No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 262 Dijous, 14 de maig del 2020 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Tot l'assessorament financer
que necessites per afrontar la Covid-19
 

Busques finançament per fer front a la crisi de la Covid-19? Saps quins són els instruments de finançament disponibles per a la teva empresa?

El Servei d'assessorament financer d'ACCIÓ s'adapta a la situació de crisi per ajudar-te a trobar el finançament disponible i adequat a la teva situació actual.

T'assessorem sobre el finançament existent per fer front a les necessitats sorgides per la falta de circulant, per la caiguda de vendes o per la realització de noves inversions. És el cas dels préstecs i avals de l'ICF – Avalis de Catalunya, o les línies de l'ICO, entre d'altres.

Com ho fem?

  • A través de reunions telemàtiques.
  • Avaluem la teva situació financera i l’efecte de la crisi, en clau de present i de futur
  • T'assessorem sobre fonts de finançament disponibles per a tu.
  • Et donem suport en tot el procés posterior.

Volem que la crisi actual aturi el menys possible la teva activitat i per això posem tot el nostre coneixement al teu abast. Explica'ns els teus dubtes!

 
 

A part de les mesures per pal·liar els efectes de la crisi també recomanem tenir una mirada a llarg termini. El nostre personal expert en finançament et pot orientar per trobar el millor finançament per a tu en clau de futur i de creixement. Contacta'ns!

I si encara no el coneixes, recorda que en el Recomanador de finançament alternatiu hi tens més d'un centenar de solucions.

 
 
 
No t'ho perdis
 
Marketplace Covid-19: Serveis de desinfecció, equips de protecció, tecnologia i molt més
 
 

El teixit empresarial ha ofert el seu coneixement i la seva tecnologia al Marketplace Covid-19. Amb més de 1.200 ofertes, hi pots trobar prop d'un centenar de serveis de desinfecció; una vuitantena d'empreses que ofereixen productes EPI o més de 130 ofertes relacionades amb plataformes tecnològiques i de teletreball. N'hi ha moltes més, repassa-les ara!

 
 
 
Innova per reinventar-te
amb ACCIÓ i ESADE

 
 
 

Vols incorporar un nou model d'innovació per a la teva empresa? El Servei d'innovació estratègica d'ACCIÓ et permetrà accelerar la teva capacitat d'innovar i d'adaptar-te als canvis. Un servei que enguany es pot completar amb vuit sessions de capacitació específica a càrrec d'ESADE. Descobreix-ne més!

 
 
 
 
Descobreix
 
10 aspectes a tenir en compte
per importar material sanitari
de la Xina
 
 

Tot el món vol importar material sanitari provinent de la Xina. Per evitar incidències, cal tenir en compte un bon grapat d'aspectes: les normatives i controls, la importància del contracte, els possibles retards en les entregues o la falta d'experiència per part de l'entitat compradora. Repassa tot el que has de tenir en compte!

 
 
 
Com afrontar la crisi
amb un pla de contingència

 
 
 

La millor estratègia per afrontar una crisi? Preparar-se constantment, no només quan les coses van malament, sinó sobretot durant les fases de creixement: "Hem de tenir la mentalitat de les startups". Així ho explicava l'expert Felipe Muntadas-Prim durant el darrer Esmorzar de finançament en línia. No t'ho perdis!

 
 
 
Agenda
 
 
  L'inversor respon amb Salomé de Cambra de WA4Steam  
26/05/20
En línia
 
 
 
 
 
  Workshop Massive
Transformative
 
25/05/20
En línia
 
 
 
 
 
Estratègies de valor compartit
en TIC Turisme

 
 
15/05/20
En línia
 
 
 
Infoday LIFE. Calls 2020
 
 
20/05/20
En línia
 
 
 
Eurostars Life Sciences matchmaking event
 
27/05/20
En línia
 
 
 
Missió inversa virtual
del sector agrícola

 
 
Inscripcions fins al 29/05/20
En línia
 
 
 
Ajuts
 
veure més ajuts >
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, "ACCIÓ"), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.