No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 256. Dimecres, 05 de febrer del 2020 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Creua fronteres als
International Business Days
 

Descobrir noves oportunitats de negoci. Conèixer aquell mercat que fa temps que tens en ment. Trobar un nou canal de distribució internacional. En definitiva, creuar fronteres per créixer. I, sobretot, visualitzar-ho. Tot això, ho trobaràs durant els International Business Days, les jornades que t’apropen a nous mercats i tendències de negoci a partir de tallers i entrevistes amb experts.

Per començar, del 17 al 21 de febrer engega el Focus Àsia & Àfrica, dos continents formats per mercats emergents i consolidats. El tret de sortida estarà dedicat a conèixer les oportunitats de negoci del sector químic a països com el Marroc, Turquia o Rússia, entre d'altres. Un segon taller serà el IV Simposi sobre Àfrica, a Tarragona, una jornada idònia que comptarà amb exportadors de tot l'estat i que et servirà per ampliar horitzons comercials. No t'ho perdis!

Vols informació personalitzada sobre un mercat concret? Durant la setmana del Focus Àsia & Àfrica els directors de les Oficines Exteriors d'ACCIÓ seran a Catalunya per presentar-te una quarantena de mercats. Demana ara la teva entrevista a Barcelona, Lleida, Tarragona o Girona i apropa't a països com el Japó, Corea del Sud, Singapur, Ghana, Kenia o Sud-àfrica.

 

 
Girona
 

Avança't! A finals de març serà el moment de fer negoci als països europeus amb el Focus Europa. Ja pots consultar les dues primeres activitats disponibles: Guanya visibilitat a la gran distribució alimentària del Regne Unit i Accedeix a les oportunitats de contractació pública a Romania. Apunta-t'hi ara!

Els International Business Days són el primer pas per posar un peu a nous mercats. Sigues una de les més de 900 empreses anuals que assessorem en projectes d'internacionalització, t'hi esperem!

 
 
No t'ho perdis
 
Presenta la teva startup al Fòrum d'Inversió 2020!
 
 

Si ets una startup innovadora, ambiciosa i estàs buscant capital, aprofita el Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ per presentar la teva empresa en el pitch més gran de Catalunya. Podràs accedir a inversors privats i fons de capital risc locals i internacionals, fer networking i obtenir diversos premis. No t'ho perdis!

 
 
 
Road to Silicon Valley. Viatja a la meca de l'emprenedoria
 
 

El servei Road to Silicon Valley permet a les startups inspirar-se i créixer a la meca de l'emprenedoria amb un programa intensiu que comença a Barcelona i acaba amb una estada de dues setmanes a San Francisco. Gaudiràs d'entrenament, mentoria i connexions directes amb alguns dels actors més destacats de l'ecosistema. Posa al mapa la teva startup amb el Road to Silicon Valley!

 
 
 
 
Descobreix
 
12 experts analitzen el futur de la indústria 4.0
 
 

12 experts i proveïdors industrials analitzen el futur més immediat de la indústria des de diversos punts de vista. Tots ells han participat al darrer Marketplace de solucions indústria 4.0 d'ACCIÓ.  Repassa què en pensen!

 
 
 
El soci financer, com acompanya el creixement de l'empresa?
 
 

Un soci financer aporta suport estratègic, acompanyament i un risc compartit amb l'empresa. Eric Monsó i Eric Lorente, de PwC, i Gustavo Barroeta, de Suma Capital, ens n'expliquen les claus i com la seva entrada a l'accionariat pot ajudar al creixement de l'organització.  Descobreix-lo!

 
 
 
Agenda
PROACCIÓ 4.0
 
 
Pitch Coaching
per a startups
 
Consulta les dates
Barcelona
 
 
 
 
Risc internacional:
Si! És possible controlar-lo!
 
14/02/20
Barcelona
 
 
 
 
Brokerage Event del Mobile World Congress Barcelona
 
Inscripcions fins al 14/02/20
Fira de Barcelona
 
 
 
 
Corporates & Startups Open Innovation Challenge al 4YFN
 
Inscripcions fins al 16/02/20
Fira de Barcelona
 
 
 
 
Com incorporar talent 'free'
a la teva startup
 
20/02/20
Barcelona
 
 
 
 
Corporate Innovation
Summit
 
24/02/20
Barcelona
 
 
 
 
Acord de lliure comerç UE-Japó per a pimes d'alimentació i tèxtil-moda
 
Inscripcions fins al 24/02/20
Barcelona
 
 
 
 
Presentació de
l'EIT Urban Mobility
 
27/02/20
Barcelona
 
 
 
 
Circular Economy Hotspot
Catalonia 2020
 
Inscripcions fins al 28/02/20
Fira de Barcelona
 
 
 
 
Brokerage event Futurebuild Matchmaking 2020
 
Inscripcions fins a l'1/03/20
Londres
 
 
 
 
Ajuts
 
veure més ajuts >
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, "ACCIÓ"), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.