No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 253. Dimecres, 11 de desembre del 2019 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
EEN, la via directa al teu soci internacional
 

L’any vinent tu i la teva empresa teniu l’oportunitat de jugar a Europa i al món. De pensar en gran. De conèixer actors clau que t’ajudaran a créixer i innovar. I fer-ho és molt fàcil. ACCIÓ forma part de la xarxa Enterprise Europe Network (EEN) de la Comissió Europea, que té com a objectiu potenciar la competitivitat de les pimes.

Aquesta xarxa és la via directa perquè trobis nous socis internacionals, no només dels mercats europeus, sinó de més de 60 països d’arreu del món. Amb l’EEN tens l’oportunitat de crear una xarxa de contactes a partir de les teves necessitats i d'accedir a una base de dades amb més de 10.000 propostes de col·laboració

A més, ara pots inscriure la teva empresa en un servei d’alertes personalitzades per rebre avisos de nous socis comercials i tecnològics. Si vols créixer internacionalment, dona’t d’alta gratuïtament al servei de l’EEN i rep alertes personalitzades!

La xarxa EEN, que compta amb 600 organismes de suport a l’empresa, també t’ofereix eines per protegir la teva propietat industrial o per rebre assessorament legal, dos elements imprescindibles per aterrar en nous mercats i desenvolupar acords de cooperació amb garanties. Repassa tres serveis clau de l’EEN en aquest article! 

 
 
Prepara la teva agenda 2020
 

Durant l’any, l’EEN a Catalunya, a través d’ACCIÓ, organitza actes i missions per connectar les empreses catalanes amb socis internacionals a través de reunions concertades en fires i congressos d’arreu del món. Una oportunitat única per trobar nous col·laboradors. Prepara la teva agenda!

 

 
Brokerage Event a la fira Modefabriek
 
 26 i 27/01/20
 Amsterdam

 
Brokerage Event al Mobile World Congress
 
  Del 25 al 27/02/20
 Barcelona

 
Brokerage Event a la fira Futurebuild
 
 Del 03 al 05/03/20
 Londres
 
 

Saps que més de la meitat de pimes que s’internacionalitzen a través de la xarxa EEN esperen incrementar la seva facturació durant el proper any? Europa i el món mai havien estat tan a prop de la teva empresa. Pren la via directa, entra a l’EEN!

 
No t'ho perdis
 
Últims dies per demanar els Cupons indústria 4.0
 
 

El gran repte de la indústria 4.0 és saber aprofitar les noves oportunitats que ens ofereix aquest concepte. Els Cupons indústria 4.0 t'ofereixen fins a 14.000 euros per posar en marxa els teus primers projectes 4.0. Coneix el cas de Cashkeeper i Effitronix, dues empreses que ja han pujat al tren de la indústria 4.0. No t'ho pensis més i sol·licita el teu cupó!

 
 
 
Uneix-te al 'Hub' i fes-te visible al món
 
 

Les startups catalanes tenen un lloc de trobada: el Barcelona & Catalonia Startup Hub, el portal que connecta l’ecosistema català d’emprenedoria amb vocació i ambició global. Participa d’un dels principals ecosistemes i deixa que et trobin els teus futurs socis i inversors. Join the hub, connecta’t a l’ecosistema i fes-te visible al món!

 
 
 
 
Descobreix
 
Incoterms 2020, les regles del joc del comerç internacional
 
 
 

Els Incoterms són les normes que regulen el comerç internacional i que faciliten la compravenda de mercaderies amb l'objectiu d'evitar malentesos entre compradors i venedors. Coneix les novetats dels Incoterms 2020 que entraran en vigor a partir de l’1 de gener i avança't als canvis!

 
 
 
L'inversor respon amb Rubén Bonet i Artur Bardera d’Abac Nest
 
 

Conceptes com la professionalitat o la importància de l’equip en les fases inicials d’una startup, són centrals per Rubén Bonet i Artur Bardera, membres del fons de capital risc Abac Nest. Tots dos ens expliquen els motius de les seves inversions centrades en startups en fase llavor. No et perdis l’entrevista!

 
 
 
Agenda
 
 
  Esmorzar d'innovació:
Ciberseguretat
 

 
 
18/12/19
Barcelona
 
 
 
 
 
Missions i fires
empresarials
 
Consulta les dates
Arreu del món
 
 
 
 
Pitch Coaching
per a startups
 
Consulta les dates
Barcelona
 
 
 
 
Reuneix-te amb els experts en internacionalització
 
Del 16 al 21/12/19
Arreu del territori
 
 
 
 
Catalan Wines
 
 
Inscripcions fins al 18/12/19
Japó i Suïssa
 
 
 
 
Ghana: Una fàbrica
d'oportunitats
 
19/12/19
Barcelona
 
 
 
 
Missió tecnològica del sector ciències de la vida al Regne Unit
 
Inscripcions fins al 19/12/19
Londres i Edimburg
 
 
 
 
Brokerage Event Mobile World Congress 2020
 
Inscripcions fins al 12/02/20
L’Hospitalet de Llobregat
 
 
 
 
Ajuts
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 


La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l\’Agència per a la Competitivitat de l\’Empresa (d\’ara endavant, “ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d’ACCIÓ d’idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l’adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l’adreça postal indicada anteriorment.”