No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 269. Dimecres, 30 de setembre del 2020 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Brexit imminent, tot a punt?
 

Després de molts mesos de parlar-ne, ja el tenim aquí. Aquest proper 2 d'octubre acaba la ronda de negociacions entre la UE i el Regne Unit, i en un termini de dues setmanes esperem saber quina serà la seva futura relació. Hi haurà acord o tindrem un Brexit dur? El Brexit ja és imminent i totes les eines d'ACCIÓ per ajudar-te a afrontar-lo són més vigents que mai.

 
 
  SERVEI D'ASSESSORAMENT BREXIT:  
 
 
  Si operes de forma regular al Regne Unit necessitaràs un pla de contingència. Aprofita l'assessorament gratuït en totes les àrees d'impacte a la teva empresa.
 
 
 
 
 
  CONSULTES ESPECÍFIQUES
 
 
 
 
  Amb el Brexit Desk, tant des de l'Oficina Exterior a Londres com des de l'Oficina de Barreres a la Internacionalització t'ajudarem a trobar la resposta a qualsevol dubte concret.  
 
 
 
  BREXIT FAQS  
 
 
  Són molts els aspectes on el Brexit tindrà un impacte directe: duanes, logística, mobilitat, fiscalitat... Consulta totes les preguntes freqüents i posa't al dia ràpidament.  
 
 
 
  TERMÒMETRE BREXIT  
 
 
  Només necessites poc més de 15 minuts perquè aquesta eina d'autodiagnòstic t'indiqui el grau d'exposició al Brexit de la teva empresa. Respon el formulari per obtenir el teu informe!  
 
 
 
  GRAN DISTRIBUCIÓ
AL REGNE UNIT
 
 
 
  Si vols saber com introduir el teu producte d'alimentació perquè encaixi al mercat britànic, apunta't a aquest nou programa. Tens temps fins al 15 d'octubre!  
 
 
 
  JORNADES TÈCNIQUES
 
 
 
 
  Consulta l'agenda i no et perdis les pròximes sessions amb els
millors experts!

 
 
 
 

Més de 1.000 empreses catalanes ja han passat per la Finestreta Brexit i ja són a punt per afrontar la nova situació. Si encara no ho has fet, no ho ajornis més, obre la Finestreta i prepara't per al Brexit!

 
 
No t'ho perdis
 
Connecta amb nous clients d'arreu del món
 
 

Ets una empresa amb vocació internacional? Vols que t'identifiquin com una empresa proveïdora industrial de referència? Apunta't al Catalonia Industry Suppliers i guanya visibilitat arreu del món!

 
 
 
Uneix-te al 'hub' i fes-te visible
a tot el món!
 
 

Ets una startup? Més de 1.500 startups ja formen part del Barcelona & Catalonia Startup Hub, el portal de referència on es connecta l'ecosistema català d'emprenedoria. Si encara no ho has fet, uneix-t'hi ara!

 
 
 
 
Descobreix
 
Augmenta el nombre d'empreses estrangeres a Catalunya
 
 

A Catalunya ja hi ha 8.908 filials d'empreses estrangeres, una xifra que suposa un increment del 3% respecte de l'any anterior. Saps quins són els principals països de procedència? I en quins sectors operen? Repassa el nou informe!

 
 
 
Tres exemples d'èxit
aplicant el 'crowdfunding'

 
 
 

Tres institucions tan diferents com Càritas, Eada i l'Hospital Sant Joan de Déu han sabut aprofitar els avantatges del micromecenatge per finançar alguns dels seus projectes. Descobreix com ho han fet!

 
 
 
Agenda
 
 
  Smart City Live
Brokerage Event

 
 
Inscripcions fins al 09/11/20
En línia
 
 
 
 
 
La fiscalitat després
del Brexit

 
 
02/10/20
En línia
 
 
 
 
Programa d'entrenament
en sostenibilitat

 
 
Inscripcions fins al 06/10/20
En línia
 
 
 
 
Corporate Acceleration Program
amb Esade Creapolis
 
Inscripcions fins al 09/10/20
Sant Cugat del Vallès
 
 
 
 
Les finances com a
eina competitiva
 
15/10/20
En línia
 
 
 
 
Ajuts
 
veure més ajuts >
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, "ACCIÓ"), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.