Participa a l’esdeveniment d'emprenedors i inversors més esperat
No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
ACCIÓ
 
 Facebook  Twitter  LinkedIn
 
 
 
 
 

Per conèixer les startups catalanes amb més potencial i poder contactar amb els principals inversors del país, aquest any ni tan sols t’has de desplaçar. La 25a edició del Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ tindrà un format 100% virtual per posar-t’ho d’allò més fàcil. Inscriu-t’hi ara i comença a viure el Fòrum!.

 
 
LES MILLORS STARTUPS

Del 2 al 5 de novembre podràs veure els video pitches de les 21 startups més prometedores del país. Participa, vota la que més t’agradi de cada bloc i el dia 6 podràs veure les 9 finalistes responent en directe les preguntes dels inversors.
Ajuda’ns a escollir la startup guanyadora del 25è Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ.

 
 
 
NETWORKING DES DE CASA

L’edició virtual del Fòrum et dona accés als millors contactes. Només t’hi has d’inscriure, entrar a la plataforma i començar a concertar les teves cites.
Tindràs tota la setmana del Fòrum per reunir-te amb inversors, startups i grans empreses.

 
 
 
CONNEXIÓ AMB AMSTERDAM

Vols saber com la tecnologia està descentralitzant la inversió en startups i pimes? Marleen Evertsz, CEO de nxchange, ens explicarà des dels Països Baixos com la digitalització afavoreix les opcions de finançament de les petites i mitjanes empreses.
Connecta’t a un dels grans ecosistemes emprenedors del continent.

 
 

El Fòrum d’Inversió s’adapta al context actual però manté tots els seus ingredients. No esperis més i reserva-hi la teva plaça!

 
 

*Aquest esdeveniment serà majoritàriament en anglès

 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, “ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.