No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 252. Dimecres, 27 de novembre del 2019 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
30 portes obertes al creixement de la teva empresa
 

Tot canvia. El món evoluciona cada vegada més ràpid i les empreses necessiten estar al dia per no perdre el tren de la competitivitat. I no només parlem de tecnologia. Parlem d’estratègia, de models de negoci, de nous clients i d’una competència cada vegada més preparada. Per fer-hi front, formar part d’un dels 30 clústers del programa Catalunya Clústers d’ACCIÓ és la resposta als nous reptes i la porta al creixement.

Un clúster és l’espai idoni per reforçar l’estratègia de la teva empresa a partir de l’experiència i la cooperació amb altres organitzacions del teu àmbit: startups, pimes, multinacionals, centres de recerca i universitats. Avui dia, ja són més de 2.300 empreses les que formen part dels clústers en àmbits com l’alimentació, l'embalatge, l’energia o la salut. Busca el teu, troba el teu clúster!

Si un element és la pedra angular dels clústers, aquest és el coneixement. El 12 de desembre vine a descobrir de primera mà l’experiència de tres empreses que han sabut transformar-se. Vine a la VII Jornada de canvi estratègic en clústers d’ACCIÓ i IESE Business School i descobreix els casos de Costa Brava Foods (Clúster Carni Porcí), Guilera (Clúster Moto) i Promsa (Clúster dels Materials avançats). T’hi esperem!

Vols conèixer més casos d’empreses? Entra als vídeos de com els clústers provoquen el canvi estratègic a les empreses Llop - Gestió de l’esport, Sensofar i Bella Aurora. A més, aquesta setmana estrenem un nou capítol del Podcast d’ACCIÓ dedicat als clústers i amb l’experiència de les empreses Embotits Salgot i Intech3D.

 
 
  Sensofar
 
 
 
 

Si vols que la teva empresa faci un salt estratègic, explora els clústers d'ACCIÓ i troba el teu!

 
No t'ho perdis
 
ProACCIÓ 4.0 et porta a la indústria del futur
 
 

El nou programa ProACCIÓ 4.0 és un impuls a la transformació tecnològica de la pime. Per començar, aquest programa et porta els Cupons indústria 4.0, unes subvencions de fins a 14.000 euros per contractar un servei expert en indústria 4.0: per un costat, podràs identificar noves oportunitats de millora i, per l’altre, implementar tecnologies 4.0. Sol·licita el teu cupó!

 
 
 
Un 2020 amb
nous horitzons
 
 

Prepara’t ja per començar el 2020 obrint nous horitzons per a la teva empresa. Si tens plans per fer negocis a l’exterior durant l’any vinent, reuneix-te amb dels directors de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ en diversos punts de Catalunya. Repassa la llista d’entrevistes disponibles i, en funció dels mercats que més t’interessin, concerta les trobades que desitgis per plantejar-los els teus objectius, dubtes i ambicions. No t'ho perdis!

 
 
 
 
Descobreix
 
Catalunya i Singapur, més a prop
 
 

Aquest mes de novembre ha entrat en vigor un nou acord de lliure comerç entre la Unió Europea i Singapur que facilita les relacions comercials entre els dos territoris. Les empreses catalanes veuran simplificada l’entrada dels seus productes i serveis al país asiàtic. Descobreix com te’n pots beneficiar!

 
 
 
Les barreres del finançament alternatiu
 
 

Si una cosa té el finançament alternatiu és futur. Així ho explica l’expert Ronald Kleverlaan, qui també assenyala algunes barreres que encara té en alguns països europeus: ecosistemes poc madurs, manca de regulació per part dels governs i falta de coneixement entre els professionals. Descobreix-ne les claus!


 
 
 
Agenda
 
 
  VII Jornada de canvi estratègic
en clústers
 

 
 
12/12/19
Barcelona
 
 
 
 
 
ProACCIÓ 4.0: El programa d'ajuts i serveis 4.0 per a pimes
 
Consulta les dates
Arreu del territori
 
 
 
 
Properes missions i fires internacionals
 
Consulta les dates
Arreu del món
 
 
 
 
Incoterms 2020: revisió dels principals canvis
 
29/11/19
Barcelona
 
 
 
 
Les finances com a
eina competitiva
 
04/12/19
Puigcerdà
 
 
 
 
Conversa amb la consellera Àngels Chacon
 
09/12/19
Barcelona
 
 
 
 
Marketplace de solucions per a la Indústria 4.0
 
13/12/19
Barcelona
 
 
 
 
Sales Pitch
Coaching
 
13/12/19
Barcelona
 
 
 
 
Ajuts
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 


La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l\’Agència per a la Competitivitat de l\’Empresa (d\’ara endavant, “ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d’ACCIÓ d’idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l’adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l’adreça postal indicada anteriorment.”