No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 249. Dimecres, 16 d'octubre del 2019 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
2020, l’any de fer negoci a nous països
 

Tot projecte té el seu inici. I un dels grans projectes per a una empresa és el d’internacionalitzar-se. Si tens previst fer negoci al món l’any 2020, ara és el moment de preparar-te. I per fer un pas tan decisiu com aquest, necessites els millors experts que t’ajudin a fer-lo realitat. Durant els mesos d’octubre, novembre i desembre tens l’oportunitat de reunir-te a Barcelona i a diferents punts de Catalunya amb els directors de 34 Oficines Exteriors d’ACCIÓ.

Una ocasió única per plantejar els teus dubtes i objectius a professionals que coneixen el terreny de primera mà de prop de 100 mercats: vols saber si l’Argentina és el país ideal per portar-hi el teu producte? Saps què necessites per obrir una filial a Dinamarca? Tot això, i molt més, t’ho explicaran els directors de les oficines. Repassa la llista d’entrevistes disponibles, escull el mercat que més t’interessi i reserva una trobada!

A més, si la teva empresa és de l’àmbit tecnològic i assisteixes als congressos IoT Solutions World Congress o Smart City World Congress, tens l’oportunitat de completar les visites amb entrevistes personalitzades. Una ocasió única per fer prospecció del teu àmbit en mercats concrets com els del Brasil, els EUA, el Regne Unit o la Xina, entre molts d’altres.

Mai és tard per fer negoci al món. Afanya’t i fes el pas decisiu: sol·licita ara la teva entrevista amb els millors experts!

 

 
No t'ho perdis
 
Servei d’innovació
estratègica
 
 

Tot canvia. Noves tecnologies. Noves formes de produir, d’organitzar-se, de vendre. Competidors globals. Models de negoci i comportaments de clients que evolucionen constantment. I la teva empresa, com canvia? El Servei d’innovació estratègica d’ACCIÓ s’adreça a empreses que ja innoven però volen fer-ho millor. Si vols dissenyar una estratègia d’innovació per a la teva empresa o consolidar el teu model d’innovació, sol·licita el Servei d'innovació estratègica!

 
 
 
Startup Capital, el primer accés al finançament
 
 

Startup Capital és un ajut directe per a empreses tecnològiques emergents que necessiten finançament per portar a terme les fases inicials del negoci, desenvolupar el seu producte o servei i validar el model de negoci per arribar al mercat. Si estàs començant i necessites finançament, Startup Capital et dona un impuls! Sol·licita l'ajut abans del 5 de novembre!

 
 
 
 
Descobreix
 
Marketplace de solucions Indústria 4.0
 
 

La Indústria 4.0 avança a passos gegants. Les últimes solucions que s’estan implementant a Catalunya, amb casos reals de proveïdors punters, s’han presentat a la sessió Marketplace de solucions Indústria 4.0 a ACCIÓ. El resultat, una fotografia actualitzada de tot el que a finals del 2019 està passant al nostre país. Descobreix les 12 empreses que ja ofereixen solucions en Indústria 4.0 a Catalunya!

 
 
Podcast: L'economia circular a Catalunya
 
 

Què és l'economia circular? Quines són les seves particularitats? Descobreix en aquest podcast com pot millorar la competitivitat d'una empresa i com l'apliquen les empreses Back to Eco i Cafès Novell. A més, t'expliquem en quina situació es troba a Catalunya i les eines de suport que ofereix ACCIÓ per aplicar-la. Escolta'l ara!

 
 
 
Agenda
 
 
  Missió per a proveïdors de solucions en Indústria 4.0 a la fira Hannover Messe
 
 
Inscripcions fins al 25 d’octubre
Barcelona
 
 
 
 
 
Exporta els teus
vins als Estats Units
 
21, 22 i 24 /10/19
Tarragona, Vilafranca del Penedès i Lleida
 
 
 
 
Tours tecnològics a la fira IoT Solutions World Congress
 
22 i 24/10/19
Barcelona
 
 
 
 
Reptes i claus per
exportar amb èxit

 
 
24/10/19
Tarragona
 
 
 
 
Revisió de propostes i sessions de l'Horizon 2020
 
Consulta les dates
Barcelona
 
 
 
 
Missió del sector
dels drons a Toulouse
 
Inscripcions fins al 31 d’octubre
Toulouse
 
 
 
 
Ajuts
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 


La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l\’Agència per a la Competitivitat de l\’Empresa (d\’ara endavant, “ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d’ACCIÓ d’idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l’adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l’adreça postal indicada anteriorment.”