No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 261 Dimecres, 29 d'abril del 2020 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
El coronavirus i els teus interessos arreu del món: 40 antenes al teu servei
 

Com està afectant la crisi de la Covid-19 l'economia de cada país? Com estan canviant els marcs legals o les polítiques duaneres? Quines mesures laborals, fiscals o comercials està adoptant cada govern i com poden afectar els interessos de la teva empresa?

Si treballar en un país a milers de quilòmetres de distància ja és tot un repte per a l’empresa, fer-ho en mig d’una crisi sanitària i econòmica com l’actual pot semblar gairebé impossible.

Per això les 40 Oficines Exteriors d'ACCIÓ han desplegat les seves antenes i t'ofereixen informació en temps real i assessorament directe perquè coneguis de primera mà l'estat de la situació en més de 100 països. Si la teva empresa té negocis a l'estranger o estàs enmig d'un procés d'expansió internacional, t'oferim tota la informació que necessites per gestionar-lo de la millor manera possible.

A través del Virtual Desk d'ACCIÓ els nostres experts a tot el món et donaran suport en aspectes com:

  • Assessorament politicosanitari: pregunta'ns sobre noves mesures preses pels governs locals i sobre la seguretat empresarial per reduir l'expansió de la Covid-19.
  • Assessorament fiscal i laboral: resolem dubtes sobre factures, incentius fiscals o les obligacions a cada país per protegir els treballadors i l'empresa.
  • Assessorament sobre proveïdors: t'ajudem a conèixer els requisits d'entrega de mercaderies que tots els proveïdors han de complir.
  • Assessorament de comerç exterior: esvaïm tots els teus dubtes sobre les duanes i la situació a les fronteres.

I això no és tot: l'Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització també és al teu costat si la teva empresa es troba amb dificultats durant els processos d'importació o exportació.

Volem que la crisi actual aturi el menys possible els teus processos de negoci internacional. I ho podem aconseguir a través de les nostres oficines d'arreu del món. Explica'ns els teus dubtes!

 
 
No t'ho perdis
 
Més de 1.000 ofertes per fer front a la Covid-19
 
 

El Marketplace empresarial Covid-19 és la plataforma de referència per superar la crisi i on ja tens al teu abast més de 1.000 ofertes per fer-ho possible. Empreses de tot el país han ofert solucions desinfectants, EPIs, tecnologia per a la teva empresa o suport a la manufactura, entre moltes d'altres. Si encara no ho has fet, repassa-les ara!

 
 
 
Una porta d'entrada a nous països i àmbits específics
 
 

Hi ha mercats i sectors que cal conèixer per entrar-hi amb bon peu. Et presentem els Serveis d'internacionalització sectorial, un ventall de programes especialitzats, com el Catalan Wines o el Mexicauto, que t'obriran les portes a nous mercats i àmbits específics. Noves oportunitats que no deixaran de créixer, descobreix-los!

 
 
 
 
Descobreix
 
Lidera la innovació per sobreviure als canvis
 
 

Què ha de fer una empresa per sobreviure als canvis de l'entorn? Com ha d'aplicar la innovació? El professor d'ESADE, Andrés Raya, va explicar com liderar la innovació en una masterclass virtual. Tot plegat en el marc de presentació del Servei d'innovació estratègica d'ACCIÓNo t'ho perdis!

 
 
 
Pentagrowth i la disrupció en temps de crisi
 
 

Quin efecte té una crisi sobre els models de negoci? Javi Creus, fundador de Ideas for Change, ens explica com la crisi de la Covid-19 ha transformat moltes empreses i com la seva metodologia Pentagrowth està pensada per dissenyar models de negoci disruptius i de creixement exponencial. Repassa'n les claus!

 
 
 
Agenda
 
 
Missió inversa del sector agrícola 2020
 
Inscripcions fins al 29/05/20
En línia
 
 
 
Curs Indústria 4.0:
Com abordar els reptes de
la digitalització empresarial
 
Inscripcions fins al 04/05/20
En línia
 
 
 
Showroom de
finançament alternatiu

 
 
06/05/20
En línia
 
 
 
Estratègies de valor compartit
en TIC Turisme
 
15/05/20
En línia
 
 
 
Ajuts
 
veure més ajuts >
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, "ACCIÓ"), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.