No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 265 Dimecres, 1 de juliol del 2020 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
EXPONENTIAL DAY #2: Com transformarà la nova mobilitat el futur de les empreses?
 
 

L'any 2020 és l'any en què la disrupció ens ha atropellat. Una pandèmia global ho ha canviat tot.

Més enllà dels aspectes sanitaris, la màxima disrupció se centra al voltant de la mobilitat. O la no-mobilitat. La humanitat ha après que, avui en dia, moure's és opcional; però estar connectats és imprescindible.

Com a individus immobilitzats i hiperconnectats, hem augmentat virtualment les nostres capacitats productives. Hem digitalitzat les nostres vides abans que es digitalitzés el món o l'empresa. I ara que moure's és opcional, el valor i el cost de fer-ho s'han transformat.

Quines implicacions té això per a l'empresa? Quines tecnologies provocaran les majors disrupcions en les organitzacions? Quins nous models de negoci en sorgiran i quins quedaran obsolets? L'EXPONENTIAL DAY #2 reprèn el camí de la 1a edició i et tornarà a donar les pistes per descobrir-ho.

El 16 de juliol la disrupció empresarial torna a ser la protagonista, aquest cop en format de congrés virtual. Tecnologia, ciutadania, dades, futur, creativitat i moltes preguntes noves que busquen respostes innovadores. Descobreix els protagonistes i el programa complet de l'EXPONENTIAL DAY #2 i inscriu-t'hi ara!

 
 
 
No t'ho perdis
 
Porta les teves solucions contra la COVID-19 a tot el món
 
 
 

Tens productes o serveis adreçats a pal·liar els efectes de la COVID-19? El servei Export COVID-19 Solutions t'ajudarà a portar les teves solucions contra l'emergència sanitària a nous països. Informa-te'n!

 
 
 
Tecniospring INDUSTRY, el millor talent R+D a la teva empresa
 
 

Busques un investigador per dur a terme un projecte de recerca? El programa Tecniospring INDUSTRY d'ACCIÓ ofereix ajuts del 100% per contractar personal d'R+D experimentat. Avança't a la propera convocatòria!

 
 
 
 
Descobreix
 
Vendre vi a Alemanya, Suïssa i Polònia: 10 coses que no sabies
 
 

Com és el mercat del vi a Alemanya, Suïssa i Polònia? Quines peculiaritats tenen aquests països? En parlem amb les Oficines Exteriors a Berlín i Varsòvia, i amb dues empreses: el celler Coma d'en Bonet, que exporta a Alemanya, i amb la importadora a Polònia, Cava, Sí! No t'ho perdis!

 
 
 
El sector dels videojocs a Catalunya
 
 

Quantes empreses de videojocs hi ha a Catalunya? Quines oportunitats tenen les empreses catalanes? I al món? Repassa el nou estudi sobre el sector dels videojocs a Catalunya, una de les indústries més innovadores i directament vinculades amb la tecnologia. Descobreix-lo!

 
 
 
Agenda
 
 
La biologia sintètica
a Catalunya
 
06/07/20
En línia
 
 
 
Green Deal Open Innovation Challenges
 
09/07/20
En línia
 
 
 
La Indústria 4.0
a Israel
 
14/07/20
En línia
 
 
 
Ajuts
 
veure més ajuts >
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, "ACCIÓ"), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.