No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 270. Dimecres, 14 d'octubre del 2020 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Arriben els ajuts per fer les coses diferents
 

Digitalització, sostenibilitat, responsabilitat, proximitat... Conceptes dels quals tots en parlàvem, els treballàvem, sabíem que eren importants, i que la pandèmia de la covid-19 ha fet imprescindibles. El que es feia ahir potser ja no serveix, el món és per als qui s'adapten i s'atreveixen a fer coses noves, diferents.

ACCIÓ fa molts anys que és el lloc on trobar el suport per fer créixer els teus projectes i aquest octubre obrim noves línies d'ajuts per seguir ajudant-te com ho hem fet fins ara, però també diferent a com ho hem fet sempre.

 
 
INNOTEC

És l'hora de les noves idees, dels nous desenvolupaments i productes. Aquell projecte que tenies al cap pot rebre l'impuls de l'INNOTEC: entre 50.000 € i 200.000 € per a projectes d'R+D col·laboratius entre empreses i agents acreditats TECNIO. Consulta'n tots els detalls!

 
 
 
NUCLIS d'R+D Internacionals

La bona tecnologia és garantia d'èxit. Però desenvolupar-la en grans projectes d'alt risc no és senzill. Els Nuclis d'R+D son l'empenta a les grans idees innovadores: fins a 150.000 € a fons perdut per a projectes amb socis internacionals d'Alemanya, França, Israel, Corea del Sud i el Quebec, alineats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible. T'ajudem a cercar els socis al món per tirar endavant el teu gran projecte!

 
 
 
STARTUP CAPITAL

Ets una startup amb potencial tecnològic i menys de 18 mesos de vida? L'ajut Startup Capital t'ofereix fins a 75.000 € per impulsar el teu projecte. Podràs finançar despeses associades a l'execució del pla de negoci i rebre l'assessorament d'un mentor acreditat per ACCIÓ. No el deixis escapar! Coneix tots els detalls d'aquest ajut a la sessió virtual del proper dilluns 26 d'octubre. Inscriu-t'hi ara!

 
 
 

La convocatòria d'aquests tres ajuts s'obrirà aquest mes d'octubre. Però el suport d'ACCIÓ va molt més enllà. Si ets una empresa, sempre tens ACCIÓ al teu costat. Consulta’ns per seguir construint junts, avui, l'empresa de demà.

 
 
No t'ho perdis
 
Les Oficines Exteriors segueixen al teu servei
 
 

L'expansió a nous mercats és una via clau de creixement per a les empreses i la xarxa de 40 Oficines Exteriors d'ACCIÓ és l'eina que et pot ajudar a fer-ho possible. Tria la teva oficina i fes els primers passos a nous països. Descobreix-les!

 
 
 
Accelera la teva
startup tecnològica
 
 

Tens una startup en fase inicial i de l'àmbit de la IoT? El programa T Growth de la Salle Technova t'ofereix suport expert personalitzat per desenvolupar el teu projecte i connectar amb grans empreses. Vols saber-ne més? Descobreix-lo aquí!

 
 
 
 
Descobreix
 
6 idees per vendre als grans supermercats del Regne Unit
 
 

Com ho pots fer per vendre els teus productes als supermercats més grans del Regne Unit? Vendre a Tesco o Asda és possible? Analitzar el mercat, pensar com una startup o l'impacte de la covid-19, són algunes de les idees clau. Repassa-les!

 
 
 
El Brexit i les seves preguntes freqüents
 
 

Tens relacions comercials amb el Regne Unit? La perspectiva del Brexit genera moltes incerteses. No et perdis les respostes a preguntes freqüents sobre duanes, logística, mobilitat de treballadors o fiscalitat. Descobreix-les!

 
 
 
Agenda
 
 
Identificació d'oportunitat en Valor Compartit en empreses d'energia
 
Inscripcions fins al 19/10/20
En línia
 
 
 
Disrupció tecnològica
en l'àmbit hoteler
 
23/10/20
En línia
 
 
 
Startup Capital
2020
 
26/10/20
En línia
 
 
 
Marketplace de solucions
d'Indústria 4.0
 
Inscripcions fins al 30/10/20
En línia
 
 
 
Missió Empresarial d'Indústria 4.0 a la Fira Hannover Messe 2021
 
Inscripcions fins al 30/10/20
Hannover
 
 
 
Ajuts
 
veure més ajuts >
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, "ACCIÓ"), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.