No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

 
20 de desembre del 2020 Facebook Twitter LinkedIn
 
ACCIÓ
Oportunitats del mercat públic
 
Removing air pollutants from homes to safeguard health - Phase 1
 
 
Fins al 13/1/2021
Salut i
equipaments mèdics
 
 
IoT Sensors for public places -
Jeux Olympiques Paris 2024

 
 
Fins al 15/1/2021
Big data, intel·ligència artificial
i internet of things
 
Super porous adsorbent of heavy metals for water purification
 
 
Sense termini
Materials i matèries primeres
 
Vehicles type identification
on smart lampposts

 
 
Sense termini
Mobilitat sostenible
  Consulta totes les oportunitats de Compra Pública d’Innovació aquí i de Contractació Pública Internacional aquí  
Oportunitats de negoci internacionals i d'innovació
       
Tr   Fins al 23/12/2020
Gran importadora xinesa cerca empresa per importar carn de porcí, vacú i aviram. Indispensable comptar amb l'autorització corresponent per exportar a la Xina continental. Demana més informació.
  Alimentació, Xina
 
       
       
Tr   Fins al 23/12/2020
Empresa finesa cerca fabricant del disc de ferro de les màquines xipejadores-astilladores industrials de tall per disc. Demana més informació.
  Maquinària, metal·lúrgia i béns d'equip, Finlàndia
 
       
       
Oi   Fins al 27/12/2020
ZER01NE Accelerator, la plataforma d'innovació oberta de HYUNDAI MOTOR GROUP, busca startups per projectes col·laboratius de diversos sectors (Data, UX, HMI, Mobility, Charging, Robotics, Smart Factory, Logistics, Healthcare, Materials) i parternariats estratègics (Seed - Series B).
  Mobilitat sostenible, Corea
 
       
       
Tr   Fins al 31/12/2020
Primer grup de construcció francès i líder mundial en equipament de carretera cerca proveïdors de tancaments metàl·lics de portes, reixes, baranes, passamans, fals sostres metàl·lics, així com proveïdors i instal·ladors de briquetes i pedra (caliza i granit). Demana més informació.
  Infraestructures i construcció, França
 
       
       
Tr   Fins al 31/12/2020
Empresa italiana importadora i distribuïdora de productes químics cerca fabricants de "VYNIL RESINS and STYRENE ACRYLICS" per fàbriques de pintura. Demana més informació.
  Materials i matèries primeres, Itàlia
 
       
       
Tr   Fins al 31/12/2020
Empresa del sector videojocs vol incorporar nous socis i estudis de videojocs amb experiència en Unity, Unreal, MAX, MAYA Z-brush. També es valorarà haver treballat amb 2K, Activision Blizzard i Glu. Demana més informació.
  Mobile & gaming, Estats Units
 
       
       
Oi   Fins al 6/1/2021
Developing Low-Impact Mining Approaches. Río Tinto, empresa del sector miner, cerca nous mètodes d'extracció de minerals i solucions que ajudin a minimitzar o eliminar la necessitat de l'aigua en el sector de la mineria, així com minimitzar impactes després de l'extracció.
  Energia i recursos, Canadà
 
       
       
Oi   Fins al 8/1/2021
Water & Environment Business Unit and Corporate Venturing Office within Hitachi launch the Innovation Challenge for Circular Economy to ensure the planet will be a better place for the next generation. Water resources, zero-waste society and reducing food waste.
  Economia circular, Singapour
 
       
       
Tr   Fins al 10/1/2021
Importador farmacèutic a Israel cerca laboratoris farmacèutics classificats com a proveïdors de medicaments (RX i OTC) o de dispositius mèdics: multivitamines per a nens o lactants (lliures d’al·lergògens, sense cacauet) o productes oftàlmics. Demana més informació.
  Salut i equipaments mèdics, Israel
 
       
       
Oi   Fins al 11/1/2021
Marco Polo 100 Digital BuildChallenge. Idees innovadores i aplicació de noves tecnologies i processos al sector construcció.
  Infraestructures i construcció, Hong Kong
 
       
       
Tr   Fins al 15/1/2021
Empresa especialitzada en la distribució de carn i venda a l'engròs cerca proveïdors de xarcuteria: gamma econòmica de costelles, cansalada, pernils, "polony" (mortadela), salsitxes i "russians". També cerca proveïdors de pinso de pollastre: Chicken Broiler Starter crumbs, Grower Pellets and Finisher pellets. Demana més informació.
  Alimentació, Johannesburg
 
       
       
Oi   Fins al 25/2/2021
ASAHI KASEI PHARMA OPEN INNOVATION for research collaborations related to drug discovery.
  Indústria farmacèutica, Japó
 
       
       
Oi   Sense termini
Iniciatives innovadores per donar resposta a les necessitats de tecnologia sanitària (no farmacològica) derivades de la COVID-19.
  Salut i equipaments mèdics, Espanya
 
       
  * Tr = Oportunitat de Trade * Oi = Oportunitat d'Open Innovation  
Agenda destacada
 
Ajuts per a empreses
 
Tendències sectorials i tecnològiques
 

Salut digital, bioimpressió i dispositius mèdics

ESTATS UNITS D'AMÈRICA - SALUT I EQUIPAMENTS MÈDICS
 

10 de les companyies de medical devices capdavanteres a escala mundial tenen presència a Massachusetts, on es comptabilitzen més de 400 companyies del sector, les quals ofereixen oportunitats de col·laboració. Paral·lelament, l’Estat ha apostat recentment per impulsar el sector de la salut digital, que inclou registres electrònics, portables, sistemes d’atenció, gestió de pagaments, big data i telemedicina. Tanmateix, les aplicacions potencials i múltiples de la bioimpressió en el camp de la medicina i la salut confereixen a aquest sector l’oportunitat sense límits de capgirar el concepte actual de regeneració i substitució de teixit humà en el pacient tractat. En aquest sentit, són moltes les institucions privades, educatives o de recerca que destinen esforços per a l’obtenció mitjançant tècniques d’impressió en 3D de teixits formats per cèl·lules artificials, tolerables per al cos i adaptables al seu entorn.

 
  Tenim més de 200 oportunitats al teu abast. Vols que t’assessorem per trobar la que més t’encaixa? Consulta’ns aquí  
 
 
    Projectes europeus d’R+D+i i d’internacionalització:
 
Servei d'assessorament financer
 
 
Servei d'assessorament financer
 
Servei d'assessorament financer thenextsociety
 
 
 
    Amb el cofinançament de:
 
  Feder
 
 
ACCIÓ Generalitat de Catalunya
Enterprise Europe Network European Commission

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, "ACCIÓ"), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.