No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 281. Dimecres, 14 de abril del 2021 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Les eines per transformar digitalment la teva empresa
 

Parlem d’Indústria 4.0 per referir-nos a les diverses tecnologies que estan canviant la manera de treballar, produir i organitzar-se de les empreses. Si abordar aquesta transformació ja era necessari abans de la pandèmia, els efectes de la COVID-19 ara ho fan encara més urgent.

Des d’ACCIÓ t’acompanyem en tots els passos de la transformació digital de la teva empresa perquè trobis quines tecnologies necessita el teu negoci i com començar a integrar-les.

 
 
ProACCIÓ 4.0

L’any 2019 es posava en marxa aquest programa per, conjuntament amb les principals entitats empresarials del país, impulsar la transformació digital i tecnològica de les pimes catalanes. Descobreix totes les activitats, formacions i ajuts que et poden facilitar aquest canvi.

 
 
 
Cupons a la Indústria 4.0

Ja és oberta l’edició 2021 d’aquesta línia d’ajuts directes. Obtén fins a 8.000 euros per crear el teu pla de transformació digital o fins a 20.000 per començar a aplicar-lo i integrar noves tecnologies. Durant el 2020 mig miler d’empreses ja han aprofitat els Cupons per impulsar el seu canvi. No et perdis el cas d’Hilaturas Arnau.

 
 
 
Curs d’Indústria 4.0

Si ets directiu, gerent o tècnic amb responsabilitats sobre unitats de negoci digitals o industrials, aquest curs et permetrà accedir a les eines i coneixements per abordar els reptes de la digitalització empresarial. Fins al 3 de maig pots inscriure’t a la nova edició d’un curs que ja ha format amb èxit més de 170 professionals. Apunta-t’hi!

 
 
 
La Indústria 4.0 a Catalunya

Sabies que el nombre d’empreses que ofereixen solucions d’Indústria 4.0 a Catalunya s’ha multiplicat per tres des del 2017? Aquest informe d’ACCIÓ ja identifica 1.111 empreses que hi treballen amb més de 26.400 treballadors. Si vols saber qui participa de la Indústria 4.0 a Catalunya i les principals tecnologies i tendències que la integren, consulta l’estudi!

 
 
No t'ho perdis
 
Disruptour virtual sobre
el futur de l’alimentació
 
 

Vols descobrir les grans innovacions disruptives l’alimentació? Quines seran les principals tendències que marcaran el sector? Aquest Disuptour virtual t’acosta a les novetats que estan treballant mercats com els Estats Units, Israel, els Països Baixos, el Regne Unit o Singapur. Fes la volta al món més disruptiva en alimentació des de la teva pantalla!

 
 
 
Exporta (també)
als canals digitals
 
 

Els canals digitals t’ofereixen noves oportunitats per accedir a les vendes internacionals o fer-les créixer. El servei International eTrade d’ACCIÓ és l’empenta que la teva empresa necessita per transformar el seu ADN i aprofitar el potencial que tens al teu abast. Disposaràs de capacitació, assessorament individual i suport en la implementació de la teva estratègia a nous mercats. Sol·licita’l!

 
 
 
 
Descobreix
 
Les 4 tendències europees
dels ‘Business Angels’
 
 

Els Business Angels són, segurament, aquella part que assumeix més risc després dels fundadors i un element fonamental per tot allò que aporta més enllà dels diners: coneixement, contactes i suport. Janne Jormalainen, president de la xarxa europea d’àngels inversors, enumera les 4 principals tendències que viu el continent en aquest àmbit.
Descobreix-les!

 
 
 
Anàlisi de riscos i
tendències mundials 2021
 
 

Aquest complet informe elaborat per ACCIÓ analitza l’escenari geopolític global i les tendències que impactaran en la recuperació econòmica mundial. L’augment del populisme i el proteccionisme, l’escurçament de les cadenes de valor global o la lluita pel lideratge mundial entre la Xina i els Estats Units són algunes de les qüestions que hi trobaràs. Repassa’l!

 
 
 
Agenda
 
 
  Missió virtual de contractació pública a Romania
 
Incripcions al 21/04/2021
En línia
 
 
 
 
Disruptour
virtual The
Future of Food
 
Inscripcions fins al 26/04/2021
En línia
 
 
 
Ajuts
 
veure més ajuts >
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, "ACCIÓ"), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.