No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 258. Dimecres, 4 de març del 2020 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
3 dreceres a la internacionalització
 
 
Catalonia Industry Suppliers, el nou directori de les empreses catalanes més internacionals

Vols ser localitzat com un proveïdor industrial de referència? Més de 3.000 empreses fabricants catalanes ja formen part del nou Catalonia Industry Suppliers, un cercador de referència que permet a les empreses industrials de Catalunya connectar amb empreses internacionals. T'agradaria formar-ne part? Fes que et trobin, sol·licita'n l'accés per a la teva empresa!

 
 
 
Focus Europa, el millor camí per fer negoci al Vell Continent

Europa segueix sent el gran destí internacional de les empreses catalanes. És per això que tornen els Internacional Business Days: uns dies dedicats a conèixer tendències i oportunitats de negoci a través de tallers i entrevistes amb experts. Vine a conèixer més a fons el mercat francès o el britànic, els nous reptes que les empreses poden tenir als Balcans o les noves oportunitats en contractació pública. Que no t'ho expliquin, t'hi esperem!

 
 
 
La radiografia clau de les exportacions catalanes a tot el món

On exporten més les empreses catalanes? Quins són els sectors principals? Quin efecte ha tingut el Brexit? Les exportacions catalanes segueixen batent rècords. Per novè any consecutiu, l'evolució de les vendes catalanes a l'exterior s'han superat i ja freguen els 74.000 milions d'euros. Vols conèixer-ne tots el detalls? Repassa la infografia sencera!

 
 
 
 
No t'ho perdis
 
Guanyar visibilitat en la gran distribució del Regne Unit
 
 

Els mercats madurs són entorns altament competitius amb multitud d'oferta, i per això és difícil destacar els productes en alguns canals de comercialització, com passa a la gran distribució alimentària. En aquest taller descobriràs les particularitats d'aquest canal al Regne Unit i et presentarem el programa que capacita empreses del sector alimentari per poder entrar-hi. Inscriu-t'hi ara!

 
 
 
La moda als Estats Units: defineix la teva estratègia
 
 

Ets una empresa amb marca pròpia del sector de la moda? Tens certa experiència en mercats internacionals? Vine a descobrir el US Fashion Consulting el nou programa d'ACCIÓ per facilitar l'èxit comercial del sector moda als Estats Units. Analitzant aspectes clau com la marca, el posicionament o la comunicació, coneixeràs les regles del joc per competir internacionalment. No t'ho perdis!

 
 
 
 
Descobreix
 
Delta Aqua Redes, com ser proveïdor industrial al Marroc
 
 

El Marroc s'ha convertit en un mercat ple d'oportunitats per a l'empresa del grup Morenot, Delta Aqua Redes. A partir d'una missió inversa a Catalunya i del servei Supplier Search Service d'ACCIÓ, l'empresa va obtenir contactes clau que li van obrir noves vies de negoci al nord d'Àfrica. Descobreix la seva història!

 
 
 
7 aspectes per estructurar una ronda sèrie A internacional
 
 

En les fases inicials de les startups és quan entren en joc les sèries A, les rondes de finançament que donen entrada al capital risc a l'empresa. L'advocat David Miranda, partner d'Osborne Clarke, ens explica com funcionen i com s'ha d'elaborar un document elemental: el term sheet. No t'ho perdis!

 
 
 
Agenda
 
 
  Comerç electrònic i màrqueting digital a la Xina
 
16/03/20
Barcelona
 
 
 
 
 
Properes missions i fires internacionals
 
Consulta les dates
Arreu del món
 
 
 
 
Startup Team: 3 pràctiques per multiplicar el rendiment de l'equip
 
12/03 i 16/04/20
Reus i Camarles
 
 
 
 
Sales & Investor
Pitch Coaching
 
Consulta les dates
Barcelona
 
 
 
 
Taller de revisió de propostes d'Horizon 2020
 
13/03/20
En línia
 
 
 
 
Showroom de finançament
 
 
19/03/20
Vilanova i la Geltrú
 
 
 
 
Estratègies de valor compartit
en TIC Turisme
 
24/03/20
Barcelona
 
 
 
 
Marketplace de
solucions d'indústria 4.0

 
 
30/03/20
Barcelona
 
 
 
 
Ajuts
 
veure més ajuts >
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, "ACCIÓ"), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.