No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 246. Dijous, 05 de setembre del 2019 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Totes les convocatòries obertes d’ajuts a la innovació
 

Canviar costa. Innovar costa. Costa imaginar-s’ho. Costa decidir-s’hi. I, en algun moment, també costa diners. Comencem el curs presentant-te un seguit d’eines i ajuts que t’oferim des d’ACCIÓ perquè innovar no et costi tant.

Tot pot començar amb una petita millora d’un procés. Després potser t’animes amb un projecte petit que s’acaba transformant en una idea més ambiciosa per desenvolupar una nova solució i per al qual necessitaràs incorporar nou talent. Aconseguir sistematitzar la innovació i incorporar tecnologia s’ha demostrat la manera més eficient de crear empreses que facturen i s’internacionalitzen.

Per facilitar-vos entrar en aquest cercle virtuós, ACCIÓ posa al vostre abast diversos ajuts pensats per a cada fase del procés d’innovació. Tant és si tot just t’hi poses, si tens en ment una primera actuació d’R+D o si vols desenvolupar un ambiciós projecte per crear un nou producte o servei d’alt contingut tecnològic. Sigui quina sigui la teva idea i situació, hi ha un ajut d’innovació per a la teva empresa.

 
 
Per als qui voleu posar la primera pedra...

Cupons d’innovació. Ajuts amb sistema de “cupó” de fins a 5.000 euros que et permetran dissenyar nous productes, aconseguir o posar a prova tecnologia clau per al teu model de negoci o incrementar el caràcter innovador de la teva empresa. Atenció: la convocatòria de Cupons a la Innovació 2019 s’obrirà al novembre, però ja pots contactar amb nosaltres per conèixer-ne les novetats i com fer per no quedar-te’n fora.

 
 
 
Per a projectes d’R+D d’entre 50.000 i 200.000 euros...

INNOTEC. Subvencions de fins al 70% en projectes d’R+D col·laboratius on hi participin, com a mínim, una empresa i un Desenvolupador de Tecnologia Públic DTP acreditat TECNIO. Vols un exemple? Descobreix el cas de Masias Maquinària!

 
 
 
Per als qui necessiteu incorporar talent investigador...

Tecniospring INDUSTRY. Ajut del 100% per a la contractació de personal d’R+D qualificat durant dos anys. Coneix la història de l’Anna, el Pol i la Núria i presenta el teu projecte de la mà de l’investigador que el durà a terme!

 
 
 
Per als qui teniu grans idees innovadores...

Nuclis d’R+D empresarial. Ajuts de fins a 200.000 euros a fons perdut per desenvolupar nous productes o serveis tecnològics d’alt risc que responguin a les necessitats del mercat. Impulsa grans projectes amb aliats de mercats estratègics amb els Nuclis internacionals o construeix noves solucions amb els Nuclis d’economia circular.

 
 
 
 
No t'ho perdis
 
Troba el finançament que necessites
 
 

Cada empresa és un món. I el finançament que necessita, també. Per trobar la millor opció per a la teva empresa, aprofita el Servei d’assessorament financer d’ACCIÓ. Un expert analitzarà les necessitats del teu projecte i et proposarà les millors vies per accedir al finançament. Pimes com Array Plàstics i startups com VOTTUN ja han aconseguit finançament a partir del servei d’ACCIÓ. Sol·licita’l ara!

 
 
 
Acredita't com a assessor d'ACCIÓ
 
 

Si tens experiència i vols acompanyar les empreses durant el desenvolupament dels seus projectes empresarials, ara pots acreditar-te com a assessor d'ACCIÓ. Estaràs al costat de l’empresa durant la implementació dels serveis d’ACCIÓ com un suport bàsic per al seu èxit. Si vols ajudar a fer créixer les empreses catalanescontacta'ns i t'expliquem com acreditar-te com a assessor dels programes d’ACCIÓ!

 
 
 
 
Descobreix
 
Les oportunitats en construcció i hàbitat a Ghana
 
 

El dèficit tant d’habitatge residencial com de construcció comercial obre la porta a les empreses catalanes que puguin aportar experiència i coneixement en aquest procés. Florence Hiard, directora d’ACCIÓ a Ghana, i Courage Dogbegah, CEO d’Edric Group, n’analitzen la situació en aquest vídeo. Descobreix les oportunitats que t’esperen a l’Àfrica subsahariana!

 
 
 
Podcast: Les empreses socials a Catalunya
 
 

Què és una empresa social? Quines són les seves particularitats? Descobreix en aquest podcast la seva raó de ser, com treballen i com s'organitzen amb l'exemple de la Fundació SURT, Cocoro i l'Associació Benestar i Desenvolupament. A més, t'expliquem les eines de suport que ofereix ACCIÓ a les empreses socials.

 
 
 
Agenda
 
 
 
  Brokerage events i fires: Congressos IoT, Smart City i més!
 
 
Consulta el calendari
Arreu del món
 
 
 
 
 
Missió 3D Printing a la fira Formnext de Frankfurt
 
Inscripcions fins al 13/09/19
Frankfurt
 
 
 
 
 
Investor and Sales
Pitch Coaching
 
Consulta el calendari
Barcelona
 
 
 
 
 
Missió de contractació pública
a Mèxic
 
Inscripcions fins al 16/09/19
Mèxic
 
 
 
 
 
Finançament alternatiu: complementa el teu finançament bancari
 
25/09/19
La Seu d’Urgell
 
 
 
 
 
Startup Talk:
No innovis, ven!
 
26/09/19
Mataró
 
 
 
 
 
Presentació de la missió Hannover Messe 2020
 
27/09/19
Barcelona
 
 
 
 
 
Curs Indústria 4.0
 
 
Inscripcions fins al 27/09/19
Barcelona
 
 
 
 
 
 
Ajuts
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 


La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l\’Agència per a la Competitivitat de l\’Empresa (d\’ara endavant, “ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d’ACCIÓ d’idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l’adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l’adreça postal indicada anteriorment.”