No veus bé aquest correu?Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 238. Dimecres, 24 d'abril del 2019 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Vine al Fòrum d’inversió: les millors startups i el networking més productiu
 

Fer-te una idea de quines són les startups catalanes amb més potencial. Trobar els principals inversors del nostre ecosistema al costat d’altres inversors internacionals interessats en Catalunya. Veure en primera persona demostracions tecnològiques. Parlar amb les grans empreses que cerquen innovació. Descobrir per què l’Àsia inverteix en startups europees.

Tot això i molt més ho pots viure en un sol matí: reserva’t el 8 de maig i vine al 24è Fòrum d’inversió d’ACCIÓ, l’esdeveniment de referència per a les startups de Catalunya!  

On trobaràs un pla millor que viure en directe la competició per ser la startup guanyadora del Fòrum d’inversió? Les 21 startups participants disposaran d’un minut per exposar el seu projecte i obtenir els vots del públic. No et quedis sense plaça i descobreix les millors startups tecnològiques, TIC i de ciències de la vida i la salut. Després d’escoltar els seus pitchs i votar les teves favorites, les 9 finalistes tindran cinc minuts més per explicar davant d’un panel format per 18 experts inversors com pensen canviar el món. Quina startup presentarà la idea més prometedora, agafarà el relleu de Braibook i es convertirà en la guanyadora? Ho descobriràs si t’apuntes al Fòrum!

Recorda, però, que al Fòrum d’inversió no només descobriràs les startups catalanes amb més potencial de creixement. Enguany, Hong Kong és la ciutat convidada i en coneixerem tots els detalls. Angie Lau, CEO de Forkast.News i amb més de 20 anys d’experiència i reconeixement en mitjans com Bloomberg TV, serà la key note speaker d’aquesta edició. Vine al Fòrum i no et perdis la seva ponència sobre com fer créixer una startup en un mercat internacional.

Un any més, el Fòrum també comptarà amb un espai habilitat per al networking. Inscriu-t’hi i obtindràs l’enllaç de l’aplicació on podràs concertar les entrevistes i permetre que te’n demanin. Prepara la teva agenda i troba’t amb emprenedors, inversors, grans empreses... Al Fòrum hi és tothom!

Marca’t en vermell el 8 de maig i aprofita bé un matí farcit d’activitats interessants. Consulta el programa i no et perdis tot el que dona de si un esdeveniment de referència que ja suma 24 edicions essent el millor aparador de les startups catalanes amb potencial de creixement. No esperis a quedar-te sense lloc i inscriu-te ara al Fòrum d’inversió!

 
 
 
 
No t'ho perdis
 
Troba la teva missió!
 
 
 

Les missions empresarials són una eina magnífica per conèixer sobre el terreny les oportunitats que ofereix un mercat o sector determinat i explorar el teu futur negoci. Consulta el cercador de missions per trobar-hi la teva, n’hi ha diverses programades! Si ets una startup, apunta’t a la missió a la fira RISE de Hong Kong. Si treballes al sector de l’aigua, explora Indonèsia i Singapur. I si operes al sector industrial, descobreix les opcions de subcontractació a França!

 
 
 
Vols exposar a l'IoT Solutions World Congress 2019?
 
 

Tens una empresa innovadora? Desenvolupeu productes i solucions en el camp de la Internet de les coses o de la lntel·ligència Artificial o Blockchain? Si la resposta és afirmativa, pots ser seleccionat per presentar els teus productes en l'loT Solutions World Congress 2019, que tindrà lloc del 29 al 31 d'octubre a Barcelona. Tens temps fins al 26 d'abril!

 
 
 
 
Descobreix
 
Cuatrecasas i Bigle Legal, quan corporates i startups van de la mà
 
 

Cuatrecasas i la startup Bigle Legal demostren els avantatges de la cooperació entre grans empreses i companyies emergents: les primeres es contagien de les segones, del seu esperit flexible i innovador. Alhora, les startups accedeixen a nous clients i poden validar el seu model de negoci. No et perdis el vídeo amb la seva història de col·laboració!

 
 
 
Els 10 tips de finançament per a emprenedors de ByHours
 
 
 

Christian Rodríguez, fundador de ByHours, comparteix a través de la pròpia experiència les principals recomanacions per a les relacions entre emprenedors i inversors. Descobreix en 10 punts les claus per fer enlairar un projecte emprenedor i establir la millor relació possible amb els inversors!

 
 
 
Agenda
 
 
  Esmorzar d'innovació: La digitalització empresarial
 
 
29/04/19
Barcelona
 
 
 
 
 
  Missió del sector de l'aigua a Indonèsia i Singapur
 
 
Inscripcions fins al 03/05/19
Indonèsia i Singapur
 
 
 
 
Com afectarà el Brexit a la meva empresa?
 
Consulta les dates
Arreu del territori
 
 
 
 
Apropa’t al teu client amb Design Thinking i Lego Serious Play
 
Consulta les dates
Arreu del territori
 
 
 
 
Patentes o
només innoves?
 
26/04/19
Barcelona
 
 
 
 
Vols ser una de les 10 startups que exposarà al Retail&Brand Congress?
 
Inscripcions fins a l’1/05/19
l'Hospitalet de Llobregat
 
 
 
 
Public Procurement of Innovation in the ICT sector
 
07/05/19
Barcelona
 
 
 
 
Nova llei de marques
 
 
07/05/19
Barcelona
 
 
 
 
Missió per a startups a la fira RISE de Hong Kong
 
Inscripcions fins al 13/05/19
Hong Kong
 
 
 
 
Missió subcontractació industrial a França
 
Inscripcions fins al 17/05/19
Tolosa
 
 
 
 
Oficina Exterior = Negoci
 
3 raons per fer negoci a São Paulo
 
  • El Brasil és l’economia més gran de l’Amèrica Llatina i disposa d’un ambiciós pla d’energies renovables.
  • Les solucions smart hi són cada cop més requerides per a una utilització més eficient de les infraestructures urbanes.
  • Tens 3 oportunitats de negoci concretes al Brasil detectades sobre el terreny per l’Oficina Exterior a São Paulo. Les trobaràs al Banc de Coneixement d'ACCIÓ.

A què esperes per fer negoci al Brasil? Sol·licita una entrevista amb el director de l'Oficina Exterior a São Paulo i explora-hi les teves oportunitats!


 
 
 
Ajuts
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 


La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l\’Agència per a la Competitivitat de l\’Empresa (d\’ara endavant, “ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d’ACCIÓ d’idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l’adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l’adreça postal indicada anteriorment.”