No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 248. Dimecres, 02 de octubre del 2019 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
El Cupons a la internacionalització,
subvencions per començar a exportar
 

El primer cop que vas escoltar aquella cançó. La primera vegada que vas acabar el llibre que rellegeixes cada any. La primera visita a aquell indret on sempre tornaries. Coneixem la sensació que produeixen les primeres vegades i per això volem ajudar-te a aconseguir la teva primera exportació. Aprofita els Cupons a la internacionalització per descobrir com se sent una empresa que fa negocis internacionals.

 
acció
 

Molt aviat s’obre la nova convocatòria d’uns cupons que subvencionen fins a 4.000 euros i que podràs fer servir per contractar un servei expert en internacionalització. Descobrir el potencial d’internacionalització de la teva empresa, desenvolupar un pla de promoció internacional o contractar un export manager són algunes de les actuacions que podràs finançar amb el teu cupó.

 

Els Cupons a la internacionalització sempre s’exhaureixen en pocs dies. Per això t’ho expliquem amb temps. I per això et recomanem que, si t’interessa, ens ho diguis i així t’avisarem pocs dies abans que s’obri la convocatòria.

Si no has exportat mai (o la teva facturació a l’exterior no supera el 15 %), ja pots consultar la llista de proveïdors acreditats i contactar-los. Si vols començar a exportar, t’interessen els Cupons a la internacionalització. Corre que s’acaben!

Vols conèixer l’experiència dels cupons en primera persona? No et perdis com les empreses Cafès Cornellà i Traktech s’han internacionalitzat!

 
 
 
  Cafès Cornellà  
Vendre cafè a nous països amb un pla d’exportacions únic. Arreu del món
 
 
 
 
  Traktech  
Com un export manager et pot ajudar a internacionalitzar la teva empresa.
 
 
No t'ho perdis
 
Prepara't
per al BREXIT
 
 

Fa temps que sents a parlar de la sortida del Regne Unit de la Unió Europea. Però què passa amb la teva empresa? Com afectarà en els teus negocis? La Finestreta Brexit d’ACCIÓ posa al teu abast eines pràctiques i el millor acompanyament per fer front als canvis que s’aproximen i per avançar-te als esdeveniments. Autoavalua la teva exposició al Brexit en només 15 minuts, amb el nostre Termòmetre Brexit!

 
 
 
Tours tecnològics a les fires IoT i INDUSTRY 2019
 
 

Descobreix les aplicacions reals de les solucions més disruptives participant en els tours tecnològics de les fires IoT Solutions World Congress i INDUSTRY Barcelona (29-31 d'octubre, a Barcelona). Coneix com ho estan fent altres empreses industrials per ser més competitives i flexibles a través de tecnologies avançades de la producció i de la Indústria 4.0. No deixis escapar aquesta oportunitat i tria el teu tour!

 
 
 
 
Descobreix
 
El ‘crowdequity’ 2.0
a la pràctica
 
 

El crowdequity o finançament col·lectiu d’inversió permet a les empreses finançar-se a través d’un grup nombrós d’inversors a canvi de participacions de l’empresa. Una forma de finançament que és la raó de ser de la britànica Crowdcube. El seu director a Espanya, Pepe Borrell, i el Senior Compliance Administrator, Oriol Cordón, van explicar-nos el seu funcionament en el darrer Esmorzar de finançament organitzat per ACCIÓ. Descobreix com finançar la teva empresa amb crowdequity!

 
 
 
Troba el millor comprador per a la teva innovació
 
 

La Compra pública d'innovació és una actuació administrativa orientada a potenciar el desenvolupament de solucions innovadores des de la demanda, mitjançant l’instrument de la compra pública. La guia de compra pública d'innovació explica com funciona la compra d'innovació des de les institucions públiques i presenta les principals oportunitats de negoci que s'impulsen des del sector públic. Consulta les licitacions obertes i aporta noves solucions al mercat!

 
 
 
Agenda
 
 
  Brokerage events i fires: congressos IoT, Smart City i més!
 
 
Consulta el calendari
Arreu del món
 
 
 
 
 
  Divises: gestió i
control del risc
 
 
11/10/19
Barcelona
 
 
 
 
 
Com afectarà el Brexit a la meva empresa?
 
03/10/19
Mataró
 
 
 
 
Startup Capital
2019
 
08/10/19
Barcelona
 
 
 
 
Augmenta la capacitat d'innovació de la teva pime
 
09/10/19
Sant Sadurní d'Anoia
 
 
 
 
Propietat industrial per a pimes. Nivell bàsic
 
10/10/19
Tarragona
 
 
 
 
Investor Pitch Coaching
 
11/10/19
Barcelona
 
 
 
 
Vols noves solucions? Pensa diferent!
 
15/10/19
Móra d’Ebre
 
 
 
 
Ajuts
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 


La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l\’Agència per a la Competitivitat de l\’Empresa (d\’ara endavant, “ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d’ACCIÓ d’idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l’adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l’adreça postal indicada anteriorment.”