No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 276. Dimecres, 27 de gener del 2021 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
 
Que no t’aturi el Brexit, fes negoci al Regne Unit
 

S’ha fet esperar però el Brexit ja és una realitat. Des de l’1 de gener d’enguany el Regne Unit queda fora del mercat comú i això suposa un repte a l’hora de fer negoci a un dels principals mercats mundials.

Des d’ACCIÓ mantenim oberta la Finestreta Brexit perquè puguis resoldre qualsevol dubte o incidència i seguir gaudint, o començar a fer-ho, d’un mercat capdavanter.

 
 
CONSULTES BREXIT

Tens algun dubte concret sobre les teves operacions? Aprofita l’assessorament gratuït personalitzat de l’Oficina de Barreres a la Internacionalització i resol tots els maldecaps que et preocupen.
Fes ara la teva consulta sobre el Brexit!

 
 
 
SUPORT DES DE LONDRES

Si necessites certificadores especialitzades, companyies logístiques o transitaris alternatius, l’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Londres t’ofereix un cop de mà sobre el terreny.
Aprofita els seus contactes!

 
 
 
LES CLAUS DE L’ACORD

Anys de discussió per acabar signant un acord a última hora. Descobreix en aquest article tot el que has de saber de l’acord del Brexit per entendre les noves relacions amb el Regne Unit.
 

 
 
 
BREXIT FAQS

Què necessito a la duana? Com queda la mobilitat de treballadors? Quines regulacions i certificacions han canviat? Consulta les preguntes freqüents sobre el Brexit per obtenir totes les respostes.
 

 
 

L’acord final del Brexit genera més burocràcia però, com a mínim, evita els aranzels.

Des d’ACCIÓ seguim al teu costat per fer-te el més fàcil possible l’accés a un dels mercats més interessants per a la teva empresa. Obre la Finestreta Brexit!

 
No t'ho perdis
 
5 clics per trobar el
finançament que necessites
 
 

Amb el Recomanador de finançament alternatiu només necessites respondre 5 ràpides preguntes per obtenir la llista dels proveïdors de finançament més adequats a la teva situació. Entra-hi, clica i troba les millors opcions per fer créixer els teus projectes!

 
 
 
Accelera la innovació
i forma’t amb Esade
 
 

El Servei d’innovació estratègica et permetrà dissenyar un model propi d’innovació i començar a aplicar-lo per adaptar-te als canvis que ens exigeix l’entorn global. A més, ara incorpora un programa formatiu amb Esade cofinançat per ACCIÓ i la Comissió Europea. Reserva la teva plaça!

 
 
 
 
Descobreix
 
Els 4 pilars de la inversió d’impacte
 
 

Arnau Gil, Senior Associate a Phenix Capital Group, repassa les característiques d’un format d’inversió que, sense renunciar al retorn financer, cerca altres indicadors positius en els projectes que impulsa. Recupera el vídeo de la sessió i descobreix-ne totes les claus!

 
 
 
Totes les dades, a les infografies d’ACCIÓ
 
 

ACCIÓ genera al llarg de l'any diversos informes sectorials, tecnològics o d'internacionalització que aporten dades i coneixement a l'ecosistema empresarial del país. Repassa les xifres clau dels principals sectors econòmics a Catalunya de la mà de les nostres infografies

 
 
 
Agenda
 
 
  Meet the Buyer. Reunions B2B amb la Societé du Grand Paris
 
Inscripcions fins al 28/01/2021
En línia
 
 
 
 
2021: Road to
Recovery for Travel
 
29/01/2021
En línia
 
 
 
Curs Indústria 4.0: Com abordar els reptes de la digitalització empresarial
 
Inscripcions fins al 31/01/2021
En línia
 
 
 
Masterclass amb Esade:
Digital Soft Skills
 
10/02/2021
En línia
 
 
 
Ajuts
 
veure més ajuts >
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, "ACCIÓ"), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.