No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 236. Dimecres, 27 de març del 2019 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Que el Brexit t’agafi preparat: totes les eines per reduir-ne els riscos
 

Ja no ho podem ajornar més. El Brexit és una realitat cada cop més tangible per a la qual hem d’estar preparats. La logística, l’aparició de duanes, les noves normatives i certificacions... Són molts els aspectes que canviaran el dia a dia dels negocis amb el Regne Unit i cal estar a punt des del primer moment per seguir gaudint del potencial d’un mercat tan interessant com el britànic.

ACCIÓ ha obert la Finestreta Brexit per ajudar-te en tot aquest procés i perquè no et quedis en offside!

 
 
 
Finestreta Brexit
 
 
 
 
 
 
Termòmetre Brexit
Autoavalua el risc de la teva empresa
 
 
 
 
 
Brexit FAQs
 
 
 
 
 

Per començar només necessites 15 minuts per saber fins a quin punt la teva empresa està exposada al Brexit. És el temps que trigaràs a respondre les preguntes del Termòmetre, una eina en línia d’autodiagnosi que t’ofereix de forma immediata un informe complet i personalitzat sobre com pot impactar el Brexit en les àrees clau de la teva empresa.

Ara bé, avançar-se al Brexit és molt més que analitzar com et pot afectar. És pensar en tots els escenaris possibles, quantificar-los i dissenyar actuacions al respecte. Per fer-ho, la Finestreta Brexit t’ofereix l’assessorament personalitzat dels nostres consultors. Explica’ns el teu cas i t’ajudarem a trobar les accions clau per superar el Brexit: des de la preparació d’un pla de contingència fins a la identificació de nous mercats que et permetin diversificar riscos.

A més, l'Oficina Exterior d'ACCIÓ a Londres també et pot ajudar sobre el terreny. Amb el seu suport podràs trobar assessors legals, empreses certificadores, logístiques o nous socis comercials per poder seguir fent negoci al Regne Unit en el nou escenari. No deixis res a la improvisació i obre la Finestreta Brexit!

Durant les properes setmanes podràs assistir a alguna de les jornades informatives que organitzem arreu de Catalunya. Consulta el calendari i apunta-t’hi! En aquestes sessions coneixeràs de primera mà tots els possibles escenaris i les conseqüències del Brexit. Que no t’agafi en fora de joc, obre la Finestreta Brexit!

 
 
 
Barcelona
 
10/4/2019
 
 
 
 
Girona
 
25/4/2019
 
 
 
 
Lleida
 
7/5/2019
 
 
 
 
Igualada
 
9/5/2019
 
 
 
 
Tarragona
 
21/5/2019
 
 
 
 
Tortosa
 
29/5/2019
 
 
 
 
Mataró
 
13/6/2019
 
 
 
 
 
No t'ho perdis
 
Focus Europa, entrevista’t amb els experts
 
 

Del 8 al 12 d’abril podràs reunir-te amb els directors de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ al continent europeu. Sol·licita ja la teva trobada i explora les oportunitats reals i concretes que té la teva empresa en 31 mercats diferents. A més, durant el Focus Europa també podràs assistir a diversos tallers per conèixer les principals tendències en sectors com el de l’alimentació o l’industrial. No et perdis el Focus Europa!

 
 
 
Pla 2019 Renova’t Indústria
 
 
 

L’Institut Català de l’Energia (ICAEN) ha engegat una campanya que ofereix, durant tot el 2019, descomptes i avantatges per renovar el parc actual d'equips industrials auxiliars. L'objectiu és avançar cap a un model energètic més eficient, millorar el rendiment dels equips i fer que la indústria catalana sigui més competitiva. Per aquest 2019, els equips que formaran part del Pla Renova’t Indústria són els motors elèctrics, els compressors d’aire i els sistemes de combustió. Renova’t!

 
 
 
 
Descobreix
 
El 'big data' de les persones

  
 
 

People analytics és una metodologia que es basa en l’anàlisi objectiva de dades sobre el comportament i les percepcions dels treballadors d’una empresa per poder impulsar un procés de transformació i aconseguir que esdevingui part de la cultura d’aquesta organització. "Permet convertir en dades tot un conjunt de comportaments associats a les persones”, tal com la defineix Albert Riba, expert en la matèria, que ha participat en un dels Esmorzars d’innovació d’ACCIÓ. Descobreix tot el potencial innovador!

 
 
 
Euronext, quan cotitzar pot ser la porta del finançament internacional
 
 

Euronext és la principal plataforma paneuropea de mercats de capitals. Opera a París, Amsterdam, Brussel·les, Lisboa i Dublín, unint en un mateix espai una gran bossa de liquiditat. Un mercat paneuropeu que facilita l’accés a un finançament permanent, a llarg termini i de caire internacional. Descobreix-lo en aquesta entrevista amb Susana de Antonio, la seva representant a Espanya.

 
 
 
Agenda
 
 
  Compliance per a empreses innovadores
 
 
3/04/19
Barcelona
 
 
 
 
 
Impulsa el teu projecte d’innovació: convocatòries d’ajuts i serveis 2019
 
Consulta les dates
Arreu del territori
 
 
 
 
Startup Team: 3 pràctiques per multiplicar el rendiment de l'equip
 
Consulta les dates
Arreu del territori
 
 
 
 
Fira Viva Technology 2019
 
Inscripcions fins al 30/03/19
París
 
 
 
 
Open Innovation Forum
 
03/04/19
Barcelona
 
 
 
 
Investor Pitch Coaching
 
05/04/19
Barcelona
 
 
 
 
Vols noves solucions? Pensa diferent!
 
05/04/19
Montblanc
 
 
 
 
ADVANCED FACTORIES Expo & Congress
 
Del 9 a l’11/04/19
Barcelona
 
 
 
 
Com afectarà el Brexit a la meva empresa?
 
Consulta les dates
Arreu del territori
 
 
 
 
Missió inversa d'importadors i distribuïdors russos del sector cosmètica
 
Inscripcions fins al 15 d’abril
Barcelona
 
 
 
 
Oficina Exterior = Negoci
 
3 raons per fer negoci a Moscou
 
  • Rússia és el país més gran del món per superfície, compta amb una població de 144 milions d’habitants i una classe mitjana amb un poder adquisitiu creixent
  • Tot i basar la seva economia en els recursos naturals i l’energia, Rússia és un país diversificat on cada cop sorgeixen més oportunitats de negoci en sectors com la cosmètica
  • Tens 5 oportunitats de negoci concretes a Rússia i la resta de països que cobreix l’Oficina Exterior a Moscou detectades sobre el terreny. Les trobaràs al Banc de Coneixement d'ACCIÓ.

A què esperes per fer negoci a Rússia? Sol·licita una entrevista amb la directora de l'Oficina Exterior a Moscou i explora-hi les teves oportunitats!

 
 
 
Ajuts
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 


La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l\’Agència per a la Competitivitat de l\’Empresa (d\’ara endavant, “ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d’ACCIÓ d’idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l’adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l’adreça postal indicada anteriorment.”