No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 271. Dimecres, 11 de novembre del 2020 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
 
Com i on fer negoci al món en el context actual:
connecta't a la Setmana de la Internacionalització!
 

Vivim moments d’incertesa i de restriccions a la mobilitat, on canvien les formes d’acostar-nos als clients o d’obrir mercats. La pandèmia de la covid-19 també ens deixarà una nova manera d’entendre el comerç internacional.

Per conèixer i adaptar-nos a les seves noves regles, arriba la Setmana de la Internacionalització d’ACCIÓ, del 30 de novembre al 4 de desembre, que podràs viure en un format 100% digital.

Prepara’t per aquest nou context amb tot el que has de saber del comerç mundial en l’era (post) covid-19.

 
 
Les noves normes

Vols saber com seran a partir d’ara els negocis al món? En la keynote inaugural, l’economista Mariya Hake (International Finance Corporation, World Bank Group) repassarà l’impacte de la pandèmia en els fluxos de comerç internacional i dibuixarà l’escenari de futur. Inscriu-te a la sessió!

 
 
 
15 països on augmentar exportacions

Aquests canvis com afecten les exportacions catalanes? Després de fer la volta al món, aterrarem a Catalunya per descobrir els mercats i sectors que ens ofereixen més oportunitats en aquest nou context. No t’ho perdis!

 
 
 
4 sectors clau

Salut i ciències de la vida, TIC, alimentació i e-commerce són quatre àmbits destacats on les empreses catalanes poden fer negoci arreu del món. Descobreix totes les oportunitats en cadascun dels dies temàtics de la Setmana de la Internacionalització!
 

 
 
 
Entrevistes virtuals amb els experts

Les 40 Oficines Exteriors d’ACCIÓ tenen un abast de més de 100 mercats. Ara més que mai, són la teva delegació a l’exterior, qui et permet ser a prop dels teus actuals i futurs clients. Aprofita i reserva la teva entrevista amb els seus directors!
 

 
 
 
No t'ho perdis
 
El nou Radar d'ACCIÓ:
Oportunitats de negoci
a un sol clic
 
 

Coneixes el nou butlletí d’ACCIÓ? El Radar d’ACCIÓ t'apropa oportunitats de negoci úniques i específiques d’innovació i d’internacionalització perquè puguis fer créixer la teva empresa. Subscriu-t'hi ara i no te’n perdis cap!

 
 
 
Connecta
amb nous clients
d’arreu del món
 
 

Ets una empresa amb vocació internacional? Vols que t’identifiquin com una empresa proveïdora industrial de referència? Apunta’t al Catalonia Industry Suppliers i guanya visibilitat arreu del món!

 
 
 
 
Descobreix
 
Les 50 startups amb més projecció de Catalunya
 
 

El catàleg del Fòrum d’Inversió recull les 50 startups amb més projecció de Catalunya per connectar-les amb el món de la inversió privada. Els sectors de les ciències de la vida, TIC i altres tecnologies són els àmbits més destacats. Descobreix-lo!

 
 
 
Sílvia Baró i els ‘startuperos’ que inverteixen en startups
 
 

Quina importància té per un inversor haver estat emprenedor? En la tasca d’un àngel inversor i més enllà dels diners, Sílvia Baró, de Lanai Partners, reivindica el valor de l’experiència emprenedora com una aportació clau. No et perdis l’entrevista!

 
 
 
Agenda
 
 
  Showroom de
finançament alternatiu
 
24/11/20
En línia
 
 
 
 
Divises,
control del risc,
gestió i solucions
 
13/11/20
En línia
 
 
 
Ajuts
 
veure més ajuts >
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, "ACCIÓ"), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.