No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 273. Dimecres, 3 de desembre del 2020 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Les eines per vendre al món des dels canals digitals
 

El comerç electrònic és una realitat cada cop més palpable que la pandèmia de la covid-19 ens ha fet més present que mai. Gairebé una quarta part de les empreses catalanes hauran introduït serveis d’e-commerce al llarg de l’any 2020, segons recull l’informe El comerç electrònic a Catalunya, elaborat per ACCIÓ. De fet, ja són més de 800 les empreses i més de 18.000 els treballadors d’un sector que no para de créixer.

Una tendència a l’alça que també es tradueix en més oportunitats per als projectes d’internacionalització de les empreses catalanes. El canal digital és una via sòlida per fer créixer el potencial exportador català i des d’ACCIÓ t’ajudem a aprofitar-lo.

Tant si ja ets una empresa exportadora que es planteja aquest canal com si ja has començat a vendre a marketplaces i vols millorar-hi la presència, el servei International eTrade, elaborat per ACCIÓ t’acompanya a assolir els teus objectius:

Sensibilització.
No et perdis els webinars per aprendre noves eines i recursos en la construcció d’una estratègia internacional online. Consulta la nostra agenda!

Capacitació.
Accedeix a 20 hores de formació en canals digitals per a la internacionalització en col·laboració amb diverses entitats i agents de l’ecosistema d’e-commerce a Catalunya.

Assessorament.
També pots disposar de fins a 60 hores d’un expert per dissenyar el teu pla d’internacionalització on-line i el teu full de ruta i recursos per posar-lo en marxa.

Implementació.
Valida la viabilitat del teu projecte de venda on-line als mercats dels Estats Units i la Xina i dissenya la millor estratègia per accedir-hi a través de les Oficines Exteriors de Comerç i Inversions d’ACCIÓ.

Si vols aprofitar els canals digitals per vendre al món, aprofita tots els avantatges de l’International eTrade!

 
No t'ho perdis
 
Busquem els Catalonia Exponential Leaders!
 
 

Tens una empresa transformadora? Fas les coses diferents? Si és així, t’estem buscant! Explica’ns el teu projecte i forma part dels Catalonia Exponential Leaders, la comunitat d’empreses més disruptives de Catalunya. T’hi esperem!

 
 
 
Més de 450 oportunitats de negoci internacionals
 
 

Coneixes el Recomanador d’oportunitats de negoci internacional? Una eina interactiva que en qüestió de 3 clics obtindràs noves oportunitats de negoci actualitzades i adaptades a la teva empresa. Ja n’hi ha més de 450, posa’l a prova!

 
 
 
 
Descobreix
 
Radiografia del comerç electrònic a Catalunya
 
 

Saps que a Catalunya hi ha més de 800 empreses dedicades al comerç electrònic? O que un 41% de les quals són marketplaces? Així ho indica l’informe El comerç electrònic a Catalunya, una indústria que ja representa l’1,5% del PIB. No te’l perdis!

 
 
 
L’aparador de les solucions en economia circular a Catalunya
 
 

A Catalunya són moltes les empreses que ja s’han endinsat en l’economia circular. No et perdis el nou catàleg amb més d’un centenar de solucions realitzades a Catalunya en sectors com l’alimentació, la salut, la indústria 4.0, entre d’altres. Descobreix-lo!

 
 
 
Agenda
 
 
  Workshops i sessions
d’indústria 4.0
 
Consulta les dates
En línia
 
 
 
 
Reunions virtuals a la
Techinnovation Singapore
 
Inscripcions fins al 6 de desembre
En línia
 
 
 
El futur del talent
en TIC Turisme
 
17/12/20
En línia
 
 
 
Ajuts
veure més ajuts >
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, "ACCIÓ"), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.