No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 284. Dimecres, 2 de juny del 2021 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Europa: Un ventall d’oportunitats al teu abast
 

Fer negoci als països veïns és el primer pas per a l’expansió internacional de moltes empreses. Europa, a més de concentrar gran part de l’activitat comercial de Catalunya, és una gran finestra d’oportunitats per a les empreses catalanes.

Tot plegat, t’ho volem demostrar durant una nova edició dels International Business Days - Focus Europa, quatre dies únics per endinsar-te en un ampli ventall de propostes i tendències per enfortir i fer créixer la teva presència al Vell Continent a través d’entrevistes individuals i tallers temàtics.

Posa el focus a Europa i prepara’t per conèixer els grans projectes en tecnologia 5G al Regne Unit; noves oportunitats postcovid als països de l’Est o com impulsar el teu negoci a través del comerç electrònic a diferents països del continent, entre d’altres.

Descobreix els tallers que hem preparat per apropar-te les grans oportunitats i tendències de negoci europees:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Entrevistes amb els directors
 


A més dels tallers temàtics, durant els International Business Days també podràs explorar noves vies de negoci a través d’entrevistes amb els directors de les Oficines d’ACCIÓ al continent.

Sol·licita ara la teva i fes negoci a 32 països diferents!.

 

Posa el focus a Europa amb els International Business Days!

 
No t'ho perdis
 
T’ajudem a accedir als fons europeus Horizon Europe
 
 

Tens un projecte d’innovació entre mans? Des d’ACCIÓ t’ajudem a preparar la teva proposta per accedir a les noves convocatòries Horizon Europe, així com en l’acompanyament en el procés de cerca de socis locals i internacionals.
Informa-te’n!

 
 
 
Les startups més rellevants del sector TIC Turisme
 
 

Les startups del sector traveltech jugaran un paper molt important en la recuperació del sector turístic. Connecta’t a la primera edició del Fòrum d’Inversió TIC Turisme i descobreix les empreses del sector amb més potencial de creixement.
T’hi esperem!

 
 
 
 
Descobreix
 
El sector audiovisual a Catalunya
 
 

A Catalunya ja hi ha més de 1.100 empreses dedicades al sector audiovisual, una indústria que dona feina a unes 26.000 persones en àmbits com l’entreteniment, la publicitat o els mitjans de comunicació.
Repassa l’estudi!

 
 
 
El ‘reporting’, tot el que volen saber els inversors
 
 

El CEO i co-fundador de MarsBased, Álex Rodríguez Barcardit, ens explica tot el que els emprenedors han d’explicar en els reportings, els informes que envien periòdicament als inversors sobre l’estat actual del negoci.
Descobreix-ho!

 
 
 
 
Agenda
 
 
  Horizon Europe: Oportunitats en el sector de l’aigua
 
Inscripcions fins al 04/06/2021
En línia
 
 
 
 
  Garanties bancàries: Com comprovar la seva solidesa
 
11/06/2021
En línia
 
 
 
 
Industria 4.0:
Tendiendo puentes entre Cataluña y América del Sur
 
Inscripcions fins al 03/06/2021
En línia
 
 
 
Fòrum d’Inversió
TIC Turisme
 
10/06/2021
En línia
 
 
 
International
Business Days.
Focus Europa
 
14-18/06/2021
En línia
 
 
 
Innovation Days:
Clúster Residus

 
21 i 22/06/2021
En línia
 
 
 
Ajuts
 
veure més ajuts >
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, “ ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.