No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 283. Dimecres, 19 de maig del 2021 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Els nous ajuts europeus a la innovació, a l’abast de la mà
 

Tens projectes d’R+D+i entre mans? Vols conèixer les noves convocatòries d’ajuts europeus a la innovació?

Durant l’Horizon Europe Week et portem a casa les prioritats de finançament de l’Horizon Europe per als propers anys, una oportunitat per conèixer els detalls d’un programa que disposa d’un pressupost de prop de 100.000 milions d’euros destinats a la innovació.

Durant una setmana coneixeràs les grans tendències sectorials i les seves prioritats de finançament a través de seminaris temàtics i tallers personalitzats. Tot plegat, amb la participació de persones expertes del sector empresarial i tecnològic, d’ACCIÓ i del CDTI.

Tria el teu àmbit sectorial i descobreix-los

 
 
Mobilitat
Salut
Seguretat
 
 

Tallers temàtics

Durant aquests dies també podràs participar en tres tallers pràctics que et faran més fàcil l’accés a l’Horizon Europe, t’ajudaran a trobar socis o t’explicaran com preparar l’estratègia d’explotació.

 

Coneix les novetats dels ajuts europeus a la innovació
Dilluns, 31 de maig a les 15.00 h

 

Aprofita els resultats de projectes innovadors finançats amb fons públics
Dimecres, 2 de juny a les 15.00 h

 

Aprèn a fer una cerca de socis eficient
Dijous, 3 de juny a les 9.30 h

 
 

Sessió Plenària: Construint l’Europa del futur

 


Daria Tataj, CEO de Tataj Innovation i experta en xarxes d’innovació, obrirà l’Horizon Europe Week per explicar-nos la incidència del programa en àmbits com l’economia verda, la digitalització o la sortida de la crisi de la covid-19.

 

Participa a l’Horizon Europe Week i apropa’t al finançament europeu per als teus projectes d’innovació.

 
Inscriu-t'hi ara!
 
No t'ho perdis
 
EEN, una drecera per trobar nous socis internacionals
 
 

Busques nous socis internacionals? L’Enterprise Europe Network (EEN) és la via directa per innovar i créixer en més de 60 països d’arreu del món. Amb l’EEN pots crear la teva xarxa de contactes i accedir a una base de dades amb més de 10.000 propostes de col·laboració.
Descobreix-la!

 
 
 
Tot el que necessites per accedir al país que vols
 
 

Quins aranzels apliquen al teu producte a un país concret? Quins tràmits has de complir per exportar-hi? El Catalonia Trade Portal és el punt de referència on trobaràs tota la informació, eines i recursos per ajudar-te a fer créixer el teu negoci a l’exterior i superar totes les barreres.
Posa’l a prova!

 
 
 
 
Descobreix
 
Mario Brassesco i la inversió en startups tecnològiques
 
 

Mario Brassesco, d’Encomenda Smart Capital, explica com aquest fons planteja les seves inversions en companyies tecnològiques i d’internet. Criteris d’entrada, imports o l’efecte de la covid-19 són algunes de les temàtiques que ha valorat en una nova edició de L’inversor respon.
No t’ho perdis!

 
 
 
Podcast: Com fer negoci a Turquia i Kenya
 
 

Què en saps de les relacions comercials amb Turquia? I amb Kenya? No et perdis els nous episodis del podcast Més Europa, una iniciativa d’ESCI-UPF i El Pregoner, i descobreix les claus per fer-hi negoci amb la participació d’empreses que ja hi treballen i amb els directors de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ.
Escolta’ls ara!

 
 
 
 
Agenda
 
 
Brokerage Event de les convocatòries d'Energia d'Horizon Europe
 
Inscripcions fins al 01/06/2021
En línia
 
 
 
Industria 4.0:
Tendiendo puentes entre
Cataluña y América del Sur
 
Inscripcions fins al 03/06/2021
En línia
 
 
 
Fòrum d'Inversió
TIC Turisme
 
10/06/2021
En línia
 
 
 
Ajuts
 
veure més ajuts >
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, "ACCIÓ"), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.