No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
núm. 241. Dimecres, 5 de juny del 2019 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
10 ingredients per engegar
i fer créixer el teu negoci
 

En els negocis no hi ha cap recepta màgica, però sí que hi ha alguns ingredients que hi ajuden de forma notable. Bona part d’ells, disponibles tot l’any a ACCIÓ, els trobaràs aquest mes de juny al Bizbarcelona en format de conferències, presentacions o sessions d’assessorament repartides en tres tracks: Basics, Creixement i Tendències.

Estalvia’t un 40% del preu de l’entrada acreditant-te amb el codi de descompte que t’oferim des d’ACCIÓ: 16DE4151.

Però si vols anar obrint boca o no pots esperar al 12 i 13 de juny, et presentem 10 ingredients imprescindibles per fer de la teva idea una recepta d’èxit:

 

· BASICS ·

 
1

Un ingredient que no pot faltar en qualsevol negoci és la correcta gestió amb els socis. I si trobar els companys de viatge ideals és important, establir-hi un correcte pacte de socis encara ho és més. Aquí tens 6 consells per negociar-lo!

 
2

L’altre ingredient bàsic de qualsevol negoci és la comptabilitat. Per no patir amb la caixa, et recomanem tres eines per gestionar la morositat.

 
3

I ja posats, per evitar que et donin garses per perdius, el que no et pots perdre és com detectar les pimes i startups que menteixen.

 

· CREIXEMENT ·

 
4

A l’hora de la veritat, sense finançament no hi ha ingredients que valguin. Si vols fer créixer el teu projecte empresarial aprofita aquestes 10 recomanacions de finançament per a emprenedors.

 
5

Amb això, ja estàs preparat per omplir el dipòsit. Explora el Recomanador de finançament alternatiu i descobreix quina font de finançament s’ajusta més al que necessites.

 
6

Preparat per créixer? Estàs segur? Saps quines regulacions afecten el teu producte? Tens els certificats identificats? Controles els aranzels? Si la resposta és no, consulta el Catalonia Trade Portal per trobar-hi tota la informació necessària abans d’explorar qualsevol mercat.

 

· TENDÈNCIES ·

 
7

Competir demana estar al dia de les últimes tendències, com el blockchain, una innovació tecnològica que pot trencar molts models de negoci. Vols saber com et pot afectar a tu? T’ho expliquem en 7 respostes!

 
8

Tot i que gairebé mai les tendències són només tecnològiques. En vols un exemple? Descobreix què és el People Analytics i com pot transformar la teva organització.

 
9

Un dels millors observatoris de tendències de negoci real són les startups. I el millor directori de startups catalanes és el Barcelona & Catalonia Startup Hub. Consulta’l i, si tens una startup, assegura’t que hi ets!

 
10

I com que el final d’un bon àpat sempre és una bona conversa, descobreix i subscriu-te als podcasts d’ACCIÓ per estar al dia d’aquests i altres temes clau per a emprenedors i startups.

 

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.
Ja estàs preparat per anar al Biz 2019!

 
 
 
No t'ho perdis
 
Recomanador d’oportunitats de negoci internacional
 
 

El món és molt gran i no sempre resulta fàcil enfocar on són les millors oportunitats. Una eina pràctica i senzilla per identificar les que més s’ajusten a la teva empresa és el Recomanador d’oportunitats de negoci internacional. Fes tres clics: indica la mida de la teva empresa, l’experiència exportadora i el teu sector. A l’instant obtindràs les millors oportunitats d’entre les més de 250 identificades per les 40 Oficines Exteriors d’ACCIÓ. Troba la teva!

 
 
 
Troba mercat per a la teva ciència o tecnologia
 
 

Ets emprenedor en l’àmbit de la ciència o la tecnologia? El Barcelona Technology Transfer Group de l’IESE, amb el suport d’ACCIÓ, impulsa un programa de col·laboració entre estudiants d’MBA i mentors de prestigi per fomentar la creació d’empreses de base tecnològica. Un equip d’entre 4 i 8 estudiants, liderats per un project manager, treballaran durant dos mesos en el teu projecte i concretaran la proposta de valor, el client potencial i el model de negoci. Les inscripcions estan obertes fins al 5 de juliol!

 
 
 
 
Descobreix
 
El podcast d’ACCIÓ: Startups, com i quan començar a buscar finançament
 
 

Tens una startup i et preocupa el seu finançament? Vols saber quan i què necessites per començar a buscar-ne? Tens clares quines eines s'ajusten més al teu projecte? En el tercer episodi del podcast d’ACCIÓ, les startups Rheo Dx i MusicList, juntament amb el fons Nekko Capital, et responen en menys de mitja hora totes aquestes preguntes i moltes d'altres. Escolta’l!

 
 
 
La utilitat del 'blockchain' més enllà de les monedes virtuals
 
 
 

El terme blockchain ja forma part de qualsevol conversa sobre noves tecnologies. Els qui el fan servir, sovint n’associen l’aplicació només als bitcoins o criptomonedes, les noves divises virtuals que funcionen a través d’aquestes cadenes de blocs; però el seu ús pot anar molt més enllà. Un expert en la matèria com David Belgoff, CEO de Darco Tech, els ha compartit en un dels Esmorzars d’Innovació d’ACCIÓ. Descobreix-los!

 
 
 
Agenda
Missió dels sectors automoció i moto a Colòmbia
Inscripcions fins al 21/06/19
Bogotà i Medellín
 
 
Setmana de la Internacionalització
 
6 i 7/06/19
Barcelona
 
 
 
Properes sessions per a startups
 
Consulta les dates
Arreu del territori
 
 
 
Com afectarà el Brexit a la meva empresa?
 
Consulta les dates
Arreu del territori
 
 
 
S3Chem Seminar:
La química de les bateries
 
12/06/19
Barcelona
 
 
 
Showroom de
finançament alternatiu
 
Consulta les dates
Arreu del territori
 
 
 
El líder
davant la innovació
 
14/06/19
Barcelona
 
 
 
Missió del sector salut a l'Amèrica Llatina
 
Inscripcions fins al 14/06/19
Amèrica Llatina
 
 
 
Taller d’oportunitats de subcontractació industrial internacionals
 
Inscripcions fins al 14/06/19
Sabadell
 
 
 
Brokerage Events
 
 
Consulta les dates
Arreu d’Europa
 
 
 
 
30 anys d’ACCIÓ a l’exterior
 
3 raons per fer negoci a Tòquio
 
  • El recent acord de lliure comerç entre la Unió Europea i el Japó ha reduït de forma notable les barreres d’entrada en sectors tan potents a Catalunya com el de l’alimentació.
  • El Japó és la tercera economia mundial amb 172 milions d’habitants amb un alt poder adquisitiu.
  • Tens 6 oportunitats de negoci concretes al Japó detectades sobre el terreny per l’Oficina Exterior a Tòquio. Les trobaràs al Banc de Coneixement d'ACCIÓ.

A què esperes per fer negoci al Japó? Sol·licita una entrevista amb la directora de l’Oficina Exterior a Tòquio i explora les teves oportunitats!

 
 
 
Ajuts
 
Convocatòries obertes
 
Acreditació d'agents de suport a la internacionalització
 
 
 
 
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 


La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l\’Agència per a la Competitivitat de l\’Empresa (d\’ara endavant, “ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d’ACCIÓ d’idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l’adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l’adreça postal indicada anteriorment.”