No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 279. Dimecres, 10 de març del 2021 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Posa un peu a cada continent amb els
International Business Days
 

Sabem que el mercat és el món i que la internacionalització tornarà a ser un dels grans motors de reactivació econòmica. Però ni tots els mercats són iguals ni es poden abordar de la mateixa manera.

En un context on guanyen pes els hubs regionals, des d’ACCIÓ t’acostarem durant les properes setmanes a les realitats particulars de cada gran àrea continental a través dels International Business Days, que ens portaran, successivament, a l’Àsia, l’Àfrica i l’Orient Mitjà, Amèrica i Europa.

Focus Àsia

Del 15 al 19 de març

Focus Àfrica i Orient Mitjà

Del 12 al 16 d’abril

Focus Amèrica

Del 17 al 21 de maig
(properament)

 

Focus Europa

Del 14 al 18 de juny
(properament)

 
 

Ja pots inscriure’t al Focus Àsia i al Focus Àfrica i Orient Mitjà!

FOCUS ÀSIA

Sol·licita ja les teves entrevistes amb els directors de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ a l’Àsia i Austràlia i aprofita el seu coneixement especialitzat sobre el terreny per explorar per on passaran els teus nous projectes.

Apunta’t als millors tallers en línia per conèixer les tendències que marcaran el futur del continent:

Oportunitats de negoci a l'Índia
Oportunitats de negoci a la Great Bay Area; Hong Kong, Macau i Guangdong
Oportunitats de negoci al Vietnam i Indonèsia
Reptes i oportunitats del sector salut a l'Índia
L’ecosistema digital xinès i els nous models de negoci vinculats al comerç electrònic
 
 

FOCUS ÀFRICA I ORIENT MITJÀ

Del 12 al 16 d’abril et portem fins al continent africà, on podràs descobrir per què Ghana, Kenya i Etiòpia són alguns dels mercats que t’has de començar a plantejar.

Participa als tallers d’Àfrica i Orient Mitjà per conèixer les principals tendències sectorials i oportunitats de negoci emergents i sol·licita ja les entrevistes amb els directors de les Oficines Exteriors per fer el teu viatge virtual a l’Àfrica!

Superant les barreres per vendre a l'Àfrica
Oportunitats de negoci a Sud-àfrica
Oportunitats de negoci als Emirats Àrabs Units, l'Aràbia Saudí i Kuwait
T’apropem a les oportunitats en licitacions a l’Àfrica
Oportunitats del sector de maquinària industrial a Turquia
 
 

Ben aviat podràs consultar totes les activitats del Focus Amèrica i el Focus Europa, així com començar a sol·licitar les teves entrevistes amb els directors de les Oficines Exteriors.

Posa un peu a cada continent amb els International Business Days!

 
No t'ho perdis
 
Aprofita els canals digitals
per vendre a tot el món
 
 

La pandèmia de la covid-19 ens ha demostrat el potencial del comerç electrònic. Els canals digitals, doncs, són una via oberta per a l’augment de les exportacions. Aprofita el servei International eTrade i descobreix, per exemple, com accedir a les principals plataformes dels mercats amb més demanda. Consulta’ns!

 
 
 
Sol·licita el teu estand
al 4YFN 2021. Últims dies!
 
 

Vols que la teva startup sigui present al 4YFN 2021? Sol·licita fins al dia 12 el teu estand al pavelló Catalonia i exposa-hi el teu projecte els dies 30 de juny i 1 de juliol a la Fira de Barcelona de Gran Via. Aprofita aquesta oportunitat i deixa’t veure a un dels grans esdeveniments globals de l’any.

 
 
 
 
Descobreix
 
4 sectors on la teva empresa
té oportunitats a l’Índia
 
 

Amb més de 1.300 milions d’habitants, l’Índia reivindica el seu paper com a mercat de referència mundial, però especialment en el continent asiàtic, amb l’impuls de sectors punters com la biotecnologia, les TIC o la química. Descobreix tots els àmbits on pots fer negoci a l’Índia!

 
 
 
3 vies de negoci
industrial a l’Àfrica
 
 

Països com Kenya, Etiòpia o Ghana volen deixar enrere la dependència de les importacions a través del foment de la indústria. Un repte majúscul que obre la porta a noves oportunitats de negoci en el sector de les TIC, el tèxtil o l'agroalimentari. No t’ho perdis!

 
 
 
Agenda
 
 
Accedeix al
sistema de
salut britànic (NHS)
 
07/04/21
En línia
 
 
 
Ajuts
 
veure més ajuts >
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, "ACCIÓ"), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.