Tot el que has de saber per afrontar el futur
 
No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 254. Dilluns, 23 de desembre del 2019 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Tot el que has de saber per afrontar el futur
 

Cada final d'any és moment de pensar en clau de futur. Moment de recordar el bo i millor de l'any que deixem enrere i encarar amb més força i coneixement el proper. Durant el 2019 hem après a construir empreses exponencials, ens hem fet més forts davant els canvis del Brexit i hem vist com companyies liderades per dones s'obren camí dins el finançament europeu. Un any que ha estat protagonitzat per tecnologies com el 5G i les seves bones perspectives de futur, i per empreses de casa nostra que ja treballen en plena revolució 4.0. Davant d'aquest panorama d'evolució constant, no és d’estranyar que informes tecnològics com els de la intel·ligència artificial o el sector TIC a Catalunya siguin els dos estudis més consultats de l'any. I per a tu, quin és el teu futur?

 
‘Tips’ per créixer
Exemples a seguir
Eines que ens impulsen
Els informes més llegits de l’any
 
No t'ho perdis
 
Apunta’t al Brokerage Event
del MWC 2020

 
 
 

Busques socis internacionals per expandir el teu projecte? El Mobile World Congress, l’esdeveniment de referència del sector TIC, és el teu millor aparador per ampliar la cartera de contactes i conèixer potencials socis. Reserva ja la teva plaça i comença a crear la teva agenda de reunions adaptada als teus objectius. No esperis a l’últim moment i apunta-t’hi ara!

 
 
 
Reuneix-te amb els principals actors de contractació pública a Mèxic
 
 

Vine a la missió de contractació pública a Mèxic per descobrir els projectes públics que es licitaran per part d’organismes multilaterals i de la nova administració mexicana. Coneixeràs potencials socis o clients locals per accedir al mercat mexicà o consolidar-hi la teva presència. No t'ho pensis més i participa en aquesta missió!

 
 
 
 
Descobreix
 
Alfons Cornella: 10 idees clau per entendre la nova Xina
 
 

La Xina està accelerant la innovació. La primera potència comercial del món vol desbancar Silicon Valley i convertir-se en la primera potència mundial en innovació tecnològica. En aquesta sessió, Alfons Cornella, fundador de l'Institute of Next, ens explica aquest canvi de paradigma en la innovació global perquè les empreses entenguin les claus sobre la revolució de la innovació al gegant asiàtic. No t'ho perdis! 

 
 
 
Podcast: Aconsegueix que el món tasti els teus vins i caves
 
 

Les exportacions de vi i cava català van sumar, l'any 2018, el seu màxim històric amb 625 milions d'euros. Com ho fan els cellers catalans per exportar els seus vins i caves? En aquest nou capítol del Podcast d'ACCIÓ, parlem amb els cellers Torelló i Moli de Parellada sobre la seva experiència internacional i com el programa Catalan Wines d'ACCIÓ els ha ajudat a obrir-se camí a nous països. Escolta'l ara!

 
 
 
Agenda
Brokerage Event del Mobile World Congress 2020
 
Inscripcions fins al 12/02/20
L’Hospitalet de Llobregat
 
 
Pitch Coaching
per a startups
 
Consulta les dates
Barcelona
 
 
 
 
Brokerage Event Fashionmatch a la fira Modefabriek
 
Inscripcions fins al 21/01/20
Amsterdam
 
 
 
 
Missió de contractació pública a Mèxic
 
Inscripcions fins al 31/01/20
Mèxic
 
 
 
 
Informe Tecnològic de Ciberseguretat a Catalunya
 
06/02/20
Barcelona
 
 
 
 
Circular Economy Hotspot Catalonia 2020
 
Inscripcions fins al 28/02/20
Barcelona
 
 
 
 
Ajuts
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 


La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l\’Agència per a la Competitivitat de l\’Empresa (d\’ara endavant, “ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d’ACCIÓ d’idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l’adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l’adreça postal indicada anteriorment.”