19
Arreu del territori
 
 
 
 
Impulsa el teu projecte d’innovació: convocatòries d’ajuts i serveis 2019
 
Del 18 al 25/04/19
Arreu del territori
 
 
 
 
 
Kenya: descobrint la Silicon Savannah
 
19/03/19
Barcelona
 
 
 
 
 
 
Fira Viva Technology 2019
 
 
Inscripcions fins al 30/03/19
París
 
 
 
 
 
 
Oficina Exterior = Negoci
 
3 raons per fer negoci a Johannesburg
 
  • Sud-àfrica és l’economia més avançada de l’Àfrica subsahariana i la porta d’entrada a l’Àfrica Austral.
  • És el hub comercial de la zona i gaudeix de les característiques i de facilitats d’un país desenvolupat a l’hora de fer negocis.
  • Tens 6 oportunitats de negoci concretes a Sud-àfrica i la resta de països de l’Àfrica Austral detectades sobre el terreny per l'Oficina Exterior a Johannesburg. Les trobaràs al Banc de Coneixement d'ACCIÓ.

A què esperes per fer negoci a l’Àfrica Austral? Sol·licita una entrevista amb el director de l'Oficina Exterior a Johannesburg i explora-hi les teves oportunitats!

 
 
 
Ajuts
 
 
 
 
 
 
 
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 


La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l\’Agència per a la Competitivitat de l\’Empresa (d\’ara endavant, “ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d’ACCIÓ d’idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l’adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l’adreça postal indicada anteriorment.”