No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 255. Dimecres, 22 de gener del 2020 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Posa la teva startup al mapa de l'excel·lència
 

El Barcelona & Catalonia Startup Hub és el directori de referència de les startups catalanes. The place to be. L'espai virtual que millor representa l'ecosistema emprenedor de casa nostra format per més de 1.500 startups i un dels més rellevants d'Europa.

 

El directori és l'espai idoni per trobar i ser trobat: permet a potencials col·laboradors o inversors locals i internacionals localitzar fàcilment les startups establertes a Catalunya en funció del seu sector, de la maduresa o de les tecnologies aplicades. Si encara no el coneixes, visita'l.

 

El Hub posa la teva startup al mapa d'un ecosistema vinculat a l'excel·lència i a la transformació tecnològica: el 64% de les empreses emergents treballen en tecnologies de la indústria 4.0, on conceptes com el big data o la intel·ligència artificial són més presents que mai. Repassa les claus de l'ecosistema al darrer informe publicat!

 

Es tracta, doncs, d'un aparador al món. Barcelona ja s'ha consolidat com el hub més important del sud d'Europa i un dels més destacats del continent en volum d'inversió: en 4 anys les startups han rebut 2.748 M€. No és casualitat, doncs, que un 15 % dels fundadors de les empreses siguin estrangers.

 

Formar part del Hub és el ser o no ser d'una startup catalana. Uneix-te al Barcelona & Catalonia Startup Hub i guanya visibilitat dins del mapa de startups!

 
acció
 
 
No t'ho perdis
 
Prepara't per presentar el teu projecte al Fòrum d'Inversió 2020
 
 

Vols ser escollit per presentar el teu projecte al major pitch de startups? Un any més, ACCIÓ organitza el Fòrum d'Inversió per posar en contacte inversors i emprenedors, i a partir del 3 de febrer podràs presentar la teva candidatura per ser escollit. Vols rebre un avís quan s'obri la convocatòria? Registra't aquí!

 
 
 
Corporates & Startups Open Innovation Challenge al 4YFN 2020
 
 

En el marc del 4YFN 2020, corporates internacionals com SEAT, REPSOL, FLUIDRA o ESTRELLA DAMM llançaran reptes dirigits a startups per aconseguir les solucions més disruptives. Descobreix els reptes, escull els que més encaixen amb la teva experiència i presenta la teva proposta més trencadora. Registra't i sol·licita la teva reunió!

 
 
 
 
Descobreix
 
El blockchain
a Catalunya
 
 

El sistema de cadenes de blocs o blockchain basa el seu potencial en ser obert, segur, barat, fàcil d'utilitzar i amb múltiples aplicacions. Aquest informe identifica les 117 empreses que ja l'utilitzen a Catalunya i repassa les seves principals aplicacions i tendències a escala global. Descobreix-lo!

 
 
 
Els ciberdelictes:
com protegir-nos i afrontar-los
 
 

El 2016 es produïa un ciberatac a un negoci cada 40 segons a tot el món. El 2021 n'hi haurà un cada 11 segons. Les empreses s'han de protegir i han d'estar preparades davant dels ciberatacs, una problemàtica que pot comportar greus repercussions econòmiques. Xavi Martín, Cybersecurity Sales Manager de Seidor, ens explica com afrontar-los. No t'ho perdis!

 
 
 
Agenda
 
 
  ProACCIÓ 4.0: El programa d'ajuts i serveis 4.0 per a pimes
 
 
Consulta les dates
Arreu del territori
 
 
 
 
 
  Brokerage Event del
Mobile World Congress 2020
 
 
Inscripcions fins al 12/02/20
Fira de Barcelona
 
 
 
 
 
4t Fòrum d'inversió
CAT SUD
 
30/01/20
Tarragona
 
 
 
 
Missió del sector de l'aigua
a Sud-àfrica
 
Inscripcions fins al 30/01/20
Sud-àfrica
 
 
 
 
Missió de contractació pública
a Mèxic
 
Inscripcions fins al 31/01/20
Mèxic
 
 
 
 
Informe Tecnològic de Ciberseguretat a Catalunya
 
06/02/20
Barcelona
 
 
 
 
Missió inversa Smart Cities
EUA i Canadà
 
06/02/20
Barcelona
 
 
 
 
Pitch Coaching
per a startups
 
Consulta les dates
Barcelona
 
 
 
 
Risc internacional:
Si! És possible controlar-lo!
 
14/02/20
Barcelona
 
 
 
 
Com incorporar talent 'free'
a la teva startup
 
20/02/20
Barcelona
 
 
 
 
Oportunitats en contractació pública a Romania
 
25/02/20
Barcelona
 
 
 
 
Circular Economy Hotspot
Catalonia 2020
 
Inscripcions fins al 28/02/20
L'Hospitalet de Llobregat
 
 
 
 
Ajuts
 
veure més ajuts >
 
 
 


La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l\'Agència per a la Competitivitat de l\’Empresa (d\'ara endavant, “ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l’adreça postal indicada anteriorment.”