Ser o no ser una startup, doncs, no és ben bé la qüestió. La qüestió és aconseguir la simbiosi perfecta, el win-win assegurat dins d’aquesta biosfera d’ecosistemes afins.
 
No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 237. Dimecres, 10 d'abril del 2019 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Ser o no ser (una startup)
Aquesta és la qüestió?
 

Les startups no es poden aïllar de la resta de la indústria econòmica; com tots els ecosistemes, mantenen un intercanvi constant amb els seus veïns i per tant, tota la indústria del nostre país se’n pot beneficiar. Per això, tant si ets una startup com si no ho ets, has d’entendre què són i què fan les startups.

SER...

Si ets una startup catalana has d’estar dins del Barcelona & Catalonia Startup Hub. És el principal directori de startups que t’ubica al mapa, que et dona visibilitat davant dels inversors locals i internacionals, i que farà que et trobin quan algú et necessiti. Si no hi ets, no existeixes. Més de 1.300 startups ja en formen part, així que si no hi ets encara, uneix-te al hub i fes-te visible al món.

L’aposta d’ACCIÓ per les startups es tradueix en propostes d’impuls i acompanyament: jornades, esdeveniments i formacions que et faran avançar minimitzant els riscos. Els propers dos mesos tens 10 propostes al teu abast.
 

O NO SER...

No ets una startup. La pressió del teu dia a dia et dificulta innovar; un procés que les startups viuen de forma natural com la seva raó de ser. Així doncs, per què no ho aprofites? L’agilitat de les startups per desenvolupar nous projectes les converteix en una font d’innovació constant de la qual te’n pots beneficiar.

I com pots aprofitar-te’n? Coneixent-les. Endinsa’t en el Barcelona & Catalonia Startup Hub i descobreix quin tipus de startups tens al voltant. També pots aprendre com funcionen, com s’ho fan per ser tan àgils, com aconsegueixen èxits i com superen els fracassos. Aquestes activitats t’ajudaran a descobrir-ho:

  • Per multiplicar el rendiment del teu equip: mira’t periòdicament les sessions Startup Team que realitzem arreu del país.
  • Perquè coneguis les principals solucions de finançament alternatiu per a startups i pimes, cada mes tens una cita amb els Esmorzars de Finançament.
  • Per millorar la teva presentació comercial i fer-ho tan bé com ho fan les startups: no et perdis les sessions de Sales Pitch Coaching. N’organitzem un cada mes!

I si vols recuperar tot el que ja hem après sobre el teixit emprenedor, entra als casos d’èxit, els informes o les entrevistes amb experts que hi ha al Banc de Coneixement d’ACCIÓ. Hi trobaràs més de 120 materials sobre startups!

Ser o no ser una startup, doncs, no és ben bé la qüestió. La qüestió és aconseguir la simbiosi perfecta, el win-win assegurat dins d’aquesta biosfera d’ecosistemes afins.

 
 
 
 
No t'ho perdis
 
Uneix-te al canal de Telegram d’ACCIÓ!
 
 

Coneixes Telegram? ACCIÓ estrena canal en aquesta aplicació per apropar-te les últimes tendències i les millors píndoles de coneixement. Rebràs directament al palmell de la teva mà informació de valor per a la teva empresa per inspirar-te i ajudar-te a ser cada dia més competitiu. Uneix-te al nou canal d’ACCIÓ a Telegram amb el teu mòbil!

 
 
 
Troba fàcilment ajuts i serveis per a empreses
 
 

Per conèixer tota la informació dels ajuts, subvencions, finançament i serveis que ofereixen les diferents administracions i organismes per a les empreses i emprenedors, només necessites consultar aquest cercador. Amb pocs clics podràs filtrar per temes o zona geogràfica i trobar aquell ajut o servei que estàs buscant. No esperis més i fes la teva cerca!

 
 
 
 
Descobreix
 
6 consells per negociar un pacte de socis
 
 

Posar les coses per escrit amb els socis del teu projecte és necessari per evitar conflictes en el futur. Silvia Martínez, advocada de Lexcrea, ens ha ofert 6 consells per negociar un bon pacte de socis en un dels Esmorzars de Finançament d’ACCIÓ celebrat a Tarragona. No t’ho perdis!

 
 
 
L’eix mediterrani, el gran desconegut del Marroc
 
 

Més enllà del clàssic Tànger-Rabat-Casablanca, l’impuls al desenvolupament de ciutats com Tetuan, Alhucemas, Nador i Oujda obre un nou espai d’oportunitats a explorar per les empreses catalanes en sectors com el turisme, la indústria o les energies renovables. Descobreix tot el potencial de l’eix mediterrani del Marroc!

 
 
 
Agenda
 
 
  Esmorzar de finançament: Enlaira't!  
16/04/19
Barcelona
 
 
 
 
  Coneix importadors russos del sector cosmètica  
Inscripcions fins al 15/04/19
Barcelona
 
 
 
 
Com afectarà el Brexit a la meva empresa?
 
Consulta les dates
Arreu del territori
 
 
 
 
International Business Days. Focus Europa
 
Fins al 12 d’abril
Arreu del territori
 
 
 
 
Sales Pitch Coaching
 
 
12/04/19
Barcelona
 
 
 
 
Startups pitch durant els Business Angels Days
 
Inscripcions fins al 12/04/19
Barcelona
 
 
 
 
Business Angels Days
 
 
Inscripcions fins al 15/04/19
Barcelona
 
 
 
 
Apropa’t al teu client amb Design Thinking i Lego Serious Play
 
Consulta les dates
Arreu del territori
 
 
 
 
Missió inversa del sector agrícola de 9 països
 
Inscripcions fins al 18/04/19
Barcelona i Lleida
 
 
 
 
Oficina Exterior = Negoci
 
3 raons per fer negoci a Zagreb
 
  • Croàcia és el segon país amb més poder adquisitiu i econòmic de les repúbliques de l’antiga Iugoslàvia, només per darrere d’Eslovènia.
  • És un dels principals receptors de fons multilaterals a la UE, amb grans oportunitats de compra pública en sectors com la construcció i les infraestructures.
  • Tens 8 oportunitats de negoci concretes a Croàcia i la resta de països del seu entorn detectades sobre el terreny per l’Oficina Exterior a Zagreb. Les trobaràs al Banc de Coneixement d'ACCIÓ.

A què esperes per fer negoci a Croàcia? Aquest divendres pots tenir una reunió a Barcelona amb el director de l'Oficina Exterior d'ACCIÓ a Zagreb.


 
 
 
Ajuts
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 


La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l\’Agència per a la Competitivitat de l\’Empresa (d\’ara endavant, “ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d’ACCIÓ d’idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l’adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l’adreça postal indicada anteriorment.”