No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 278. Dimecres, 24 de febrer del 2021 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
6 eines que et fan fàcil exportar
 

La pandèmia de la covid-19 ens ha portat molts canvis, però hi ha una cosa que es manté: les exportacions tornaran a ser el gran motor de la recuperació econòmica. Toca adaptar-se al nou entorn amb cadenes de proveïment més curtes, més proximitat als hubs regionals i una major aplicació d’eines digitals.

Per aconseguir-ho i ser (més) presents al món, a ACCIÓ hi trobaràs totes les eines per internacionalitzar la teva empresa:

 
 

Assessorament en internacionalització

Descobreix on tens més oportunitats de negoci i quina és la millor estratègia per accedir a cada mercat.

 
40 Oficines Exteriors

Amb accés a més de 100 mercats, t’ajudaran a trobar nous clients i a fer seguiment als existents per mantenir i augmentar la teva presència internacional.
Aprofita el seu suport sobre el terreny!

 
International eTrade

El canal digital és una via d’exportació que surt reforçada de la pandèmia i que requereix estratègia i planificació específica. Descobreix tot el que necessites per accedir a les principals plataformes i potenciar la teva venda internacional online.

 
Oficina de Barreres a la Internacionalització

Informa’t dels tràmits, normatives o documents que necessites per poder exportar o importar. Consulta’ns, anticipa’t i resol tots els dubtes per esquivar qualsevol impediment.
A més, també tens oberta la Finestreta Brexit

 
Meet the buyer

Accedeix a entrevistes amb grans compradors internacionals que cerquen proveïdors a Catalunya.
Consulta els propers a l’agenda del servei.

 
Catalonia Industry Suppliers

Més de 3.000 empreses industrials catalanes ja formen part d’aquest directori on oferir els seus productes i aparèixer a les cerques de compradors d’arreu del món.
Inscriu-t’hi!

 
 
No t'ho perdis
 
Troba oportunitats internacionals amb 3 clics
 
 

Només li has d’indicar la teva mida, l’experiència exportadora i el teu sector. Amb 3 clics ben senzills podràs accedir a les oportunitats que més s’ajusten al teu perfil entre les més de 450 que reuneix el Recomanador d’oportunitats de negoci internacionals.
Troba la teva!

 
 
 
Sol·licita el teu estand al
4YFN 2021
 
 

Vols que la teva startup sigui present al 4YFN 2021? Ja pots sol·licitar el teu estand al pavelló Catalonia i exposa-hi el teu projecte els dies 30 de juny i 1 de juliol a la Fira de Barcelona de Gran Via. Aprofita aquesta oportunitat i deixa’t veure a un dels grans esdeveniments globals de l’any.

 
 
 
 
Descobreix
 
Les 5 Digital Soft Skills per liderar el canvi
 
 

Repassa les habilitats que permetran als líders actuals empènyer els seus equips i empreses cap a un entorn que exigeix la plena digitalització. Te les presenta Andrés Raya, Associate Dean d’Esade Executive Education.
Prepara’t per fer créixer les teves habilitats directives!

 
 
 
5 idees per invertir en la transició ecològica
 
 

La imprescindible transició ecològica i energètica vindrà acompanyada de tota mena de solucions tecnològiques i de grans oportunitats d'inversió. De tot plegat n’ha parlat Josep-Miquel Torregrosa, director d’inversions d’InnoEnergy, en un nou Esmorzar de finançament d'ACCIÓ.
No t’ho perdis!

 
 
 
Agenda
 
 
Participa al 4YFN 2021,
sol·licita el
teu estand!
 
Inscripcions fins al 5/03/21
En línia
 
 
 
Oportunitats de
negoci postcovid
a l'Índia
 
15/03/21
En línia
 
 
 
Ajuts
 
veure més ajuts >
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, "ACCIÓ"), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.