No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 280. Dimecres, 24 de març del 2021 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Els Cupons 2021: Tornen les subvencions
empresarials amb més possibilitats
 

Si una cosa ens ha ensenyat la pandèmia de la covid-19, és que el món canvia molt ràpid. Uns canvis de vertigen que obliguen les empreses a ressituar-se i a treballar més que mai per transformar i adaptar les seves accions al nou context global.

Per fer-ho possible, algunes empreses ja han començat a vendre els seus productes a través de canals digitals o estan explorant nous mercats on exportar-hi. També han incorporat noves tecnologies de la indústria 4.0 o han capgirat el seu model de negoci per adaptar-lo al nou consumidor i a una societat cada vegada més sostenible.

I a tu, t’agradaria seguir els seus passos? Tornen els Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa, unes subvencions renovades i amb noves modalitats per adaptar la teva empresa a través de l’assessorament expert en internacionalització, innovació o noves tecnologies.

La convocatòria 2021 és a punt d’obrir-se. Tria el cupó que més s’adapti a les teves necessitats, prepara’t i sol·licita’l quan s’obri!

 
 
 
 Cupons a la internacionalització

Exporta més i millor a nous països.

 
 
 Cupons International eTrade

Aprofita els canals digitals
per vendre a tot el món.

 
 
 Cupons a la indústria 4.0

Posa’t a prova i integra noves tecnologies.

 
 
 Cupons a la innovació estratègica

Model de gestió i de processos d’innovació, propietat industrial, economia circular, fiscalitat i tecnologia

 
No t'ho perdis
 
Explora l’Àfrica
i l’Orient Mitjà
 
 

Els International Business Days tornen a l’abril amb el Focus Àfrica i Orient Mitjà. Una oportunitat única per conèixer noves vies de negoci internacional a través de diversos tallers temàtics i de reunions personalitzades amb experts.
Aprofita-ho, inscriu-te ara!

 
 
 
Noves opcions per
finançar els teus projectes
 
 

Al Recomanador de finançament alternatiu d’ACCIÓ hi trobaràs un centenar d’eines de finançament per a startups i pimes: crowdfunding, crowdlending, capital risc, business angels i molts més.
Troba al que més s’adapta la teva empresa en només 5 clics!

 
 
 
 
Descobreix
 
Big data
a Catalunya
 
 

Sabies que 220 empreses catalanes es dediquen al big data i ja donen feina a 2.500 persones? Repassa el nou informe tecnològic d’ACCIÓ El big data a Catalunya i descobreix les tecnologies clau, la cadena de valor o els casos empresarials més destacats.
No t’ho perdis!

 
 
 
Podcast: Com fer negoci
al Japó i a l’Índia
 
 

Què en saps de les relacions comercials amb el Japó? I amb l’Índia? No et perdis el nou podcast Més Europa, una iniciativa d’ESCI-UPF i El Pregoner, i descobreix les claus per fer-hi negoci amb la participació d’empreses que ja hi treballen i amb els directors de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ. Escolta’ls ara!

 
 
 
Agenda
 
 
UNPRECEDENTED Webinar Series: Hidrogeno series
 
31/03/2021
En línia
 
 
 
How to write a succesful
proposal for the Tecniospring INDUSTRY 2021 call
 
Inscripcions fins al 18/04/2021
En línia
 
 
 
Curs Indústria 4.0:
Com abordar els reptes de la digitalització empresarial
 
Inscripcions fins al 03/05/2021
En línia
 
 
 
Ajuts
 
veure més ajuts >
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, "ACCIÓ"), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.