No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 277. Dimecres, 10 de febrer del 2021 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Marca la diferència, aposta pel talent
 

Quan el coneixement és la principal matèria primera, disposar de talent és un avantatge competitiu de primer ordre. En el context actual, encara és més important nodrir els projectes d’aquest element que permet convertir idees i eines en èxits.
Des d’ACCIÓ, t’ajudem a descobrir i incorporar el talent que et farà marcar la diferència.

 
 
Tecniospring INDUSTRY

Incorpora a la teva empresa el millor talent investigador per desenvolupar projectes d’R+D amb ajuts del 100% per contractar personal experimentat. La convocatòria del 2021 obrirà a l’abril i ara és el moment de preparar-la:

 
 
TECNIOSPRING INFODAY
 

Descobreix tots els requisits del programa, com cercar candidats i tots els aspectes pràctics que necessites per incorporar el millor talent a la teva empresa.
Recupera la sessió informativa!

 
 
ETS INVESTIGADOR?
 

Vols trobar una empresa on desenvolupar el teu projecte d’investigació amb aplicació a mercat? El proper 25 de febrer podràs conèixer les vacants i els perfils que cerquen més de 20 empreses per a aquesta convocatòria de la mà dels seus responsables d’innovació. Apunta-t’hi ara!

 
 
 

Vols conèixer experiències reals del Tecniospring INDUSTRY? Et presentem l’Anna, el Pol i la Núria. No et perdis la seva història en aquest vídeo!

 
 

Aprofita la nova convocatòria del Tecniospring INDUSTRY i fes que la teva empresa marqui la diferència, aposta pel talent!

 
No t'ho perdis
 
El millor
talent emergent
 
 

A Catalunya ja hi ha més de 1.500 startups innovant en més de 40 indústries. Són la punta de llança de la transformació empresarial i una de les claus de l’atracció de talent al nostre país. Consulta el directori Barcelona & Catalonia Startup Hub i descobreix tot el potencial emprenedor a Catalunya.

 
 
 
Participa (virtualment) a la Hannover Messe 2021
 
 

Vols donar a conèixer les teves solucions en el camp de la Indústria 4.0? Fins al 15 de febrer pots apuntar-te a la Missió Virtual a la Fira Hannover Messe, l’espai de referència en aquest sector.
No et quedis sense la teva plaça!

 
 
 
 
Descobreix
 
Les preguntes freqüents
del Brexit
 
 

Tens dubtes sobre el Brexit? L’acord final segueix generant moltes incerteses i preguntes sobre duanes, tràmits, logística o fiscalitat. T’oferim la resposta a moltes preguntes que ja t’estàs fent al Brexit FAQs d’ACCIÓ, descobreix-lo!

 
 
 
Les grans oportunitats
de negoci al món
 
 

Oportunitats de negoci als Estats Units, a Singapur, a Alemanya, al Vietnam i d'una setantena de països. Si encara no ho has fet, repassa les Notes econòmiques més completes dels països amb més oportunitats per a les empreses catalanes.

 
 
 
Agenda
 
 
Missió empresarial virtual
a la Fira Hannover
Messe 2021
 
Inscripcions fins al 15 de febrer
En línia
 
 
 
Qui és qui
al nou Clúster
Residus de Catalunya
 
22/02/2021
En línia
 
 
 
Ajuts
 
veure més ajuts >
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, "ACCIÓ"), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.