No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 257. Dimecres, 19 de febrer del 2020 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Tech Spirit Barcelona, the show must go on
 

A grans mals, grans remeis. La cancel·lació de l'edició 2020 del MWC i del 4YFN han portat la comunitat emprenedora a reinventar-se amb una creativitat i una rapidesa espectaculars. D'aquesta empenta neix el Tech Spirit Barcelona, un nou esdeveniment obert i imprescindible per a tot l'ecosistema startup.

ACCIÓ impulsa el Tech Spirit Barcelona amb diverses activitats on encara pots participar:

#1
Per començar, les activitats de l'estand central d'ACCIÓ al 4YFN es traslladen a la Casa Llotja de Mar. Tallers i debats sobre tecnologia, cultura i blockchain, salut i innovació o finançament, t'estan esperant. Vine a descobrir-los de la mà d'agents tan destacats com l'Institut Català de les Empreses Culturals o Biocat. Que no t'ho expliquin, inscriu-t'hi ara!

#2
També has de saber que 120 startups ja han confirmat la seva assistència per entrevistar-se i resoldre els reptes que han llançat 35 corporates internacionals com SEAT, JP Morgan, Asics o Sanofi. Es tracta del Corporates & Startups Open Innovation Challenge i tindrà lloc a la Casa Llotja de Mar! Encara ets a temps d’oferir-hi les teves solucions innovadores, inscriu-t'hi abans del 21 de febrer!

#3
I més networking! El que tampoc fallarà és el tradicional Brokerage event del MWC que es trasllada a la Casa Llotja de Mar i t'aproparà a nous socis internacionals. Unes 250 empreses ja han confirmat les seves reunions, la meitat d'elles estrangeres. T'hi pots apuntar fins aquest dijous 20 de febrer. Corre i reserva les teves reunions!

 
 
El pavelló virtual de les startups catalanes
 

Tanca els ulls i imagina que ets al 4YFN. Busques nous socis, clients o noves inversions. Per acostar-t'hi, et presentem el pavelló virtual on trobaràs les 15 startups tecnològiques que havien de ser al congrés, distribuïdes en els àmbits de salut, fintech i indústria.

Repassa tres empreses destacades de cada sector!

 
 

La setmana vinent el MWC i el 4YFN no seran a Barcelona, però sí que hi seran les idees, la innovació i les oportunitats. Perquè l'espectacle ha de continuar, t'hi volem veure!

 
 
No t'ho perdis
 
Programes per a startups amb escoles de negoci
 
 

Si tens una startup tecnològica, fes-la més competitiva amb els programes d'acceleració de les escoles de negocis impulsats per ACCIÓ. El programa
T Launch, amb de La Salle Technova, et prepara per sortir al mercat; i el programa Empenta, amb Esade Creapolis, accelera el creixement de la teva startup. Escull el programa que més s'ajusti a les teves necessitats!

 
 
 
Road to Silicon Valley. Viatja a la meca de l'emprenedoria
 
 

El servei Road to Silicon Valley permet a les startups inspirar-se i créixer a la meca de l'emprenedoria amb un programa intensiu que comença a Barcelona i acaba amb una estada de dues setmanes a San Francisco. Gaudiràs d'entrenament, mentoria i connexions directes amb alguns dels actors més destacats de l'ecosistema. Posa al mapa la teva startup amb el Road to Silicon Valley!

 
 
 
 
Descobreix
 
9 coses que has de saber sobre la Xina i el coronavirus
 
 

Ets una empresa amb relacions comercials a la Xina? En aquest article t'exposem els diversos aspectes actualitzats sobre el coronavirus que has de tenir en compte i les seves possibles barreres a la internacionalitzacióRepassa les 9 coses que has de saber!

 
 
 
Descobreix els 7 projectes emprenedors del Fòrum d'Inversió CAT SUD
 
 

Inversors, empresaris i emprenedors es van reunir a l'auditori de la Diputació de Tarragona per assistir a la quarta edició del Fòrum d'Inversió CAT SUD, punt de trobada de l'ecosistema emprenedor de la província de Tarragona. Descobreix els projectes que s'hi van presentar!

 
 
 
Agenda
 
 
  Missió del sector 'silver economy' a França
 
 
Inscripcions fins al 26/02/20
París
 
 
 
 
 
ProACCIÓ 4.0: El programa d'ajuts i serveis 4.0 per a pimes
 
Consulta les dates
Arreu del territori
 
 
 
 
Visita guiada a la
Hannover Messe
 
Inscripcions obertes
Hannover
 
 
 
 
Com afectarà el Brexit
a la gestió duanera
 
21/02/20
Barcelona
 
 
 
 
Acord de lliure comerç UE-Japó per a pimes d'alimentació i tèxtil-moda
 
Inscripcions fins al 24/02/20
Barcelona
 
 
 
 
Corporate
Innovation Summit
 
24/02/20
Barcelona
 
 
 
 
Brokerage event Futurebuild Matchmaking 2020
 
Inscripcions fins a l'1/03/20
Londres
 
 
 
 
ADVANCED FACTORIES
Expo & Congress 2020
 
3-5/03/20
Barcelona
 
 
 
 
Missió empresarial de productes gurmet a Dinamarca i Suècia
 
Inscripcions fins al 13/03/20
Copenhaguen i Malmö
 
 
 
 
The Next Web
Amsterdam
 
Inscripcions fins al 20/03/20
Amsterdam
 
 
 
 
Missió inversa del
sector químic de 6 països
 
Inscripcions fins al 31/03/20
Barcelona
 
 
 
 
Ajuts
 
veure més ajuts >
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, "ACCIÓ"), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.