No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 274. Dimarts, 22 de desembre del 2020 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
12 coses per recordar del 2020
 

No ens enganyarem, el 2020 no serà un dels anys que deixi més bon record a la nostra memòria. Entre la multitud de problemes i obstacles que ens ha generat, el millor que podem fer és quedar-nos amb el que ens ajudarà a aixecar-nos més forts.

Amb aquesta mirada constructiva t’oferim 12 coses que ens ajudaran a fer avui l’empresa del demà. 12 coses que, en definitiva, sí que valdrà la pena recordar del 2020.

 
 
Eines per triomfar en el nou comerç internacional
 
Claus per dominar la digitalització
 
Exemples per a un creixement sostenible
 
No t'ho perdis
 
Accelera la
teva capacitat d’innovar
amb ACCIÓ i ESADE
 
 

Vols dissenyar una estratègia d’innovació per a la teva empresa? El Servei d’innovació estratègica et permetrà accelerar els teus processos de canvi a partir de l’assessorament i d’un programa formatiu amb ESADE. Descobreix-lo!

 
 
 
Catalonia Industry Suppliers: Connecta amb nous clients d’arreu del món
 
 

Ets una empresa amb vocació internacional? Vols que la teva empresa sigui identificada com un proveïdor industrial de referència? Més de 3.000 empreses fabricants catalanes ja en formen part. Guanya visibilitat a tot el món, apunta-t'hi!

 
 
 
 
Descobreix
 
Catalunya, al capdavant dels ajuts europeus en innovació
 
 

Catalunya és la regió europea on més empreses han estat capaces de captar ajuts europeus per a innovació. En total, fins a 246 empreses catalanes han aconseguit 105 milions d’euros del programa SME Instrument. Repassa les dades clau!

 
 
 
Invertir en inversors, el repte dels fons de fons
 
 

Roger Miralles, partner a Mastertech Capital, ha explicat en el darrer Esmorzar de Finançament d’ACCIÓ com operen i què motiva els fons de fons: les societats que dirigeixen les seves inversions en els fons de capital risc. No t’ho perdis!

 
 
 
Agenda
 
 
  Esmorzar de finançament:
inversió d'impacte
 
19/01/2021
En línia
 
 
 
 
  Brokerage Event Virtual UE
Fashion Match Amsterdam 10.0
 
Inscripcions fins al 22/01/2021
En línia
 
 
 
 
III Smart Technology
Forum Retail 4.0
 
20-21/01/2021
En línia
 
 
 
Ajuts
veure més ajuts >
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, "ACCIÓ"), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.