No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 251. Dimecres, 13 de novembre del 2019 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
Cupons a la innocació
 
Els Cupons a la innovació, l’impuls cap a la transformació 4.0
 

Un any més, els Cupons a la innovació tornen a picar a la porta de les empreses. I ho fan carregats de novetats. La més destacada són els nous Cupons indústria 4.0, un impuls econòmic per acompanyar les pimes en el camí de la transformació 4.0. Tecnologies com la realitat augmentada, el big data o la internet de les coses són, més que mai, al teu abast.

La convocatòria dels Cupons indústria 4.0 s’obre el 18 de novembre i subvencionen fins a 14.000 euros que podràs fer servir per contractar un servei expert en indústria 4.0. D’una banda, et permetran identificar noves oportunitats de millora per avançar cap a la digitalització i, de l’altra, t’ajudaran a implementar noves tecnologies 4.0.

Si vols conèixer més a fons els Cupons indústria 4.0 o els ajuts i serveis que ACCIÓ et pot oferir en l’àmbit tecnològic, no et perdis aquesta sessió.

Tot i això, la innovació a les pimes va més enllà de la tecnologia. Els Cupons a la innovació els pots seguir aprofitant en altres àmbits de l’empresa: 

  • Dissenyar nous productes o serveis. 
  • Millorar el model d’innovació a partir de la innovació en processos, màrqueting o model de negoci.
  • Avançar cap a l'economia circular.
  • Rebre serveis d’assessorament en fiscalitat per obtenir retorns de la innovació.
  • Ajudar-te a protegir la teva tecnologia amb registres i patents internacionals.  

La convocatòria dels Cupons a la innovació ja és oberta. Una oportunitat per a les pimes de disposar d’un descompte econòmic directe amb un expert en innovació acreditat per ACCIÓ.

Com ho pots fer? És molt senzill: escull el cupó més adient per a tu, el proveïdor amb qui vols treballar i prepara la teva sol·licitud! Afanya’t a demanar el teu cupó i forma part del 45% d’empreses catalanes que augmentaran la seva facturació gràcies a la innovació!

 
No t'ho perdis
 
Reuneix-te amb els experts en internacionalització
 
 

Prepara’t ja per començar el 2020 obrint nous horitzons per a la teva empresa! Si tens plans per fer negocis a l’exterior durant l’any vinent, reuneix-te amb els directors de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ en diversos punts de Catalunya. Repassa la llista d’entrevistes disponibles i, en funció dels mercats que més t’interessin, concerta les trobades que desitgis per plantejar-los els teus objectius, dubtes i ambicions. No t'ho perdis!

 
 
 
Recomanador de finançament alternatiu
 
 

El finançament empresarial alternatiu ja és una realitat, amb multitud d’opcions i especialitzacions. I són tantes, que trobar la millor opció de finançament alternatiu és la primera de les decisions importants a prendre. El Recomanador de Finançament Alternatiu t'ajuda a trobar les solucions de finançament alternatiu que millor s’adaptin al teu sector, la situació de la teva empresa i les particularitats del teu projecte. Troba el finançament que necessites a 5 clics!

 
 
 
Descobreix
 
Els horitzons de la innovació a Vueling
 
 

En quins horitzons treballa la innovació Vueling? Com és el seu procés d'innovació? La seva cap d'innovació, Simone Van Neerven, ens explica en aquesta sessió com és i com treballa el departament d'innovació d'una de les companyies aèries més importants del continent. També ens descobreix el programa d'acceleració de startups, Hangar 51. No t'ho perdis!

 
 
Podcast: Els 'elevator pitch' i les startups
 
 

Què és un elevator pitch? Per què és important per a una startup? En aquest podcast, les startups VR Pharma i Blaine Box ens demostren com s'ha d'estructurar un elevator pitch, una tipologia de discurs breu -a l'estil conversa d'ascensor- que les startups fan servir per donar-se a conèixer davant d'inversors o possibles clientsEscolta'l ara!

 
 
 
Agenda
 
 
  Missió empresarial a l'Índia, BioAsia 2020
 
 
 
Inscripcions fins el 20/11/19
Hyderabad i Bangalore
 
 
 
 
 
Tens un projecte internacional?
Reuneix-te amb experts
 
Consulta les dates
Barcelona i territori
 
 
 
 
Reptes i claus
per exportar amb èxit
 
15/11/19
Girona
 
 
 
 
Sales Pitch
Coaching
 
15/11/19
Barcelona
 
 
 
 
Smart City Expo World Congress 2019
 
 
Del 19 al 21/11/19
Fira de Barcelona
 
 
 
 
Presentació de l’Estudi Smart Cities a Catalunya
 
20/11/19
Fira de Barcelona
 
 
 
 
Missió del sector de tecnologies mèdiques als Emirats Àrabs
 
Inscripcions fins el 20 /11/19
Emirats Àrabs Units
 
 
 
 
Showroom de
finançament alternatiu
 
20/11/19
Girona
 
 
 
 
Ajuts
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 


La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l\’Agència per a la Competitivitat de l\’Empresa (d\’ara endavant, “ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d’ACCIÓ d’idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l’adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l’adreça postal indicada anteriorment.”