No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 259. Dimecres, 1 d'abril del 2020 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
ACCIÓ Informa especial Covid-19: eines, guies, informes, ajuts i solucions per fer front a la crisi
 
 

Per pal·liar els efectes de la crisi provocada pel coronavirus cal prendre mesures. Per això, a ACCIÓ hem adaptat els nostres canals d'assessorament amb l'ACCIÓ Virtual Desk i estem desplegant el Marketplace Covid-19, on les empreses podeu buscar i oferir solucions per lluitar contra els efectes de la malaltia.

Alhora, és més important que mai disposar del coneixement necessari per prendre bones decisions. En una crisi com l'actual és vital per a les empreses saber com canvien les relacions comercials amb altres països o de quins ajuts disposeu. Descobreix a continuació els nous informes, guies i materials que la teva empresa necessita:

 
 
  Mapa interactiu:
L'estat del transport al món
 
 
 
  Consulta el mapa i descobreix l'evolució del transport terrestre, aeri, marítim i de passatgers, a tot el món.  
 
 
 
  La guia per comprar i importar productes sanitaris  
 
 
  Els requisits que empreses i centres hospitalaris han de seguir per comprar mascaretes i material a altres països.  
 
 
 
  Ajuts a l'activitat productiva i l'ocupació  
 
 
  Les mesures de la Generalitat, el Govern de l'Estat i la Unió Europea per fer front a la crisi actual.  
 
 
 
  Les relacions comercials amb Itàlia  
 
 
  Com és el transport de mercaderies a Itàlia? Quines fàbriques estan obertes? Descobreix tot el que han de considerar les empreses catalanes.  
 
 
 
  Les relacions comercials amb la Xina  
 
 
  Repassa l'estat actual de 9 àmbits clau de l'economia xinesa i el seu efecte sobre les relacions comercials.  
 
 
 
  Estratègies i recomanacions del Govern de Catalunya  
 
 
  Mesures sobre com prevenir l'augment dels casos de coronavirus.  
 
 
 
No t'ho perdis
 
Marketplace Covid-19: ajuda'ns a lluitar contra el coronavirus
 
 

ACCIÓ s'ha transformat per ajudar les empreses a fer front al coronavirus. A més d'obrir nous canals telemàtics d'assessorament amb l'ACCIÓ Virtual Desk, hem posat en marxa el Marketplace empresarial Covid-19, un directori de solucions empresarials per pal·liar els efectes de la crisi sanitària on tu també pots participar. T'hi esperem!

 
 
 
Els ajuts empresarials contra el Covid-19: tots en un sol espai
 
 

El Cercador d'ajuts per a l'empresa d'ACCIÓ incorpora el llistat actualitzat d'ajudes per a empreses, persones treballadores autònomes i particulars, per fer front a la crisi provocada pel coronavirus. Uns ajuts que ofereixen un bon grapat d'administracions i organismes diferents. Consulta'ls!

 
 
 
 
Descobreix
 
 
 

Aquests dies de confinament les tecnologies del sector TIC tenen un paper fonamental: ens faciliten el teletreball, l'entreteniment o les videotrucades amb familiars. És per això que us convidem a consultar el darrer informe del sector TIC a Catalunya: un dels més dinàmics de l'economia catalana i on podràs conèixer les oportunitats globals del sector. No te'l perdis!

 
 
 
Ajuts
 
veure més ajuts >
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, "ACCIÓ"), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.