No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 282. Dimecres, 5 de maig del 2021 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
4 maneres per fer les amèriques
 

El continent americà és ple d’oportunitats de negoci. Des de les que ofereix la revolució tecnològica als Estats Units i Canadà, a l’auge de la digitalització a l’Amèrica Llatina o les noves oportunitats del sector de la salut a països com Argentina, Xile o Perú I moltes més.

Avui dia, i a diferència de dècades enrere, les empreses catalanes tenen moltes maneres d’accedir-hi. Des d’ACCIÓ t’hi volem acompanyar perquè la teva empresa segueixi sent competitiva i aprofitant aquelles oportunitats de negoci sorgides de les noves necessitats globals.

 
 
Focus Amèrica

Del 17 al 21 de maig els International Business Days posaran el focus al continent americà. Durant aquests dies, podràs participar en tres tallers únics: com fer negoci on-line a l’Amèrica Llatina; identificar noves oportunitats de negoci postcovid al Brasil o acostar-te a l'ecosistema inversor de Miami. A més, també et podràs reunir amb els directors de les Oficines Exteriors per conèixer les millors oportunitats de primera mà. Descobreix-lo!
 
 
 
Ven on-line als Estats Units

El servei d’ACCIÓ International eTrade t’ofereix un programa especialitzat per accedir al mercat on-line dels Estats Units amb el suport de les Oficines Exteriors. L’objectiu és molt clar: posaràs a prova l’estratègia de venda del teu producte en aquest gegant del comerç on-line. Valida el teu model, troba els millors canals digitals i defineix una nova estratègia d’accés. Informa-te'n!
 
 
 
Mexicauto

Et dediques al sector de l’automoció? El servei Mexicauto és una oportunitat per començar a vendre els teus productes o serveis o per ampliar la teva presència al país nord-americà. Tant se val si produeixes o dissenyes peces electròniques o retrovisors, converteix-te en una part activa de les empreses catalanes que ja treballen a Mèxic.
Descobreix tot el que et pot aportar!

 
 
 
12 oficines al teu servei

Com has vist, el paper de les Oficines Exteriors i el suport que et poden donar en els teus processos d’internacionalització és fonamental. Al continent americà hi trobaràs una dotzena d’oficines que et poden donar suport sobre el terreny per ajudar-te a trobar nous clients o mantenir els existents i per seguir creixent internacionalment.
Obre la porta de les oficines!

 
 
No t'ho perdis
 
Exporta a través dels
canals digitals
 
 

Els Cupons d’ACCIÓ estrenen nou format per ajudar-te a internacionalitzar la teva empresa a través dels canals digitals: els Cupons Internatinal eTrade. Defineix una nova estratègia on-line internacional i fes un pla d’accions a canals digitals. Sol·licita’ls ara!

 
 
 
Presenta la teva startup al Fòrum d’Inversió TIC Turisme
 
 

Tens una startup del sector traveltech? Sigues protagonista del proper Fòrum d’Inversió TIC Turisme, l’espai per a les startups més innovadores del sector turístic que cerquen capital. Si ets una startup jove i amb un pla de negoci detallat, presenta la teva candidatura!

 
 
 
 
Descobreix
 
A Catalunya ja hi ha
més de 1.700 startups
 
 

Més de 1.700 startups ja formen part de l’ecosistema català emprenedor català, consolidat com el primer hub del sud d’Europa. La major part d’aquestes empreses emergents ja treballen amb tecnologies vinculades a la indústria 4.0.
Descobreix-ne més!

 
 
 
Preparar-se pel fracàs
també es emprendre
 
 

Què passa quan emprens i les coses no van bé? Com ens hem de preparar pel fracàs? Álvaro Díez i Josep Maria Vallvé repassen tot allò que no s’acostuma a dir però que és necessari saber en el moment d’engegar un projecte emprenedor. No t’ho perdis!

 
 
 
Agenda
 
 
Missió inversa virtual de
tecnologia agrícola
 
Inscripcions fins al 07/05/2021
En línia
 
 
 
Presenta la teva candidatura al Fòrum d'Inversió TIC Turisme
 
Inscripcions fins al 09/05/2021
En línia
 
 
 
BIONNALE
2021

 
12/05/2021
En línia
 
 
 
Amazon Bootcamp:
Incrementa les teves
vendes on-line
 
Inscripcions fins al 17/05/2021
En línia
 
 
 
Ajuts
 
veure més ajuts >
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, "ACCIÓ"), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.