Som en directe a l'Auditori AXA perquè puguis connectar-te durant tot el matí al Fòrum d'Inversió 2019.
 
No veus bé aquest correu?Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 239. Dimecres, 8 de maig del 2019 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Els millors moments en vídeo del Fòrum d’Inversió 2019
 

Aquest matí ha tingut lloc el Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ 2019 i ja tenim disponible el vídeo perquè recuperis els millors moments!
 
La guanyadora ha estat la startup catalana Venvirotech Biotechnology, que ha creat un tipus de plàstic biodegradable que prové de residus orgànics i que es pot aplicar en els àmbits de l'embalatge, la impressió 3D i la biomedicina. Un gran projecte, moltes felicitats!
 
El Premi de Reconeixement a la Trajectòria Emprenedora ha estat atorgat a Regina Llopis i Antoni Trias Bonet, per la creació de l'empresa AIA; el Premi internacional d’ACCIÓ d’enguany l’ha entregat l’Oficina Exterior de Comerç i d’Inversions d’ACCIÓ a Hong Kong, ciutat convidada al Fòrum, que ha premiat la startup Kibus Petcare; i finalment, la consultora LLYC i el despatx d'advocats RCD-Rousaud Costas Duran, col·laboradors del Fòrum, han premiat les empreses X1 Wind, Airplane Solutions, Biel Glasses, Music List i Venvirotech Biotechnology, amb serveis d’assessorament personalitzat.
 
Coneix qui són i què fan les startups guanyadores del Fòrum al Catàleg d'empreses del Fòrum d'Inversió.

 
Recupera els millors moments!
Ves al minut:Per veure aquest contingut:
0 h 56’ 24’’Keynote speaker: Angie Lau, CEO de Forkast.News,
"How to raise your startup in an international market"
1 h 33’ 33’’Pitchs d'1 minut. Presentacions de les startups candidates
a guanyar el premi Fòrum d'Inversió 2019
2 h 54’ 40’’ Tech demos. Presentacions dels finalistes i panel d'inversors
4 h 42’ 50’’Lliurament del premi a la startup guanyadora d'aquesta edició!
 

ACCIÓ treballa per mantenir-te connectat al finançament i a l'ecosistema emprenedor. Explora-hi les teves oportunitats!

 
 
 
 
 
No t'ho perdis
 
3 serveis clau de l’EEN per trobar socis internacionals
 
 

La xarxa pública Enterprise Europe Network (EEN) potencia la cooperació tecnològica internacional de l’empresa. Creada per la Comissió Europea, es gestiona a través de més de 600 organismes de suport a l’empresa (en 65 països) i ACCIÓ la representa a Catalunya. L’EEN ofereix tres serveis clau que impulsen el procés de cooperació internacional i que et poden interessar: des d'estratègies de protecció de la propietat intel·lectual, fins a la cerca de socis i la revisió de termes dels acords. Descobreix-los!

 
 
 
Prepara't amb la Finestreta Brexit
 
 

Tens negocis al Regne Unit? No deixis que et venci la incertesa! ACCIÓ posa al teu abast moltes i diverses eines perquè l’escenari final del Brexit no et sorprengui i puguis seguir operant-hi des del primer dia després de sortir de la UE. Només necessites 15 minuts per fer una autodiagnosi en línia amb el Termòmetre Brexit i tens a la teva disposició els experts de l’Oficina de barreres a la internacionalització i de l’Oficina Exterior a Londres. Prepara’t amb la Finestreta Brexit!

 
 
 
 
Descobreix
 
PODCAST: Indústria 4.0, per on començo?
 
 

Tens una pime del sector industrial? Sents a parlar de la digitalització de la indústria però no saps per on començar? La nova entrega del Podcast d’ACCIÓ respon les preguntes i dubtes que genera la indústria 4.0. Carles Miranda, coordinador del programa d'Indústria 4.0 d'ACCIÓ; Antoni Graupera, gerent de TAI Smart Factory; i Magalí Ferrusola, responsable de millora contínua de Mondelez, ens ajuden a descobrir com començar a digitalitzar l’empresa. Tot el coneixement empresarial, ara en podcast. No t’ho perdis!

 
 
 
Patents, l’eina per fer rendible la innovació
 
 

Innovar està molt bé, s’ha de ser disruptiu i ser més competitius. Però un cop feta la innovació, hem de protegir-la per no regalar el nostre temps i els nostres diners. En aquest sentit, les patents, les marques o els models d’utilitat són algunes de les eines que han de permetre fer més rendible la innovació a l’empresa. Descobreix 5 bones raons per patentar, com fer-ho i com afrontar un litigi de patents!

 
 
 
Agenda
 
 
  Missió per a startups a la fira RISE de Hong Kong
 
 
Inscripcions fins al 13/05/19
Hong Kong
 
 
 
 
 
  Missió subcontractació industrial a França
 
 
Inscripcions fins al 17/05/19
Tolosa
 
 
 
 
Properes sessions
per a startups
 
Consulta les dates
Arreu del territori
 
 
 
 
Com afectarà el Brexit a la meva empresa?
 
Consulta les dates
Arreu del territori
 
 
 
 
Secret
industrial
 
14/05/19
Barcelona
 
 
 
 
Augmenta la capacitat d'innovació de la teva pime
 
Consulta les dates
Arreu del territori
 
 
 
 
Showroom de
finançament alternatiu
 
15/05/19
Barcelona
 
 
 
 
Training
EMPOWA
 
15/05/19
Barcelona
 
 
 
 
Intellectual Property Rights
a H2020
 
20/05/19
Barcelona
 
 
 
 
Oficina Exterior = Negoci
 
3 raons per fer negoci a Bombai
 
  • L’Índia és una de les economies més dinàmiques del món: el 2022 es preveu que es converteixi en el país més poblat.
  • El país s’està transformant per modernitzar les seves infraestructures i atreure la inversió estrangera.
  • Tens 12 oportunitats de negoci concretes a l’Índia i la resta de països del seu entorn que cobreix l’Oficina Exterior a Bombai detectades sobre el terreny. Les trobaràs al Banc de Coneixement d'ACCIÓ.

A què esperes per fer negoci a l’Índia? Sol·licita una entrevista amb el director de l'Oficina Exterior a Bombai i explora-hi les teves oportunitats!


 
 
 
Ajuts
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 


La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l\’Agència per a la Competitivitat de l\’Empresa (d\’ara endavant, “ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d’ACCIÓ d’idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l’adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l’adreça postal indicada anteriorment.”