No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 244. Dijous, 18 de juliol del 2019 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Recupera el bo i millor de
l’Exponential Day!
 

Ahir al matí ve tenir lloc l’Exponential Day d'ACCIÓ 2019 i ja tenim disponible el vídeo perquè recuperis els millors moments!

Vols saber què és la revolució exponencial? Recupera la conferència de Salim Ismail. I si el que vols és exponencialitzar la teva empresa, descobreix per on començar amb Francisco Palao. Tampoc et pots perdre com afronten Vilynx, Girbau, SocialCar i Innomads els reptes de la disrupció.

 
 
Recupera els millors moments!
Ves al minut:Per veure aquest contingut:
0 h 43’ 20’’ Benvinguda
Hble. Sra. Àngels Chacón, consellera d'Empresa i Coneixement
0 h 55’ 45’’La Revolució exponencial: tipologies, tendències i terratrèmols que transformaran el món de l’empresa tant si vols com si no vols.
Salim Ismail, OpenExO Chairman
2 h 35’ 30’’ Com exponencialitzar la teva empresa i (no) morir en l’intent.
Francisco Palao, OpenExO vice-chairman Amb la participació de l’empresa HP
3 h 42’ 09’’Els protagonistes: 4 empreses catalanes davant els reptes de la revolució exponencial. Amb Vilynx, Girbau, Socialcar i Innomads (impulsat per Grup Forcadell)
 
No t'ho perdis
 
Fes realitat el teu projecte d’R+D amb els Nuclis internacionals
 
 

Tens un gran projecte d’R+D? Els Nuclis internacionals t’ofereixen fins a 200.000 euros a fons perdut per finançar nous productes o serveis tecnològics d’alt risc que responguin a les necessitats del mercat. Consulta les bases de la convocatòria 2019 i, si no el tens, consulta’ns per trobar el soci internacional adient per desenvolupar el projecte. Tens temps fins al 10 d’octubre per presentar la teva proposta als Nuclis internacionals!

 
 
 
Prepara’t per als Cupons d’internacionalització
 
 

Encara no has exportat o tens poca experiència a l’exterior? Amb els Cupons a la internacionalització pots aconseguir fins a 4.000 euros per posar-te en marxa a través d’una diagnosi del teu potencial exterior, desenvolupar un pla de promoció internacional o la subcontractació d’un Export Manager. La convocatòria 2019 té prevista l’obertura al setembre. Consulta la llista i troba ja el teu proveïdor acreditat per tenir-ho tot a punt per demanar el teu cupó!

 
 
 
 
Descobreix
 
Bella Aurora, com rejovenir una marca de cosmètica
 
 

Bella Aurora ha estat reconeguda en el sector farmacèutic i cosmètic principalment pels seus productes centrats en el tractament de les taques de la pell amb una marca centenària amb el mateix nom. El procés de rejoveniment d’aquesta marca protagonitza un dels casos de canvi estratègics en clústers. Descobreix com s’ho han fet en aquest vídeo!

 
 
 
De què servirà el 5G?
 
 
 

A diferència de les anteriors evolucions, el 5G suposa un salt exponencial en velocitat, capacitat de connexió de dispositius o menor latència. Conèixer les seves característiques és bàsic per entendre com impactarà i revolucionarà l’economia i els negocis. Carles Gómara, coordinador gerent d’innovació d’ACCIÓ, ens explica de què servirà el 5G. No t’ho perdis!

 
 
 
Agenda
Missió a la fira Tech Up for Women
Inscripcions fins al 19/07/19
Barcelona
Missió del sector alimentació als Països Baixos
Inscripcions fins al 31/07/19
Barcelona
 
 
Aliexpress Sellers
Conference
 
23/07/19
Barcelona
 
 
 
 
Programes de suport
a la indústria
 
23/07/19
Barcelona
 
 
 
 
Catalan Wines als
Països Baixos
 
Inscripcions fins al 31/07/19
Utrecht
 
 
 
 
Brokerage Event a la fira Gamescom de Colònia
 
Inscripcions fins al 18/08/19
Colònia
 
 
 
 
Marketplace de solucions
Indústria 4.0
 
05/09/19
Barcelona
 
 
 
 
Investor Pitch
Coaching
 
06/09/19
Barcelona
 
 
 
 
Sales Pitch
Coaching
 
20/09/19
Barcelona
 
 
 
 
Curs
indústria 4.0
 
Inscripcions fins al 27/09/19
Barcelona
 
 
 
 
Ajuts
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 


La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l\’Agència per a la Competitivitat de l\’Empresa (d\’ara endavant, “ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d’ACCIÓ d’idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l’adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l’adreça postal indicada anteriorment.”