No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 271. Dimecres, 28 d'octubre del 2020 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
5 motius per no perdre’t el Fòrum d’Inversió
 

L’any 2020 ha canviat moltes coses, també la data habitual del Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ. En lloc de la primavera, enguany el viurem a la tardor. Amb un nou format, 100% virtual, però amb els mateixos al·licients de sempre: conèixer les millors startups, connectar-nos als ecosistemes més innovadors i fer el millor networking.

La primera setmana de novembre tens una cita amb el Fòrum i et donem 5 raons perquè no te la perdis:

 
1

Gaudeix-lo des d’on vulguis. Oblida’t de pensar què et posaràs, d’agafar el transport públic o el cotxe. El Fòrum d’Inversió 2020 és 100% virtual i tot el que necessites per gaudir-lo és disposar de connexió a Internet.

 
2

Més temps per votar. En aquesta edició podràs votar les teves startups preferides durant quatre dies, entre el 2 i el 5 de novembre. Inscriu-te al Fòrum, entra a la plataforma virtual i repassa els 21 video pitches abans de decidir a qui entregues el teu vot a cada bloc.

 
3

Amb distància i sense mascareta. No podem fer encaixades de mans, però al Fòrum d’Inversió 2020 no et cal la mascareta i amb la plataforma virtual mantenim la distància. T’oferim totes les eines perquè facis el millor networking. Inscriu-te, crea el teu perfil i comença a concertar trobades amb emprenedors i inversors durant tota la setmana.

 
4

Visita Amsterdam. En una època on cal restringir la mobilitat, et portem a casa els Països Baixos, un dels ecosistemes emprenedors més dinàmics d’Europa. 3 inversors neerlandesos i Marleen Evertsz, CEO de nxchange, que ens explicarà com la tecnologia està ampliant les opcions de finançament de pimes i startups; ens acostaran a Amsterdam.

 
5

El Fòrum arriba a la 25a edició. No la podrem celebrar en persona, però seguirà ampliant la llista de startups prometedores que l’han tingut de primer gran aparador. Els darrers anys hem vist el pitch de Tiendeo, STATdx, Red Points, Braibook o Venvirotech. Quina startup farà el gran salt en aquesta edició?

 
 

*Aquest esdeveniment serà majoritàriament en anglès

 
No t'ho perdis
 
El nou Radar d'ACCIÓ:
Oportunitats de negoci
a un sol clic
 
 

Estem d’estrena! El nou butlletí Radar d’ACCIÓ d’oportunitats empresarials t'apropa oportunitats de negoci úniques i específiques d’innovació i d’internacionalització perquè puguis fer créixer la teva empresa. Subscriu-t'hi ara i no te’n perdis cap, aprofita-les!

 
 
 
Meet The Buyer.
Accedeix a compradors
de tot el món
 
 

T’agradaria conèixer a grans importadors d’arreu del món? Descobreix el nou servei Meet The Buyer, una oportunitat per tenir accés directe amb compradors internacionals a través de reunions individuals telemàtiques. Ja hi ha dues convocatòries disponibles, descobreix-les!

 
 
 
 
Descobreix
 
El camí per ser inversor a Silicon Valley
 
 

Silicon Valley és la referència dels hubs tecnològics. Un ecosistema on el català Elies Campo s’hi ha fet un lloc com a Business Angel, un perfil que compagina amb la seva feina a Telegram. Descobreix la seva experiència i les claus per ser inversor a la meca de l’emprenedoria.

 
 
 
La nova guia de compra pública innovadora
 
 

Com funciona la compra pública innovadora? Repassa la nova guia per saber-ho tot de compra pública d’innovació i innovació oberta: on trobar les licitacions, els instruments clau, les oportunitats o com et podem ajudar des d’ACCIÓ. No te la perdis!

 
 
 
Agenda
 
 
Missió inversa virtual d'empreses del Canadà del sector Smart Cities
 
Inscripcions fins al 30/10/20
En línia
 
 
 
Marketplace de solucions
d'Indústria 4.0
 
Inscripcions fins al 30/10/20
En línia
 
 
 
Missió Empresarial d’Indústria 4.0
a la Fira Hannover Messe
 
Inscripcions fins al 30/10/20
En línia
 
 
 
Smart City Live Brokerage Event
 
Inscripcions fins al 9/11/20
En línia
 
 
 
Techinnovation Singapore
 
Inscripcions fins al 9/11/20
En línia
 
 
 
MEDICA
Healthcare Brokerage
Event 2020
 
Inscripcions fins al 18/11/20
En línia
 
 
 
Ajuts
 
veure més ajuts >
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, "ACCIÓ"), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.