No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 264 Dijous, 11 de juny del 2020 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Oportunitats COVID-19: 200 noves raons
per fer negoci al món
 

Desenvolupament de noves aplicacions contactless a Xile; equipaments mèdics per afrontar la construcció de nous hospitals a Ghana; solucions tecnològiques per mitigar els efectes de l'aïllament de persones grans als Països Baixos. I així, fins a comptar 200.

200 noves oportunitats de negoci internacional vinculades a la COVID-19 per a l'empresa catalana i que les Oficines Exteriors d'ACCIÓ han identificat en aquest informe. En total, s'han detectat oportunitats específiques a 67 països diferents i las trobaràs agrupades majoritàriament en els sectors de les ciències de la vida, les TIC i l'agroindústria.

Més de la meitat d'aquestes oportunitats incorporen tecnologia avançada: la internet de les coses, la connectivitat 5G, la impressió 3D o el disseny avançat de medicaments demostren que, més que mai, innovació, tecnologia i internacionalització van de la mà i són el camí per superar aquesta i altres crisis.

 
 

Totes aquestes oportunitats sectorials i tecnològiques les pots trobar també en aquest mapa interactiu: tria, remena i porta les teves solucions a tot el món!

 
 
 

T'agradaria aprofitar alguna d'aquestes oportunitats relacionades amb la pandèmia? ACCIÓ també ha posat en marxa el servei Export COVID-19 Solutions: tot el coneixement expert de les Oficines Exteriors per ajudar-te a vendre els teus productes arreu del món. Informa-te'n!

 
 
 

Vols conèixer els efectes del coronavirus a l'economia catalana? No et perdis l'informe Impacte econòmic de la COVID-19 a Catalunya: respostes empresarials i noves oportunitats de negoci amb les repercussions de la pandèmia a Catalunya i al món i les perspectives de futur. Descobreix-lo!

 
 
 
 
No t'ho perdis
 
Nova línia d’ajuts contra la COVID-19 per a micro i petites empreses industrials
 
 

Tens una empresa industrial de menys de 49 treballadors? El Departament d'Empresa i Coneixement ha obert una línia d'ajuts amb l'objectiu de mantenir l'ocupació i reduir els efectes del coronavirus a l'economia. Les empreses poden rebre 1.500 euros per cada lloc de treball mantingut. Descobreix-ne més!

 
 
 
Road to Overcome COVID-19: Reinventa la teva startup per la nova realitat
 
 

Ets una startup i t'has vist afectada per la crisi? Vols reinventar-te? Prepara la teva startup per a la nova economia que vindrà amb el programa Road to Overcome COVID-19. A més, també pots identificar noves oportunitats al mercat global en aquest seminari web amb experts de Silicon Valley. Informa-te'n!

 
 
 
 
Descobreix
 
Les 4 tendències del consumidor post COVID-19
 
 

Com serà el consumidor de l'era post COVID-19? Quins hàbits de compra tindrà? Quin serà impacte de la digitalització? El professor d'ESADE Pau Virgili ens explica les tendències que tindran més rellevància que mai a mig termini. Descobreix-les!

 
 
 
Els clústers catalans contra la COVID-19
 
 

Què han fet els clústers per fer front a la COVID-19? Com han reaccionat les empreses que en formen part? Els clústers han impulsat projectes transformadors a partir de les eines, els productes i les tecnologies dels seus membres. Repassa'ls!

 
 
 
Agenda
 
 
El mercat del vi a
Alemanya, Suïssa i Polònia
 
19/06/20
En línia
 
 
 
Singapur: La porta d'entrada
a Àsia
 
01/07/20
En línia
 
 
 
Oportunitats del client públic
al Brasil
 
07/07/20
En línia
 
 
 
La indústria 4.0 a Israel
 
 
14/07/20
En línia
 
 
 
Ajuts
 
veure més ajuts >
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, "ACCIÓ"), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.