No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 263 Dimecres, 27 de maig del 2020 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Export COVID-19 Solutions: Porta les teves solucions contra el coronavirus a tot el món
 

Durant els darrers dos mesos hem vist com moltes empreses industrials s’han adaptat per desenvolupar nous productes contra la crisi: material sanitari, de protecció o solucions tecnològiques de tota mena.

Amb una pandèmia global i canviant com l'actual, molts països tenen la urgència d'importar aquests productes i serveis. És tota una oportunitat per tal que les empreses i centres catalans puguin exportar les seves solucions contra el coronavirus i que els productes essencials arribin on més se'ls necessita.

No obstant, les regulacions i normatives de cada país són diverses i la situació actual ha fet que molts marcs legals i processos d'entrada hagin canviat. Això fa més necessari que mai conèixer de primera mà com funciona cada país i com agilitzar els processos import/export.

Amb el servei Export COVID-19 Solutions t'ajudem a exportar els teus productes o serveis tecnològics a través de l'assessorament local i expert de les Oficines Exteriors d'ACCIÓ. Una oportunitat única on rebràs l'acompanyament que necessites per fer-ho realitat:

  • Coneixeràs els marcs normatius i els nous canals de distribució de cada país.
  • Rebràs recomanacions sobre homologacions i certificacions per al teu producte.
  • Et reuniràs de forma virtual amb importadors i distribuïdors locals.

Vols més informació del servei? No et perdis la sessió informativa de l'Export COVID-19 Solutions el proper 10 de juny!

Si disposes de productes sanitaris o serveis tecnològics per afrontar els efectes del coronavirus, sol·licita ara el servei!

 
 

Solucions catalanes per front a la crisi sanitària

Vols conèixer una selecció d'empreses i tecnologies desenvolupades com a resposta al repte sanitari? No et perdis el Catàleg de solucions COVID-19 d'ACCIÓ!

 
 
 

5 claus per exportar els teus productes contra la COVID-19

Què ha de tenir en compte una empresa per exportar productes relacionats amb la COVID-19? Tots els països apliquen els mateixos requisits? Descobreix les 5 claus en aquest article!

 
 
 
No t'ho perdis
 
Forma part del directori d'empreses industrials més internacional
 
 

Tens vocació internacional? T'agradaria connectar amb nous clients d'arreu del món? El Catalonia Industry Suppliers agrupa els proveïdors industrials catalans amb més projecció internacional: més de 3.000 empreses ja en formen part. Apunta-t'hi i fes que et trobin!

 
 
 
Innova per reinventar-te amb ACCIÓ i ESADE
 
 
 

Vols incorporar un nou model d'innovació per a la teva empresa? El Servei d'innovació estratègica d'ACCIÓ et permetrà accelerar la teva capacitat d'innovar i d'adaptar-te als canvis. Un servei que pots completar amb vuit sessions de capacitació amb ESADEDescobreix-ne més!

 
 
 
 
Descobreix
 
El capital risc europeu i les seves perspectives de futur
 
 
 

Quins prejudicis ha superat el capital risc europeu? Quin serà l'impacte que tindrà la crisi de la COVID-19? I en les inversions? Ens ho explica Óscar Farrés, del Fons Europeu d'Inversions, en un dels Esmorzar de finançament d'ACCIÓ. No t'ho perdis!

 
 
 
Licitacions internacionals: escenaris, reptes i oportunitats de la COVID-19
 
 

Quin efecte tindrà la crisi de la COVID-19 en les licitacions públiques internacionals? Quins són els projectes dels Bancs Multilaterals? I dins la Unió Europea? Ens ho expliquen els experts d'ACCIÓ de l'Oficina Tècnica de Contractació Pública Internacional. Descobreix-ne les claus!

 
 
 
Agenda
 
 
Missió inversa virtual
del sector agrícola

 
 
Inscripcions fins al 29/05/20
En línia
 
 
 
COVID-19 i la compra pública d'innovació
 
04/06/20
En línia
 
 
 
Ajuts
 
veure més ajuts >
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, "ACCIÓ"), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.