No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 267 Dimecres, 29 de juliol del 2020 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
8 articles i 4 informes per aprofitar
l'estiu de la COVID-19
 

El primer semestre de 2020 serà recordat durant dècades. La COVID-19 marca un abans i un després en l'àmbit sanitari, social i econòmic i, és clar, també per a les empreses. Durant els darrers mesos, t'hem ofert eines per ajudar-te a superar la crisi i entendre el món post COVID-19, que serà més digital, global i complex que mai.

Ara te n'oferim una recopilació perquè aprofitis l'estiu i no te'n perdis cap. Trobaràs solucions, idees, anàlisi, dades, metodologies, casos d'èxit... i un “bonus track” amb els 4 informes sectorials més rellevants que hem publicat recentment al Banc de coneixement d'ACCIÓ.

Relaxa't i submergeix-t'hi:

ARTICLES, VÍDEOS I EINES:

 
 

INFORMES SECTORIALS I TECNOLÒGICS:

 
 
 
No t'ho perdis
 
Cupons ACCIÓ: Subvencions amb més possibilitats que mai
 
 
 

La convocatòria 2020 dels Cupons ACCIÓ és oberta. Implementa noves tecnologies, exporta a nous països, transforma el teu model de negoci, demana assessorament financer, dona un impuls a la teva startup, i molt més. Corre, que s'acaben!

 
 
 
Nuclis R+D d'economia circular: L'impuls per posar en valor els teus residus
 
 

Tens al cap un nou projecte relacionat amb la gestió dels residus i que comporti un salt tecnològic? Els Nuclis R+D d'economia circular són l'empenta que necessites per fer-ho realitat. Pots rebre una subvenció de fins a 150.000 euros a fons perdut. Sol·licita'ls ara!

 
 
 
 
 
Agenda
 
 
  Brexit: Afectacions en la mobilitat dels treballadors  
04/09/20
En línia
 
 
 
 
Missió on-line del sector automoció
a Mèxic
 
Inscripcions fins al 30/07/20
En línia
 
 
 
Gamesmatch 2020 - Virtual Networking Event
 
25-27/08/20
En línia
 
 
 
Missió on-line a la fira
Formnext d'impressió 3D
 
Inscripcions fins al 18/09/20
En línia
 
 
 
Missió on-line d'Indústria 4.0 a Israel
 
Inscripcions fins al 30/09/20
En línia
 
 
 
Ajuts
 
veure més ajuts >
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, "ACCIÓ"), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.