No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 285. Dimecres, 16 de juny del 2021 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Horizon Europe:
Els ajuts europeus a la innovació més a prop que mai
 

Tens un projecte innovador entre mans? Des d’ACCIÓ t’ajudem a accedir als fons europeus de recerca i innovació Horizon Europe amb un objectiu molt clar: volem que la teva proposta sigui tot un èxit.

Per aconseguir-ho, t'oferim un assessorament gratuït i personalitzat perquè puguis participar a les noves convocatòries; et donem suport en la cerca de socis nacionals i internacionals i t’ajudem a revisar l’enfocament del teu projecte. Consulta’ns i accedeix a l’Horizon Europe!

 
 

Durant l'Horizon Europe Week centenars d’empreses i entitats catalanes van conèixer les convocatòries dels ajuts Horizon Europe a través d’un bon grapat de sessions en línia.

 
 
 
 

Tots els participants van tenir l’oportunitat de conèixer les grans línies d’actuació i les prioritats del programa en sectors com la salut, la mobilitat, l’alimentació o la digitalització, entre d’altres.

 

Recupera els continguts dels seminaris:

 
 
Mobilitat
Salut
Seguretat
 

Vols saber-ne més? Descobreix com et podem ajudar. Explica’ns el teu projecte!

 
No t'ho perdis
 
Visita les startups
catalanes del 4YFN 2021
 
 

Torna el MWC a Barcelona i, amb ell, el congrés de referència de l’ecosistema emprenedor: el 4YFN. ACCIÓ hi acompanya un bon grapat de startups en un estand propi i en diversos espais i, a més, hi organitza tallers i ponències.
Descobreix-ho!

 
 
 
MWC: Proposa solucions als reptes de grans empreses
 
 

Participa a l’Open Innovation Challenge del MWC, una oportunitat per reunir-te amb grans empreses com Mediapro, AstraZeneca, Henkel o Samsung. Registra’ta la plataforma i sol·licita una reunió amb les corporacions que més t’interessin. No t’ho perdis!

 
 
 
 
Descobreix
 
Podcast.
Com fer negoci al Canadà
i als països del Mercosur
 
 

Què en saps de les relacions comercials amb Canadà i els països del Mercosur? No et perdis els nous episodis del podcast Més Europa, una iniciativa d’ESCI-UPF i El Pregoner, i descobreix les claus per fer-hi negoci amb empreses i amb els directors de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ.
Escolta’ls ara!

 
 
 
Barcelona i Catalunya,
un ecosistema amb visió tecnològica
 
 

Més de 1.700 startups ja formen part de l’ecosistema emprenedor català, consolidat com el primer hub del sud d’Europa. La major part d’aquestes empreses emergents ja treballen amb tecnologies vinculades a la indústria 4.0.
Descobreix-ne més!

 
 
 
 
Agenda
 
 
  Transferència
tecnològica i
IPR a la Xina
 
21/06/2021
En línia
 
 
 
 
Innovation Days:
Clúster Residus
 
 
Inscripcions fins al 17/06/2021
En línia
 
 
 
Techmeetings
Corporates França:
Digital Health
 
Inscripcions fins al 18/06/2021
En línia
 
 
 
Proposa les teves solucions
al Open Innovation Challenge
del MWC/4YFN
 
Inscripcions fins al 20/06/2021
En línia
 
 
 
Presentació de l’ajut
Startup Capital
 
 
05/07/2021
En línia
 
 
 
Oportunitats de
negoci al món
 
Consulta les dates
En línia
 
 
 
Ajuts
veure més ajuts >
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, “ ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.