No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 247. Dimecres, 18 de setembre del 2019 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
5 cites internacionals per transformar la teva empresa
(sense agafar un avió)
 

Transformació tecnològica i transformació empresarial són dues cares de la mateixa moneda. I en els propers mesos, ho podràs viure de primera mà i molt a prop de casa. Barcelona es prepara per acollir un seguit de congressos de primer ordre internacional que et poden ajudar a accelerar la transformació digital de la teva empresa. Aquest cop, el quilometratge no serà l’excusa perquè t’ho perdis!

 
 
 
 
 
 
 

IoT Solutions World Congress i Smart City World Congress. Dues oportunitats úniques per conèixer les tecnologies que revolucionaran models de negoci, ciutats i poblacions. A totes dues fires, ACCIÓ organitza brokerage events perquè hi trobis socis internacionals a través de reunions bilaterals.

 
acció
 

Si t’interessa el futur de la indústria, no et pots perdre el congrés Industry – From Needs to Solutions. Més de 150 empreses hi portaran les seves novetats en fabricació additiva, maquinària o robòtica i encara ets a temps d’exposar-hi la teva tecnologia. ACCIÓ hi ofereix el Servei d’orientació en manufactura 3D on podràs resoldre dubtes i conèixer les tendències més destacades en impressió 3D. També pots aprofitar els Tours tecnològics guiats que hi organitzem per conèixer les solucions més innovadores.

 
 
 
 
 
 
 

Poc després arriba el plat fort. Amb una nova edició del Mobile World Congress, Barcelona es converteix en capital mundial de les tecnologies digitals. En paral·lel, tindrà lloc el 4 Years From Now, l’esdeveniment per a les empreses i les startups tecnològiques que es volen fer grans. A tots dos congressos t’hi acompanyem i ja pots sol·licitar el teu estand al MWC o al 4 Years From Now 2020.

 

De manera que si vols transformar la teva empresa, empènyer la seva digitalització o, simplement, no quedar-te enrere respecte a altres empreses que sí que ho faran, no deixis passar aquesta oportunitat i aprofita aquestes grans cites internacionals que tens gairebé a casa teva!

 
No t'ho perdis
 
Ajuts INNOTEC, subvencions de fins al 70%
 
 

Aquell nou material adhesiu amb què volies fer el teu producte més sostenible. O els nous sensors que tens al cap per multiplicar el rendiment del teu projecte... INNOTEC és el nou servei d'ACCIÓ que t'ajudarà a fer-ho possible. Aquest ajut et pot subvencionar fins a un 70% del cost del teu projecte d’R+D en col·laboració amb entitats homologades. Si tens al cap un projecte d'R+D d’entre 50.000 i 200.000 euros, no el deixis al calaix i sol·licita ara l'ajut INNOTEC!

 
 
 
Sol·licita els ajuts ACTIVA INDÚSTRIA 4.0
 
 

La quarta revolució industrial és ja una realitat. La introducció de les tecnologies digitals a la indústria transformarà els processos de producció i farà possible l’aparició de nous serveis avançats i models de negoci. Per impulsar aquesta transformació digital s’ha obert la convocatòria d’ajuts ACTIVA INDÚSTRIA 4.0, un programa d’ajuts per elaborar un pla de transformació digital i implementar projectes d’Indústria 4.0 dins de l’empresa. Si desenvolupes una activitat industrial productiva, aquest ajut t’interessa!

 
 
 
 
Descobreix
 
576 empreses formen el sector Beauty a Catalunya
 
 

El sector de la bellesa i la cura personal és una indústria àmplia que comprèn les àrees dels cosmètics i el maquillatge, les fragàncies, la higiene personal, i la cura de la pell i del cabell. Es tracta d’un sector altament internacionalitzat a Catalunya que aglutina prop de la meitat de les exportacions espanyoles d’aquesta indústria amb 576 empreses. Tot plegat sorgeix de l’estudi El sector Beauty a Catalunya de la Direcció General d'Indústria i ACCIÓ. Repassa l’informe!

 
 
 
LIFE, donar vida als projectes que milloren la salut del planeta
 
 

Escalfament global, contaminació, reducció de la biodiversitat... Són moltes les amenaces al medi ambient que requereixen propostes i solucions innovadores per redreçar el camí. Per facilitar el desenvolupament de noves idees en aquest àmbit, la Comissió Europea disposa del programa LIFE, un programa que ha posat sobre la taula 3,4 bilions d'euros per al període 2014-2020, amb la previsió que passin a ser-ne 5,4 entre el 2020 i el 2027. Descobreix el programa LIFE!

 
 
 
Agenda
 
 
  Presentació de la missió Hannover Messe 2020
 
 
27/09/19
Barcelona
 
 
 
 
 
  Missió Prospectiva del Tercer Sector Social a Brussel·les
 
 
Inscripcions fins al 2/10/19
Brussel·les
 
 
 
 
 
Startup Talk:
No innovis, ven!

 
 
26/09/19
Mataró
 
 
 
 
Curs
Indústria 4.0
 
Inscripcions fins al 27/09/19
Barcelona
 
 
 
 
Les tecnologies quàntiques a Catalunya
 
02/10/19
Barcelona
 
 
 
 
Reptes i claus
per exportar amb èxit
 
02/10/19
La Seu d'Urgell
 
 
 
 
Ajuts
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 


La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l\’Agència per a la Competitivitat de l\’Empresa (d\’ara endavant, “ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d’ACCIÓ d’idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l’adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l’adreça postal indicada anteriorment.”