Fins a 4.000 € a fons perdut per contractar un servei expert en internacionalització, innovació, noves tecnologies, finançament o estratègia.
No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
ACCIÓ
 
 Facebook  Twitter  LinkedIn
 
 
 
 
Els Cupons 2020: noves subvencions amb més possibilitats que mai
 

Avui s’ha obert la convocatòria per sol·licitar els nous Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l'empresa, unes subvencions de fins a 20.000 euros que t'ajudaran a impulsar els teus projectes de creixement empresarial.

La convocatòria 2020 dels Cupons ACCIÓ arriba amb més variants i tipologies que mai: perquè implementis noves tecnologies, perquè exportis a nous països, per transformar el teu model de negoci, per rebre assessorament financer o per ajudar la teva startup, entre d'altres.

Afanya’t perquè els cupons es concedeixen per ordre de sol·licitud i s'esgoten molt de pressa! Tria el cupó que més s'adapta a les teves necessitats i demana'l!

 
 

 Indústria 4.0
Integra noves tecnologies
 
 
Innovació
Gestió de la innovació, propietat industrial, fiscalitat, economia circular i disrupció

 Finançament
Apropa't al finançament que més s'adapta a tu
 

 Startups
Una nova estratègia per a la teva startup
 

 Internacionalització
Incrementa les vendes
a l'exterior
 
 
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, “ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.