No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 274. Dimecres, 13 de gener del 2021 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Les eines per créixer al 2021
 

Ho sap tothom i és profecia: si vols obtenir resultats diferents, no pots fer sempre el mateix. La capacitat d’innovar i trobar noves vies d’actuació és la clau per a la supervivència i el creixement en un món que s’ha capgirat completament amb la covid-19.

Sabem que en moments com l’actual, però, canviar dinàmiques, construir nous projectes o incorporar tecnologies diferencials no és senzill.

Per això, des d’ACCIÓ t’oferim les eines per créixer al 2021 a través de la innovació.

 
 
HORITZÓ INNOVACIÓ

Si tens clara aquesta aposta però no saps per on començar, amb aquest servei podràs analitzar les teves fortaleses i mancances, t’ajudarem a definir on vols situar el futur immediat de la teva empresa i definirem les primeres accions que et permetran incorporar els processos d’innovació en el teu dia a dia.
Sol·licita’l!

 
 
 
SERVEI D’INNOVACIÓ ESTRATÈGICA

Ja estàs familiaritzat amb la innovació però creus que no hi treus tot el partit possible? Amb aquest servei t’ajudarem a accelerar i consolidar el teu model d’innovació. A més, tens l’oportunitat de gaudir d’un programa formatiu conjunt amb Esade, cofinançat per ACCIÓ i la Comissió Europea.
Aprofita aquesta oportunitat!

 
 
 
INCORPORA TECNOLOGIA

Saps que tens fins a 57 desenvolupadors públics de tecnologia acreditats per ACCIÓ amb el segell TECNIO? Consulta el cercador, filtra pel teu àmbit d’actuació i identifica els proveïdors de tecnologia que t’ajudaran a fer créixer la teva empresa. Repassa tot el que et pot oferir el segell TECNIO!

 
 

Sigui quin sigui el teu cas, sempre tens algun servei d’ACCIÓ que et pot ajudar.
Consulta’ns per seguir construint junts, avui, l’empresa del demà.

 
No t'ho perdis
 
Resol tots els dubtes
sobre el Brexit
 
 

Ja el tenim aquí. El Brexit és una realitat que passarà del paper a la pràctica durant els propers mesos. Si tens qualsevol dubte sobre aranzels, controls fronterers o noves regulacions, entre moltes altres coses, la Finestreta Brexit segueix oberta per resoldre totes les teves inquietuds.

 
 
 
Ajuts a la transformació de la indústria de l’automòbil
 
 

Si formes part de la cadena de valor del sector de l’automoció, recorda que fins al 18 de febrer tens temps per sol·licitar els ajuts per realitzar processos de reflexió estratègica i transformació tecnològica i de negoci per un màxim de 15.000 euros.
Consulta la convocatòria!

 
 
 
 
Descobreix
 
La ciberseguretat
a Catalunya
 
 

Més de 360 companyies a Catalunya ja treballen en l’àmbit de la ciberseguretat, una necessitat cada cop més rellevant en la transformació digital de les empreses que s'ha accentuat amb l'impuls del teletreball durant la pandèmia de la covid-19. Descobreix-ne tot el potencial en aquest informe tecnològic!

 
 
 
Com inverteix un business angel en empreses tecnològiques
 
 

Miguel Ángel Tovar, àngel inversor i Limited Partner a Smartech Capital, està especialitzat a invertir en startups tecnològiques i amb un potencial de creixement alt. Si et vas perdre la darrera sessió de l’inversor respon, recupera aquí els criteris d’inversió i la metodologia d’un àngel inversor amb les empreses tecnològiques.

 
 
 
Agenda
 
 
Digitalització de
la cadena de
valor tèxtil
 
20/01/2021
En línia
 
 
 
Brokerage Event Virtual UE Fashion Match Amsterdam 10.0
 
Inscripcions fins al 22/01/2021
En línia
 
 
 
2021: Road to
Recovery for Travel
 
29/01/2021
En línia
 
 
 
Curs Indústria 4.0: Com abordar els reptes de la digitalització empresarial
 
Inscripcions fins al 31/01/2021
En línia
 
 
 
Ajuts
veure més ajuts >
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, "ACCIÓ"), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.